Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Puppi are de vreo 3 zile niste muci si stranuta, dar sper doar la asta sa ramana, nici nu concep s-o apuce iar tusea, ca ma impusc. Pupam delfinasul si pe a lui mamica; nu cred sa mai apuc sa trimit premiul sa-l si primesti pana plecati in concediu ( chiar, era plecarea pe 20.06?). Cat am scris aici si-a bagat 6 perechi de chiloti de-ai mei pe cap si nu mai reusea sa-i scoata, iar acum are 2 la brau si unul pe picior. |
Si eu sper ca Puppi sa nu o ia de la capat! Sanatate sa aveti!
Sa stii ca si Delfinashul tuseste si are muci verzi de mai bine de o luna, daca nu chiar 2 luni. De 2 ori am fost cu el la medic sa vedem daca totul e ok, de fiecare data medicul a zis ca e ok, daca nu face febra, nu e problema. A doua oara, cand eu am insistat putin cu mucii de culoare verzuie, mi-a zis ca nu conteaza culoarea mucilor atata timp cat ochii nu sunt rosii, semn de infectie. Deci trebuie sa astept ca tusea si mucii sa treaca de la sine! Hmmm!
Oricum, Puppi m-a dat gata: e isteata foc!

Lasa premiul, ai grija de Puppi. si da, sambata dimineata, pe 20, avem avion spre tara, spre rasfat si bunatati!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, rabdare si bafta sa treaca repede saptamina aceasta!!! Imbratisari delfinasului si asteptam poze cind poti. Cofetaria se cheama Agapitos, au mai multe locatii in Bucuresti si da, sunt si prajituri mici. Astept sa ne vedem pe unde se va nimeri sa ne vedem. ![]() |
Deja azi a trecut, maine am o excusrie pe vapor toata ziua, organizata de firma, miercuri ceva intalniri si joi plec devreme, vineri e sarbatoare nelucratoare...ce mai, sunt ca si in concediu!
Si la Agapitos, cum se numea tortul ala ce-l tot comandati si laudati si mancati voi? Vreun Agapitos prin centru, pe langa Unirii-Universitate?
si eu!

Poze
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Yaia Si la Agapitos, cum se numea tortul ala ce-l tot comandati si laudati si mancati voi? Vreun Agapitos prin centru, pe langa Unirii-Universitate? si eu! ![]() ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Biscotino

La Unirea:
Adresa: Bd. Corneliu Coposu nr. 4, bl. 105A, sector 3,
Telefon: Tel. 021.326.60.95; 0723.640.902
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Io obosita si somnoroasa maxim
!
A fost minunat la nunta,ne-am distrat f fain!Vremea numai buna-nici cald ,nici rece,o adiere dulce de vant!
Am ramas f impresionati de frumusetea orasului Ramnicu Valcea
,extrem de curat,cochet,cu oameni f civilizati cu un extrem de dezvoltat simtz civic!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Si la Agapitos, cum se numea tortul ala ce-l tot comandati si laudati si mancati voi? Vreun Agapitos prin centru, pe langa Unirii-Universitate?
si eu!
Poze
[/quote]
fata, tortul alasenumea LMA dulceturi si papanasi, asa scria pe el.
cine va asteapta la aeroport sa treaca pe la unirea ca acolo-i un agapitos.
sau dati detalii de zbor (ora, aeroport) si va treziti cu mai multe torturi de la agapitos ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
| citat din mesajul lui papanash fata, tortul alasenumea LMA dulceturi si papanasi, asa scria pe el. cine va asteapta la aeroport sa treaca pe la unirea ca acolo-i un agapitos. sau dati detalii de zbor (ora, aeroport) si va treziti cu mai multe torturi de la agapitos ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Ala de la petrecere era DOMINO ,ca nu aveau BISCOTINO
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Happiness_4_us spune:
Luy un buchet mare de
pentru montajul minunat!
Am plans vazand cat de mari si frumosi au crescut papanasii si dulcetelele voastre!
Sunt niste minuni de copii iar voi parintii sunteti extraordinari ca le oferiti sansa sa se cunoasca!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Aseara am avut privilegiul si deosebita placere sa cunosc familia lui Michael -bear

Nu mai este nevoie sa spun si eu aceleasi lucruri:ca Picea e extraordinar de frumoasa
-si la exterior si pe interior
,ca micutzul matroz parc-ar fi geamanul lui Mihnea la nazdravanii,si chiar au oarece trasaturi comune
(nu,nu va ganditi la prostii
),Radu e un tata de exceptie:M facuse ceva pe el
,iar Picea din priviri i-a transmis mesajul
,iar Radu s-a si executat( la schimbat scutecu')!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
O alta mare surpriza a fost Vladutz de mami Slippers
Fetelor,nici nu va imaginati cat e de scump si haios

Ne-am cucerit reciproc
E mortal!Dar ii cam rupe cocoasa lu' mami a lui,ca are vreo 16 kile!
De Slippers:f fff dragutza si gingasa!

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Nana, fluturasul este un frumos de papanas, asemenea colegilor de generatie si un mare luptator, iar mamica lui merita mii de
pentru dragostea si grija pe care i-o poarta.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme