Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)
Raspunsuri - Pagina 4
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Maruntescu, toate bune la voi? Cum mai e Puppi? |
Puppi are de vreo 3 zile niste muci si stranuta, dar sper doar la asta sa ramana, nici nu concep s-o apuce iar tusea, ca ma impusc. Pupam delfinasul si pe a lui mamica; nu cred sa mai apuc sa trimit premiul sa-l si primesti pana plecati in concediu ( chiar, era plecarea pe 20.06?).
Cat am scris aici si-a bagat 6 perechi de chiloti de-ai mei pe cap si nu mai reusea sa-i scoata, iar acum are 2 la brau si unul pe picior.

Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
Marunzika, pupici multi spre voi !!!
fa-i poza cu chilotii, si eu i-am facut lu al meu, ca tot asa face
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
melaniatud spune:
Buna mamici!
Ajutati-ma va rog daca stiti pe DC un subiect unde se discuta despre inseminare
Multumesc!
papanash spune:
eu sa-l invat la olita, folosesc puterea exemplului, eu stau pe una si el pe alta si eu ii zic "acum facem pipi-pish,pish-pish"
dimineata cand intra tati la baie sta lipit de usa cu urechea si strica tare "tati pish-pish-pish" ![]()
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Buna mamici! Ajutati-ma va rog daca stiti pe DC un subiect unde se discuta despre inseminare Multumesc! Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
cred ca aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138500 sau la orice subiect unde scrie FIV
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Erina spune:
Buna!
Sper ca aveti o zi frumoasa! Eu am facut o ordine de zile mari, asta dupa demoralizarea de ieri cu apartamentele...
Papanash, noi am spus exact ce conditii vrem, ba mai mult, la un dezvolator eram interesati de un apartament in bloc,nu la vile,au fixat intilnirea si nici macar nu erau terminate. Am sfirsit prin a vedea altceva...
In fine, va trebui sa asteptam, ca dupa orice lucru care merita cui adevarat!!!
Mamici,multumesc pentru aprecierile la adresa Dariei!!!
Valentina
imi pare rau ca ti-am facut pofta...Noi am mincat-o asa nespalata.
Am vazut si ursoaicele cu puiuti oferind un spectacol trist (cerseau mincare pentru ca statul nu are grija sa le ofere...) pe drumul catre cota 1400
).
Maruntzika, ce mult vorbeste Yannisa!!! Era si de asteptat pentru ca imi amintesc filmuletele in care repeta asa frumos dupa tine sau in care cinta
.
Ramonaiani, sa va bucurati de prezenta bunicilor si sa ai un final de sarcina frumos si linistit!!!
Roxana, neaparat sa filmezi baletul Alexandrei. Ar fi minunat sa o vedem si noi!!!
Sper sa fie intelegator il capo.
Yaia, rabdare si bafta sa treaca repede saptamina aceasta!!!
Imbratisari delfinasului si asteptam poze cind poti.
Cofetaria se cheama Agapitos, au mai multe locatii in Bucuresti si da, sunt si prajituri mici.
Astept sa ne vedem pe unde se va nimeri sa ne vedem.
Gabitz, este ceainic electric in camera de la Delphin? Cum ati incalzit apa pentru laptele Elizei? Multumesc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Si noi suntem in tatonari cu olita. Astazi am lasat-o toata dimineata numai in pantalonasi si iar a venit sa ma anunte kk si sa imi arate "castanele" de pe covor!!!![]()
Greyerash, sa va bucurati de aerul curat si bafta cu ultima etapa a antrenamentului.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina Si noi suntem in tatonari cu olita. Astazi am lasat-o toata dimineata numai in pantalonasi si iar a venit sa ma anunte kk si sa imi arate "castanele" de pe covor!!! |
Adica a facut ceva pe curatenia ta!

A si udat castanele?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
erina - da, este.dar eu pana la urma i-am dat lapte de acolo, ca a refuzat laptele praf.la sala de mese au si blender, daca e nevoie.
pupici.
Roxana_G spune:
Am intrat doar sa imi motivez absenta. Capo di tutti capi ajunge de indata, iar seful meu mare se pare ca vine maine si sta 2 zile. Asadar nu promit ca diseara dupa intalnirea de la 20,30 voi mai fi in stare sa pun poze sau filmulete pe net. Va pupic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi