Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)
Raspunsuri - Pagina 19
Gabriela77 spune:
IN primul rand, cu scuzele d rigoare, vreau sa o felicit din suflet pe Adi, La Multi Ani, draga mami, sa fii fericita si sanatoasa!
In al doilea rand, veau sa spun ca este superb montajul daruit de Luy, se vede treaba ca a fost si acolo o intalnire pe cinste, ursuletul s-a simtit bine si parintii la fel! Am vazut copii, care de care mai frumosi!
Nana, fluturasul este adorabil, va sarut cu drag!
Cuscra, daca iti zic ca si Sara are sandale din alea maro ca ale ursuletului? INteleg ca si voi agreati Elephanten?
Vai, vai, ce de-a coincidente, cand am vazut a doua pereche de sandale, m-am amuzat copios si am zis ca trebuie sa fie mana destinului! Tu cum te mai simti? Cum a fost la control? Eu m-am gandit, cred ca nu servesc odiseea cealalta, ca nu prea am timp si nici nu ma trage nimic acolo!
Yaia, e tare dulce delfinasul vostru!
Roxana, minunata ballerina ! Felicitari ei si voua!N-am putut sa nu remarc un tatic superemotionat si mandru!
TEo, deci asa….bine ca m-ai avertizat… studiasem eu cu atentie pozele, dar nu am vazut nimic compromitator…hmmm
Noi am revenit duminica de la buni, am fost rasfatate, dar stiti cum e...tot mai bine e acasa! Sau la mama
Glumesc si eu, a fost tare bine, zau, mai ales ca nu a trebuit sa imi mai bat capul cu mancare si curatenie!
In rest, am evoluat, vomit mai mult, mi-e mai rau...fac eforturi sa mananc, lapte nu pot atinge si stiu ca trebuie, nici iaurt...Nici ideea concediului de peste 2 saptamani nu ma mai incanta, ca in halul in care sunt...Dar dincolo de tot de si de toate, ma simt tot mai atasata de samburel si ma surprinde tot mai tare atitudinea Sarei, vorbeste tot mai mult de bebe, imi arata pe strada numai copilasi mici si povestim cum ea ii va da sa pape, ii va da jucari si il va plimba cu caruciorul! Arata burtica ei cand o intreaba cineva unde e bebe. E asa dulce! Azi a facut un gest spontan care m-a facut sa imi dea lacrmile, a pupat dn senin burtica si a zis Pa, bebe!
Sara vorbeste si intlege tot mai multe, e empatica si sociabila. Adora copiii! Am facut si calatoria cu trenul! A fost in extaz! Atata a plans mititica cand am coborat din tren, Isi facuse prietene, draga de ea!
Va las ca m-am intins cat o zi post!
Sanatate multa si sa ne auzim cu bine!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
babylina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu nu vad nicio problema la Ni, ci doar la tine. Si nu te supara pe mine, dar da-i putina independenta. Normal ca asa fac la varsta asta, rod periuta si mananca pasta, de aceea ii si pui doar cat un bob mic de mazare si ii pui din cea pentru copii, cu doar 500ppm fluor, ca sa nu fie probleme ca o mananca. Tot ce trebuie sa-l inveti e sa ti-o dea tie in mana cand termina de periat, indiferent ca dureaza 30 de secunde sau 2 minute. Si invata-l prin exemplu: spala-te pe dinti in fata lui si arata-i cum faci tu. copii copiaza adultii in toate, bune si rele. Asta e una buna!================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Problema e ca ma tem ca ramane cu dintisorii ne spalati. Eu am avut problema cu dantura si am devenit putin obsedata. Asa facem de obicei, mergem la baie, pun pasta pe periuta lui, si pe a mea si incepem sa ne spalam pe dinti. Iar de independenta deja incep sa cred ca i-am dat prea multa....
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 TEo, deci asa….bine ca m-ai avertizat… studiasem eu cu atentie pozele, dar nu am vazut nimic compromitator…hmmm ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Paiii,in pozele din Botanica,nu se intampla nimic pentru ca Me nu s-a expus publicului larg
A preferat intimitatea unei carciumioare
,la ceas de searaTeodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cuscra, daca iti zic ca si Sara are sandale din alea maro ca ale ursuletului? INteleg ca si voi agreati Elephanten? ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Stai linistita Gabico(,)ca (,)cuscra'ta observase deja faza cu sandalele!
Chiar asta ne povestea(mie si lui Sim) ca Sara avea sandale Elephanten identice cu ale Sarei!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luy spune:
Minunate poze am admirat ! 
Nana
, ma bucur din suflet ca ai trecut pe aici si ca ne-ai lasat in cutia de mail si pozele cu voi. Fluturashul este adorabil si se vede ca este un copil vesel si foarte iubit de mamica lui
. Mult, mult succes astazi, sa veniti cu vesti bune ! 
Yaia, delfinasul tau a crescut, iti zicem noi, care nu-l vedem zilnic
. Ca tu poate de-aia nu-ti mai dai seama prea bine. Deja nu mai are figura de bebe, e un baietel super-simpatic si probabil super-smecher
Am remarcat ca are carti cu figuri tridimensionale - nu le rupe ? Ca atunci inseamna ca este si super-cuminte
. Si mie mi-ar placea tare mult sa va cunoastem. Drum bun catre casa ! Sa aveti o vacanta exact asa cum vi-o doriti ! 
Rox, ce sa mai zic de Alex... FELICITARI ! Pentru ea, pentru efortul si ambitia ei, pentru voi, ca aveti grija sa-i oferiti posibilitatea de a-si descoperi si cultiva pasiunile si talentul ! Din partea noastra aveti numai admiratie ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ancasilv, multa sanatate lui Vladut ! Offff, mititelul... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Azi am fost la dr s-o vada pe Maria si sa ne dea avizul pt gradinita. Inca mai are ceva muci, i-a luat si un exudat nazal "sa n-avem vreo surpriza" ( am incheiat citatul ). Pt ca in rest nu are nimic, a zis ca e ok s-o ducem de maine la gradi.
Asa ca dupa aceea am mers la gradinita sa ducem avizul, sa o cunoastem pe educatoare si sa anuntam ca de maine vrem sa incepem.
Ce sa zic... Am nimerit iar la ora la care copiii dormeau, educatoarea a luat-o pe Me si a dus-o in clasa - de fapt Me a luat-o singura pe scari in sus, voia sa mearga la "etzi" (ursuleti, stia de data trecuta ca la gradi sunt ursuleti ). Si, asa cum m-am temut, nu a mai vrut sa plece de acolo, a luat-o educatoarea in plansete
.
Jale mare a fost, a trebuit s-o scoatem repede din gradinita, ca ii trezea pe copii ![]()
In curte, alta criza, nu mai voia sa plece de la casuta de plastic de la locul de joaca.
A trebuit s-o iau pe sus, efectiv, si sa ignor plansetele ei si strigatele "gradi!gradi!"![]()
I-am promis ca maine dimineata mergem la gradi si o las sa se joace cu etzii cat vrea ea. ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Asa ca maine ai grija, papanash, s-ar putea sa atentez la shefia ta ! ![]()
Uite acum imi setez si eu laptopul, sa vedem de reusesc sa intru pe site-ul gradinitei, sa vad copiii on-line ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ceamica spune:
cam atat a durat sa schimbam furnizorul de servicii net in conditiile in care aveam in bloc trase firele.
acu' 5 min au plecat baietii si ce puteam eu sa fac![]()
draga Adimercedes
. Numai impliniri alaturi de Lisa , Samburel si tati de Lisa si Samburel 
am ceva de citit -birui io si revin nu inainte de a va anunta ca MAI VREAU INTALNIRI!
mi-a placut tare mult , va
pe toate ca m-am simtit ata de bine cu voi
Yannis
Michael ca ne-am jucat
Sofia ca l-a adus inapoi pe Sebastian
Ghe ca n-am vrut sa te sperii
Robert ca a impartit pentru putin timp tricicleta cu Sebastian
Ana si Eliza doua printese
Adi argint viu
eu va scriu si copilul meu a descoperit niste chips-uri ca nu intelegeam de ce nu e calare pe mine.
De cand am fost cu voi in parc copilul meu spune bebe cand vede un copil in brate sau carucior. Astazi insa un baiat cara o fata in brate si cand au ajuns in dreptul nostru , Sebastian intinde degetul spre ei si striga bebeee
fug sa-i dau de papa si revin
p.s.Luy esti traumatizata dupa mersul cu mine
?
papanash spune:
Luy, ce bine-mi pare !!! eu de ieri ma simt mai confortabil dupa ce las baiatul la gradi, deci incep sa ma obisnuiesc deja. azi pt prima oara am facut un pic de nani , acu m-am trezit. o fi de la caldura sta pacatoasa, ca am oprit ac ca am mai spalat o tura cu masina.
deci azi m-am abtinut si n-am sunat deloc la gradi, pana acum o faceam de 3 ori pana la ora asta.
vad ca au o activitate in clasa, lam vazut si pe Adi,deci totul e ok.
Daca nu reusest sa setezi laptopul sa-mi zici. Programul nostru merge cu Java, dar cu o versiune mai veche, a fost necesar sa o sterg pe aia noua pe care o aveam deja pe calc ( si pe care o lua automat) si sa o descarcpe aia veche, acum e ok.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

o arunca in wc. Deja a aruncat 2 periute.