Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Ancasiv, multa sanatate ! cum s-a manifestat pacatosul de virus ?
Gabriela, sa va fie de bine rasfatul !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
Luy, bafta maxima pentru don'soara Me! Si curaj pentru mama ei delicata! Te asteptam maine dimineata sa ne relatezi in direct gradinariile Mariei! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Babylina si Erina,pun o listuta dupa care m-am ghidat si eu si am mai imbunatatit pe ici pe colo! ![]() Ac, ata; Acte, bani, chei masina, bilet mare-munte Adidasi Aparat filmat Aparat foto+incarcator Aparat ras Aparat tintari+pastile Babetica Batiste de hirtie Biberoane (la noi numai e cazul ca B are deja 3,5 ani) Blugi Bluza mineca lunga Bodyuri Briceag Burete + det. vase + sirma vase Caciulita pt. noapte Canita, pahar mare plastic, pahare Carlige, sfoara; Carti, reviste de citit Castronel Chiloti Ciorapi Cleste unghii Costum de baie Costumase Covoras baie (pt. Bogdan, sa nu-l pun in cada direct) Deodorant Espadrile Farfurii plastic Forfecuta unghii pt. Bogdan Fusta Galetusa+lopatele+alte jucarii Gel barbierit Gel de dus Ghetute Halat de baie Hirtie igienica Ibric lapte Jachete Lanterna Lingurite, furculite, cutite (eventual de unica folosinta) Minge Ochelari de soare Olita Pahare cu tuturoi pt. Bogdan Pantaloni lungi Pantaloni scurti Pantofi Pasta dinti Pelerina ploaie+cizme de cauciuc Periuta unghii Periute dinti Pieptan Piscinuta+pompa Pistol cu apa Pix, creion, hirtii Prelungitor Prosoape mari Prosoape mici Prosop plaja Pungi pt. hainele murdare Punga in masina, care sa fie la indemina, daca cumva bb vomita Resou pt. fiert laptele daca n-am conditii Rochita Rogojini Salopeta blugi B Sampon Sandale Sapun+sapuniera Scaun de masina Scutece cearceaf (le pun sub cearceaf la hotel, ca daca iese pipi din scutec sa nu se murdareasca patul, ca asa fac si acasa) Scutece de unica folosinta Sepcute Servetele la cutie Servetele umede Sigurante priza Slapi + slapi dus (Eu am o pereche de slapi din cauciuc pe care-i folosesc la dus - nu-mi place sa-mi pun picioarele in dus/cada in locuri straine) Slip Sosete Strecuratoare Sutiene Tava Telefoane+incarcatoare Tricou plaja Tricouri Trusa unghii Umbrela plaja Umbrela ploaie Si mai am o lista separata de medicamente si altele: Algocalmin Apa plata, minerala Baneocin crema+pudra Smecta Ceai pliculete Cereale Bogdan Comprese sterile Crema Chicco Crema de corp Nivea Crema de fata Crema galbenele cu propolis Crema Nivea pt. fundulet Cutaden Eferalgan, nurofen (Bogdan) Lada frigorifica+elementi Lamii Lapte Leocoplast cu rivanol Lotiune de plaja Miere Mincare, sandwich-uri, etc Nidoflor Nurofen, Saridon Panderm Piine Polen Pudra talc Sare Ser fiziologic, Nazomer Spirt medicinal, rivanol Spray tintari (OFF/Autan) Tampoane Termometru Vata Vigantol Zymafluor Sper sa va ajute ! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Multumesc frumos.
Buna ideia cu ordinea alfabetica. Eu o iau anatomic : cap - ce trebuie pentru cap, caciula, sapca, sampon, balsam, pieptan perie, quarelin ( pentru dureri de cap) paracetamol, creme de fata de ras, dupa ras, etc; si tot asa pana la picioare dupa aceia diversele ( incarcatoare, camera, etc
ancasilv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Ancasiv, multa sanatate ! cum s-a manifestat pacatosul de virus ? Gabriela, sa va fie de bine rasfatul ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
a inceput cu o doua scaune mai moi, o zi fara nici un simptom, dupa care febra, voma si scaune apa. am incercat eu sa il tratez acasa, am aminat internarea cit am putut , dar cind am vazut ca nu i se amelioreaza deloc starea si devine periculoasa deshidratarea, tot la spital si perfuzii am ajuns.acum sa va povestesc cea mai scirboaas faza pe care am patit-o.vineri seara ajungem iar la grigore la camera de garda, unde i se face un metronidazol si ni se spune sa mergem la v.babes sa il internam.dr ma intreaba ce medicamente i-au dat ceilalti dr la care am ajuns (bineinteles ca nu a fost bine, i-a schimbat tratamentul, dar asta e o alta discutie).cind scot retetele,scot si biletul de internare dat de medicul de familie.toate cune si frumoase, ii fac injectia si cind sa plec imi da useama ca nu am biletul de internare.OOPs. ma intorc la dr si o intreb daca a ramas la ea, la care il scoate din buzunar si imi spune cam sictirita ca da. pe moment nu am dat imporatnta, dr dupa ce am ajns acasa si ne-am linistit putin, am iceput sa ma intreb de ce a luat biletul ala, ca nu avea ce face cu el.faza m-a scirbit rau de tot, sint sigura ca daca nu eram atenta nu-l mai vedeam si mai scotea si ea niste bani sau facea niste analize pe numele copilului meu.rahat de tara si de tot! sint super scirbita si revoltata.asa ca trebuie sa avem grija, in loc sa stam cu ochii pe copii noi trebuie sa pazim medicii si asistentele ca te fac din vorbe.cam asta a fost experienta noastra fff nasoala, sper sa nu mai trecem ever prin asa ceva (boala, ca de practicile astea comuniste nu o sa scapam niciodata).
hai ca m-am lungit ca o placinta. acum e ok, a inceput sa manince, sa bea apa, ceai.trebuie sa il fac bine, nu-mi fac griji din cauza asta.va pup
anca si Vladut... 06.10.2007
ceamica spune:
Yaia am vazut cel mai frumos delfinas ! sunt pe faza daca se organizeaza ceva
te astept la cotitura
Roxana ai dat o un nou sens distractiei in istanbul.
am cam ramas in urma -felicitari Alexandrei ptr ca a primit iar vizita zanei maseluta. Cat despre serbare cred ca esti acum cea mai fericita mamica
Felicitari ! Si felicitari si Alexandrei pentru reusita! Si felicitari si taticului emotionat tare tare !
Greyeras , ma bucur ca Adelina e bine acum. si sebastian , ti-am zis ca are program de somn pana la pranz. Ca sa le prind pe fete la intalnire , am incercat si am vazut ca a functionat cat de cat tactica ce functioneaza intotdeauna la mine- daca sunt transperantele trase dimineata dorm neintoarsa , asa ca le-am ridicat....
eu tb sa reusesc sa-i schimb programul de somn caci altfel vom ajunge afara doar seara.
Betty
sa treceti cat mai repede peste probleme!
Maria 
iti doresc sa-ti iasa asa cum vrei tu !
Energia
sa nu mai racesti !
Ramonaiani sa ai o nastere usoara ! Ce-a trecut timpul!
Cecilia astept doua liniute pentru fata ![]()
ma duc cu el afara
revin mai pe seara
Roxana_G spune:
Ancasilv, multa sanatate! Pacatos rau virusul ala. Dar e tare greu sa ii tii sa nu bage mana in gura sau alte prostii, e o utopie.
Luy, mult succes cu acomodarea la gradi a domnisoarei Me!
Ceamica,
multumim. Cat despre Istanbul, deh, era deja a6a vizita, nu putea sa vad iar si iar aceleasi obiective.
Carpatina, aveam mailul peste limita si nu am putut sa iti dau reply. Totul a fost ok, m-am mai fastacit pe ici pe colo, dar in mare e bine zic eu. Acuma sunt la birou, abia am terminat intalnirile pe ziue de azi, astept sa ies cu ei la masa, am program de cina obligatie de serviciu.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ramonaiani spune:
Dragi mamici, multam mult pt urari
.
Maine dimineata la 8 sunt la dr la control. Sper s nu ma opreasca acolo (contractii n-am, poate doar daca s-a dilatat si mai mult colul) ...
Eliza ne alearga pe toti 3 toata ziua (si-n casa si afara) si seara cand vine taica-sau, numai la el vrea
... Deci nu numai ca n-am scapat noi doi, dar au mai venit si altii pe care ii invarte pe degete (era o gluma scrisa pe-un tricou de bb marimea 62: "am eu degete mici, da' tot pot sa ii invart pe bunici pe ele!")
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancasilv
a inceput cu o doua scaune mai moi, o zi fara nici un simptom, dupa care febra, voma si scaune apa. am incercat eu sa il tratez acasa, am aminat internarea cit am putut , dar cind am vazut ca nu i se amelioreaza deloc starea si devine periculoasa deshidratarea, tot la spital si perfuzii am ajuns.acum sa va povestesc cea mai scirboaas faza pe care am patit-o.vineri seara ajungem iar la grigore la camera de garda, unde i se face un metronidazol si ni se spune sa mergem la v.babes sa il internam.dr ma intreaba ce medicamente i-au dat ceilalti dr la care am ajuns (bineinteles ca nu a fost bine, i-a schimbat tratamentul, dar asta e o alta discutie).cind scot retetele,scot si biletul de internare dat de medicul de familie.toate cune si frumoase, ii fac injectia si cind sa plec imi da useama ca nu am biletul de internare.OOPs. ma intorc la dr si o intreb daca a ramas la ea, la care il scoate din buzunar si imi spune cam sictirita ca da. pe moment nu am dat imporatnta, dr dupa ce am ajns acasa si ne-am linistit putin, am iceput sa ma intreb de ce a luat biletul ala, ca nu avea ce face cu el.faza m-a scirbit rau de tot, sint sigura ca daca nu eram atenta nu-l mai vedeam si mai scotea si ea niste bani sau facea niste analize pe numele copilului meu.rahat de tara si de tot! sint super scirbita si revoltata.asa ca trebuie sa avem grija, in loc sa stam cu ochii pe copii noi trebuie sa pazim medicii si asistentele ca te fac din vorbe.cam asta a fost experienta noastra fff nasoala, sper sa nu mai trecem ever prin asa ceva (boala, ca de practicile astea comuniste nu o sa scapam niciodata). hai ca m-am lungit ca o placinta. acum e ok, a inceput sa manince, sa bea apa, ceai.trebuie sa il fac bine, nu-mi fac griji din cauza asta.va pup anca si Vladut... 06.10.2007 |
multa sanatate.
Eu am o foarte proasta parere despre medicii din alexandrescu...daca ai pe cineva acolo e ok, altfel...mai bine ocolim spitalul acela.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
ancasilv spune:
da, noi n-am avut pina acum probleme de genul asta si am ajuns mereu la cine era de garda.oricum, sper sa nu mai ajungem prea curind pe acolo. pt ca el are niste probleme cu luatul in greutate (adica din toamna el se invirte in jurul aceleiasi greutati) vreau sa va cer un medic pediatru bun, la care sa merg periodic si sa il tina sub observatie. ca medicul lui pediatru nu imi inspira mare incredere, adica o sa o tin doar pt retete si vaccinuri, in rest...asa ca, va rog, dati-va cu parerea ref la acest subiect.thx
anca si Vladut... 06.10.2007
ceamica spune:
Erina imi pare tare rau ca pe voi v-am ratat . Daca mai intarziam putin o ratam si pe Gabitz. Da' de abia astept data viitoare !
La topogan stau si eu in spatele lui Sebastian cand urca scarile ca-l mai fura peisajul si pune piciorusele pe langa . Degeaba stie sa le alterneze ca da cu barbia de scara in cazul fericit . si ca sa-mi sara inima complet , el nu se lasa pe vine chiar daca-i vede pe altii inaintea lui si se arunca .
Daria
Erina si Teo concediu placut
Babylina concediu placut si tie. Mie mi-ar fi greu alfabetic
...
Ca tot am vazut lista de vacanta , pardon stramutare![]()
in lista mea sigur e carutul ! acum as avea nevoie de un sfat : sa iau pe cel pe care-l am sau sa cumpar unul nou tip umbrela?
cel pe care-l am , are 1001 avantaje dar un dezavantaj urias - ocupa f mult loc . Cel pe care l-as vrea e brevi grilo :usor si f bun daca-l prinde somnul! of, de ce nu l-am primit pe asta?
Nana
Ancasilv e pacatos rau rotavirusul nepoticii mele i-a sensibilizat stomacul destul de bine o lunga perioada . Tin minte ca a avut regim alimentar vreo 3luni dupa spitalizare.
Recuperare grabnica lui Vladut !
Cecilia am uitat : multi multi ani fericiti inainte !
Tin pumnii sa-i placa Mariei la gradi si mamica ei sa nu planga prea tare! uite acu' tonus la Papanash
eu am fost cu al meu afara pana pe la 10 fara 20. as mai fi stat zau , dar mi-era frica de drogati!
si Sebastian care nu vroia in casa gasise o doza de bere si striga cat putea de tare :be eee ![]()
ma duc si eu la nani
noapte buna

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)