Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Hai sa va spun de Adelina, de vreo 2 saptamani am inceput sa-i dau niste vitamine pt copii pe baza de aloe, cica, eu sunt tare multumita, are un tonus foarte bun si a inceput sa ceara singura papa. Marea noastra problema era ca refuza sa manance si cand manca lua doar cateva lingurite. Legumele le evita total, iar de cand cu regimul pentru constipatie era dezastru la acest capitol. Nu stiu daca e de la vitamine dar sunt multumita de felul in care se prezinta acum.

In rest a devenit foarte activa, la locul de joaca abia ma mai pot tine dupa ea si la fel ca Daria a inceput sa se urce singura pe topogan si chiar se aventureaza si se da singura. Inainte imi era frica sa o las singura, apoi m-am obisnuit si chair mi se parea ciudat cand vedeam ca ea nu vrea sa urce scarile de la topogan singura, acum nu vrea sa o mai tin de mana si nici la scarile de la bloc nu mai vrea ajutor.

Cu vorbitul stam bine, in fiecare zi spune cate ceva nou, iar seara la culcare nu-i mai tace gurita ne canta fel de fel si ne vorbeste o gramada. Ii canta lui tati "nani nani puiu tatii" ca el in general adoarme primul.

Si-a facut si doua prietene bune pe care le striga "sandra" si "ais", de la Alexandra si Alice cu care se ia de manuta si se joaca in parculet.

Cam atat cu laudatul ca mi se urca la cap si mie sa nu uit de ciorba pe foc.
[/url]

Bravo, Adelina!
Asteptam si alte laude, stiu ca le merita!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Luati de gustati o portie

Bag de seama ca dumneavoastra, Duamna, vreti sa veniti sambata, 20 iunie, la pranz, la Otopeni, cu un tort dupa domnia voastra...daca mai are loc langa briceag...

Poze

Hai fetelor, ca ma facurati sa mor de ras,nu alta!
Da-l incolo de briceag,prelungitor.....I-am dat si io un copy-paste de pe-un alt forum,si-am spicuit din ea pt bagajul nostru!
Doar nu-s nebuna sa car atatea!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Sotul meu are o vorba: in ziua de azi, la tine iti trebuie doar cardul de credit...ei, e putin exagerat, dar ceva adevar e si in ce zice el...

Mah tre' sa fie si un fraier care sa munceasca pentru banii aia de pe card. Sau si tu crezi ca banii se scot din perete?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Greyeras, ma bucur ca e mai bine cu constipatia si ca are pofta de mancare fata. Vad ca si ea vorbeste o multime, numai al meu se lasa greu convins.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Da, Roxana nu mai are probleme cu constipatia s-a reglat tranzitul si a inceput sa manance normal fara regim. Cred ca o ajuta si faptul ca acum mananca mai bine. De vorbit da.... toate la timpul lor.
Acum sta pe olita si cica mananca seminte cum ne-a vazut pe noi, i-a din mana si scuipa apoi, bine totul este imaginar.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Da-l incolo de briceag,prelungitor.....I-am dat si io un copy-paste de pe-un alt forum,si-am spicuit din ea pt bagajul nostru!

La spicuitul tau.. Bogdan e in sau out? Ca daca nu-l iei pe Bogdan nu tre' sa mai iei o gramada de alte lucruri care-i apartin....

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Sotul meu are o vorba: in ziua de azi, la tine iti trebuie doar cardul de credit...ei, e putin exagerat, dar ceva adevar e si in ce zice el...

Mah tre' sa fie si un fraier care sa munceasca pentru banii aia de pe card. Sau si tu crezi ca banii se scot din perete?

=====================

Mai, conform lu' fi-mea acu vreo trei ani, banii se cumpara de la magazinul de bani.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Delfinash in elementul lui la plaja (da' vaz ca-i cald si la voi, de ce te plangi Yaio?)

Eu inca incerc sa imi revin dupa nunta...

Corectie: a fost cald la noi. Adica 3 zile. De vreo 2 ploua de zici ca vine toamna si sunt 10 grade! Si azi am excursie cu vaporasul pe lac si pranz pe vapor...cu vremea asta, mai ca nu m-as duce, dar decat sa stau la birou sa muncesc, mai bine ma duc!

Si cum fu? La nunta adica...ceva poze, povesti, impresii?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Da, Roxana nu mai are probleme cu constipatia s-a reglat tranzitul si a inceput sa manance normal fara regim.

Pana la urma.. care a fost medicatia pe care ati avut-o?

Felicitari pentru progrese!

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si nu se scot?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:

Citat:

=====================

Mai, conform lu' fi-mea acu vreo trei ani, banii se cumpara de la magazinul de bani.

Si oare cu ce se cumpara? Cu pupici oare?

Poze

Mergi la inceput