Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Yaia ti-am vazut puiul mic si frumos.

Multumim!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
nu o pot forta daca ea nu va mai vrea. Oricum deocamdata face o pauza, poate pana in toamna se razgandeste si nu renunta.

eu nu zic sa o fortezi, ca dragoste cu forta nu se poate. Dar incearca sa o convingi ce bine e sa continue...MITUIESTE-O, ce mai!

Poze

Iti dai seama ca bag tot arsenalul! Insa depinde de ea, daca alege altceva sau daca are vreun argument. Ideea era sa incerce de toate si sa isi aleaga singura ce va continua. Poate incercam dansuri, muzica, altceva. Vedem noi. Acum e momentul pentru ca va incepe scoala si va fi mult mai greu apoi. Probabil va ramane cu pictura si cu o limba straina, de aceea asta era ultimul an in care sa mai incerce si altceva. Iti seama ca in clasa I nu va putea exersa la balet de 3 ori pe saptamana, si sa nici nu ii placa in mod special.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai sa va spun de Adelina, de vreo 2 saptamani am inceput sa-i dau niste vitamine pt copii pe baza de aloe, cica, eu sunt tare multumita, are un tonus foarte bun si a inceput sa ceara singura papa. Marea noastra problema era ca refuza sa manance si cand manca lua doar cateva lingurite. Legumele le evita total, iar de cand cu regimul pentru constipatie era dezastru la acest capitol. Nu stiu daca e de la vitamine dar sunt multumita de felul in care se prezinta acum.

In rest a devenit foarte activa, la locul de joaca abia ma mai pot tine dupa ea si la fel ca Daria a inceput sa se urce singura pe topogan si chiar se aventureaza si se da singura. Inainte imi era frica sa o las singura, apoi m-am obisnuit si chair mi se parea ciudat cand vedeam ca ea nu vrea sa urce scarile de la topogan singura, acum nu vrea sa o mai tin de mana si nici la scarile de la bloc nu mai vrea ajutor.

Cu vorbitul stam bine, in fiecare zi spune cate ceva nou, iar seara la culcare nu-i mai tace gurita ne canta fel de fel si ne vorbeste o gramada. Ii canta lui tati "nani nani puiu tatii" ca el in general adoarme primul.

Si-a facut si doua prietene bune pe care le striga "sandra" si "ais", de la Alexandra si Alice cu care se ia de manuta si se joaca in parculet.

Cam atat cu laudatul ca mi se urca la cap si mie sa nu uit de ciorba pe foc.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Yaia,ce dulceeeeee e Tudor
Cand e langa tine iti seamana leit,cand e langa tati se schimba situatia,ii seamana lui!

Multumim!
E si el cameleon, ca Stefan de Sim! Sau incerci sa spui ca uneori sunt dulce?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Luati de gustati o portie

Bag de seama ca dumneavoastra, Duamna, vreti sa veniti sambata, 20 iunie, la pranz, la Otopeni, cu un tort dupa domnia voastra...daca mai are loc langa briceag...

Poze

Mergi la inceput

Greyeras, ma bucur ca e mai bine cu constipatia si ca are pofta de mancare fata. Vad ca si ea vorbeste o multime, numai al meu se lasa greu convins.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Cecilia, . Sigur ai vazut si scena cu printesele roz, mi-a povestit azi o colega de birou si a recunoscut imaginile.

Rox , mamica

erau imbracate sigur in alb, roz .....doar ca eu pe soldatei nu i-am vazut galbeni,era doar o imagine cu soldatei...restul vorbe

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Trebuie sa ma pun pe treaba. Va pup, o zi frumoasa. La mine incepe nebunia!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
Iti dai seama ca bag tot arsenalul! Insa depinde de ea, daca alege altceva sau daca are vreun argument. Ideea era sa incerce de toate si sa isi aleaga singura ce va continua. Poate incercam dansuri, muzica, altceva. Vedem noi. Acum e momentul pentru ca va incepe scoala si va fi mult mai greu apoi. Probabil va ramane cu pictura si cu o limba straina, de aceea asta era ultimul an in care sa mai incerce si altceva. Iti seama ca in clasa I nu va putea exersa la balet de 3 ori pe saptamana, si sa nici nu ii placa in mod special.

De acord cu tine. Disciplina si munca se poate invata si pe un teren de sport, poate incearca un tenis ceva...si da, cand incepe scoala nu prea mai e timp de activitati extra si trebuie alese cu grija, ceva ce-i place cu adevarat, ca sa merite efortul. Macar primii ani de scoala sa fie mai liberi, pana se obisnuieste cu programul de scoala, teme etc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata pe la amiaz'.

Deeeciii, am vazut asa:
Delfinash in elementul lui la plaja (da' vaz ca-i cald si la voi, de ce te plangi Yaio?)
Printesa roz si diafana si dansatoare si fericita. Bravo Alexandra!
Siiii
O lista de bagaje luuuuuunggaaaa. Mai Duamna Teo, v-ati inchiriat jet privat?Spor la impachetat ca ai nevoie.

Adimercedes, La multi ani! Sper ca mai primesti urarile, chiar daca sunt mega-tardive. Scuze...

Eu inca incerc sa imi revin dupa nunta...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput