Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 9
katiapam spune:
ce dragute sinteti
multumim de auguri
ca aveti timp sa intrati si nu ati uitat de piticuta mea
o sa pun si pozici,o sarbatorim spre seara ca sotul e la servici
el lucreaza si simbata si asteptam sa fie si el cu noi
ne mai auzim pe parcurs
de Giulia -20 iunie'07
georgyiuly spune:
LA MULTI ANI GIULIA!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa iti bucuri parintii cu zambetele tale mereu!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/
chiccutza spune:
La multi ani Giulia!
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
Berarpiri spune:
Of,of oare cand mi-oi reveni din oboseala asta?....mi s-a dereglat programul de somn,si nu stiu zau unde ajung...sper sa fie bine...
Ce program aveti?Mergeti la mare?
Aici a plouat azi-dim.,vad ca acum e frumos afara...
ely-au mai lasat-o colicile pe Denise?Nu ai mai intrat de ceva timp...e totul bine?
irina-cum se simte Fabi?E tot la fel de agitat?Il mai dor gingiile?Tu cum esti?
georgiana-Giulia s-a mai linistit?
monica-cum te simti?...rezisti pe caldurile astea?mai da-ne cate un semn de viata...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
roxali-din ce cauza erati fara apa?sper ca ati rezolvat problema cat mai repede posibil...
kemsy-s-au mai umflat picioarele?asa am prins si eu,cand eram gravida cu Ambra...toata vara,calduri mari...nu e usor...
analessya-cum te simti?te-au mai lasat greturile?pe mine nu,e tot mai rau,pe zi ce trece...
tatoo-acum incerc sa vad ce s-a intamplat cu pozele mele...ca pana acum nu am avut timp...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
Acum ar trebui sa mearga...
andreea, Ambra si 8+
Berarpiri spune:
katia-sa petreceti o seara minunata!De neuitat va fi sigur,ca doar o data implineste ,,piti" 2 anisori.-o din partea mea!!!
andreea, Ambra si 8+
katiapam spune:
va cu drag pe toate si va multumim pt urari
sinteti niste dragute
de Giulia -20 iunie'07
georgyiuly spune:
Buna....la mine se doarme pe rupte!!! Numai eu nu pot dormi ca diseara ma uit pe pereti!!!
Andreea multumesc de intrebare, Giulia nu stiu daca e mai bine..oricum mananca mereu, vrea cocolosita mereu...se plictiseste repede si ...mai ales nu vrea deloc singura.Azi dimineata si-a adus aminte de colici si la 7 am luat-o cu mine in pat si a dormit bagata in mine si eu am privit-o.
Vad ca te "bucuri" din plin de binecuvantarile sarcinii, cred ca iti este greu mai ales si cu Ambra care e totusi mititica si are nevoie de tine tot timpul!!!
Vad ca avem o multime de gravidute!!! Ce dor mi se face!!!
Ely, Ely, Ely...cred ca esti ocupata cu pregatirile de botez!!! tie si Denisei!!!
Katia sa aveti petrecere frumoasa!!!
Neliacris te tot vad pe la odiseea de mart.aprilie...ori astepti si tu roadele muncii???
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/
Berarpiri spune:
'Neatza!
Va ofer eu acuma dim...desi sunt sigura ca sunteti plecate,doar e duminica...numai noi stam in casa....
Sotiorul e la munca...tre' sa ma gandesc unde sa ies cu Ambra...in parc nu pot,ca a plouat azi-noapte...apropo, a ,a tunat azi-noapte,ca m-a trezit din somn...ce vreme urata a fost...
Sa aveti o duminica placuta!
andreea, Ambra si 8+