Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 8
Irina20 spune:
Nelia lui Fabian nu ii ramane nici un punc alb,pur si simplu ii trece.
Si urmatorul vaccin e la 3 ani.Cel putin asa imi da mie in agenda.
Katia cat face Giulia?2 ani?sati traiasca,eu ii spun LA MULTI ANI ! de pe acum ca nu stiu daca intru maine.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
Ciao,fetele!
Am fost azi la control,e totul bine...ca de obicei am venit dezamagita,ca nu am avut raspuns clar la toate intrebarile...in plus nu mi-a pus sa-i ascult inimioara...asta e.Cand am intrat a fost atenta ginec,dar cand a vazut pe programari ca nu mai merg la ea data viitoare (ginec. pe care o vroiam eu,e libera doar din august),nu si-a mai dat interesul.
neliacris-ai mei sunt f. fericiti pt. mine(stiau cat de mult imi doream inca un bb).Mama vine luna viitoare sa ma ajute putin,si apoi va mai veni cand se va naste bb....
Asa zic si eu,ca si katia,sa nu o iei in serios pe mama ta...o fi avand o zi mai proasta,daca zici ca nepotelul ii da batai de cap...sunt sigura ca ar fi fericita daca i-ai spune ca mai astepti un bb.
katia-si sora mea e fericita...suntem f. apropiate una de cealalta,si stia prin ce treceam lunile in care nu ramaneam gravida...deja s-a si gandit sa-mi cumpere haine pt. gravi pt. iarna...ca sa vezi cat e de grijulie ...stie ca eu nu dau aici 50 euro pe o pereche de pantaloni...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Si Ambra are urmatorul vaccin la 6 ani,dar nu cred ca depinde de la zona-zona...libretul de vaccinuri e la fel peste tot......cel putin asa stiu eu...
Ma duc sa mananc ceva,ca iar ma luat un rau...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
tocmai asa ziceam si eu de vaccinuri
ca astea obligatorii sint la fel peste tot,asa cred....
cine stie...
Andreea-lasa ca pe cind ai burtica mare e iarna si nu-ti trebuie multe haine plus ca stai mai mult prin casa
si sper sa nu suferi tare caldurile astea nebune
ai mei de mult tot intreaba cind vine urmatorul
plus ca mai zic ca acum e mare si le-o pot lasa lor ca se inteleg deja bine cu ea
saracii o adora ca e singura lor nepotica si mor de dorul ei
in fiecare zi sta la net Giulia ii pun webu si le povesteste pe limba ei,se distreaza si fac lectii (Giulia cu mama)repeta mama tata papa apa si tot ce a mai invatat
sint topiti ce mai si nu merg la culcare daca nu o aud daca nu au timp sa intre pina seara
si Giulia nu i-a uitat si daca vb cu ei zi de zi s-a invatat f bine cu vocea lor plus ca-i vede pe cam
ce m-am intins
azi a comandat sotul tortuletul
Irina-multu de urari
de Giulia -20 iunie'07
tatto spune:
LA MULTI ANI GIULIA!
http://cartoline.auguri.it/crea_cartoline_auguri.html?categoria=auguri_per_reclama - reclama mascata &nome_immagine=compleanno_010305_01.swf
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
neliaCris spune:
pentru Giulia ,cea ma ifrumoasa fetitza cu ochii albastrii ca marea:
La multi ani cu sanatate,fericire si multe impliniri,sa fi mereu sanatoasa si voioasa,si sa fiti toti impreuna mereu si sa va iubiti...
deChristian Ionut
katiapam spune:
hello
multumim fete dragi
Tatto-n-am reusit sa vad felicitarea ca au pus-o ca reclama
multumesc oricum
Nelia-
de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
LA MULTI ANI GIULIA!!!!SA cresti mare,sanatoasa si sa-i asculti pe parinti!
Revin mai tarziu...
andreea, Ambra si 8+
daraban spune:
GIULIA
iti dorim din tot sufletul o viata frumoasa,linistita ,inconjurata de persoanele dragi tie,sanatate si multa fericire!!!!!!!
LA MULTI ANI!!!