Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna fetelor ,am putin timp la dispozitie, Alessia face baia ,am lasato in cada sa se joace si am intrat pe net sa va salut. Astazi la gradi Ale nu a dormit nici macar 10 minute (de obicei doarme o jumatate de ora),este forte obosita si nu-i convine nimic.
Aleeeee fetelor va salut ca ma cheama.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Nu stiu de cate ori m-am apucat azi sa scriu mes,si nu m-a lasat Ambra...si acum a inceput sa planga,cand a vazut ca ma pun la calc...am luat-o in brate,nu stiu cat va sta...

Azi-dim. am umblat prin oras,sa rezolvam una-alta...era o caldura,ca de abia am asteptat sa ajungem acasa...

neliacris-si mie mi-a zis pediatra ca poate face febra dupa 10 zile de la vaccin...dar de bubite,sau pete rosii nu.Poate e altceava, nu cred ca sunt de la vaccin...nu o poti suna pe pediatra?

doris-ma bucur ca e bine bb,cred ca asa de fericita ai fost cand ti-a spus dc....sper si iti doresc sa mergi tot asa inainte!

andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

georgiana-am vazut gogoasha mica...creste f. bine,eu zic ca s-ar putea sa fie gingiile,si sigur simte lipsa bunicilor,care sunt sigura ca au cocolosit-o cat au putut de mult...e si normal,s-au bucurat de ea,avand in vedere ca sunteti asa departe de ele...

Gata,am plecat,ca deja imi cere ajutor Ambra ...

andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza...poftiti la cafea,ce faceti azi?

andreea,nu ne-ai spus cum au reactinat parintii si socrii?
ieri i-am spus mamei ca am burta mare ca am mancat fasole,si sa nu ma intrebe daca sunt gravida(noi in trecut ne tot jucam asa cu chestile astea cu burti)si ea mi-a taiat-o scurt cu da-i incolo de copii,doar nu iti mai doresti acum inca unul sa te chinui ca proasta singura ,stai pe fundul tau!!!
Am ramas paf...ea e disperata cu copiii,sorame ala dus pe fiuso la ea in vacantza pana in septembrie,si numai prostii face,si pe deasupra i linvata si pe copilul ei din plasament,si uite asa se urca ei pe garduri ,si fac toate minunatiile....

Si sunt fr dezamagita,cu soacra stiam eu ca nu se bucura pt copiii mei dar nici mama

pana acum o vedeam o persoana moderna,dar acum sunt fr supi,aveam de gand sa ma duc in tara dar acum mai mult m-am inervat ,eu bazandu-ma mereu pe ea.acum ma bazez mai mult pe sot....si u mai spun nimic ca deh...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!...nervoasa ca nu mai avem apa de aseara......ne-am spalat cu sticla

Doris ma bucur ca ai un bb sanatos si dezvoltat normal...despre doctori din It, intr-adevar nu i-au spaga

PTR CA DISEARA PLECAM LA MARE II UREZ GIULIE MULTAAAAAAA SANATATE , SA CREASCA MARE ,DESTEAPTA SI SAI ASCULTE PE PARINTI!
special mamicutei

toateeeeee fetele si cred ca mai intru luni

Nelia dute la doctor daca nu-s bubite de la caldura...de febra ma auzit ,dar bubite nu

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetelor

Ieri a mai cazut o data baiatul,nu de pe pat,era langa mine dar nam mai reusit sal prind cand a cazut,iar acum are primul lui cucui

Nelia eu iam facut vaccinul saptamana trecuta pe 9 iar la 7 zile mia facut temperatura.

Problema mea e ca aseara dupa ce iam facut baiata,am observat ca pe un genunchi avea niste mici umflaturi ca atunci cand te atingi de urzici,iar acum dimineata nu le mai avea acolo,erau pe picior mai sus si are si pe celalat picior,acum nu stiu daca sunt de la vaccin,ca mie doctorul mia zis ca ii apare una pe aici,una pe dincolo,dar sunt ca acele bubite de caldura.

Andreea da e ultimul vaccin,urmatorul e la 3 ani,dar inainte sa plec acasa in septembrie,vreau sa ma duc sai cer antihepatita,trebuie sai specific ca plec la drum lung cu el.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Irina20

Neatza fetelor

Ieri a mai cazut o data baiatul,nu de pe pat,era langa mine dar nam mai reusit sal prind cand a cazut,iar acum are primul lui cucui

Nelia eu iam facut vaccinul saptamana trecuta pe 9 iar la 7 zile mia facut temperatura.

Problema mea e ca aseara dupa ce iam facut baiata,am observat ca pe un genunchi avea niste mici umflaturi ca atunci cand te atingi de urzici,iar acum dimineata nu le mai avea acolo,erau pe picior mai sus si are si pe celalat picior,acum nu stiu daca sunt de la vaccin,ca mie doctorul mia zis ca ii apare una pe aici,una pe dincolo,dar sunt ca acele bubite de caldura.

Andreea da e ultimul vaccin,urmatorul e la 3 ani,dar inainte sa plec acasa in septembrie,vreau sa ma duc sai cer antihepatita,trebuie sai specific ca plec la drum lung cu el.

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
[/quote

irina,asa sunt si ale lui cris.la inceput sunt ca niste urzicaturi,unflate si apoi ramane doar punctul alb care se usca incet...acum are si pe manutze...am fost sa intreb la farmacie,mi-a dat o crema dar tre sa merg la pediatru caci s-ar putea sa fie varicela

tu ai facut vaccinul de 15 luni deja?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
ce ciudat cu vaccinele astea
vad ca se fac diferit dupa zone
Irina-deexemplu Giuliei i-a facut antihepatita b la 3 luni
ultimul vaccin o fi fost la 15 luni dar pina la 6 ani nu mai tre' sa faca
acum la tine oare cum e mai face la 3 ani? cind aici dupa ala de 15 luni urmatorul e la 6 ani?
ma bucur ca am scapat de ele
eu i-am facut si alea ce erau la alegere
daca vrei scriu lista cu vaccinele si le confruntam daca pusca
ma gindesc ca astea ogligatorii ar trebui sa fie toate la fel
Nelia-nu fii necajita ca poate ai prins-o intr-o pasa proasta pe mama ta si cred ca de i-ai da vestea buna s-ar bucura pt voi chiar daca tu ii cresti tot o sa-i iubeasca,singele apa nu se face
Andreea-chiar asa ati dat vestea?la parinti,la sora ta?
Roxali-multumim de uarari
week fain la mare si sa va relaxati
fa pozici

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tatto

Buna fetelor ,am putin timp la dispozitie, Alessia face baia ,am lasato in cada sa se joace si am intrat pe net sa va salut. Astazi la gradi Ale nu a dormit nici macar 10 minute (de obicei doarme o jumatate de ora),este forte obosita si nu-i convine nimic.
Aleeeee fetelor va salut ca ma cheama.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Tatto-ce program are la gradi? banuiesc ca mai lung daca tre' sa doarma
tu che lavoro fai?

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

salutare
ce ciudat cu vaccinele astea
vad ca se fac diferit dupa zone
Irina-deexemplu Giuliei i-a facut antihepatita b la 3 luni
ultimul vaccin o fi fost la 15 luni dar pina la 6 ani nu mai tre' sa faca
acum la tine oare cum e mai face la 3 ani? cind aici dupa ala de 15 luni urmatorul e la 6 ani?
ma bucur ca am scapat de ele
eu i-am facut si alea ce erau la alegere
daca vrei scriu lista cu vaccinele si le confruntam daca pusca
ma gindesc ca astea ogligatorii ar trebui sa fie toate la fel
Nelia-nu fii necajita ca poate ai prins-o intr-o pasa proasta pe mama ta si cred ca de i-ai da vestea buna s-ar bucura pt voi chiar daca tu ii cresti tot o sa-i iubeasca,singele apa nu se face
Andreea-chiar asa ati dat vestea?la parinti,la sora ta?
Roxali-multumim de uarari
week fain la mare si sa va relaxati
fa pozici

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

urmatorul vaccin r la 5 ani jumatate...

deChristian Ionut

Mergi la inceput