Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
dau cafeiu
Roxali-festa e aici linga noi sint feste deastea de cartier
aia de peste e mult mai frumoasa ca e si mai mare,astea sint mai mici mai cinta astia pe aici si nu e cine stie ce....
Tatto-cred ca tre' reinstalat windowsul cind nu mai vrea sa mearga si se blocheaza des
sint virusi care fac deastea chiar daca nu te anunta mai intra si pe linga antivirus si impalla
Chiccutza-am zis eu ca nu mai ai timp cu copiii in vacanta
te cred,dar macar mai intri la un salut
Daraban-bine ai venit si vacanta placuta si distractie faina
cred ca Deliuta numai la tati sta
Doris-ma bucur ca ai scapat si de pasul asta de acum nu te mai stresa
gata te-ai linistit ca toate sint ok!
bucura-te de bebic si fara stres
eu mergeam in privat la eco atunci costa 50 eco normala si 65 morfo
enorm 300-350
Analessya-incearca sa tragi cite un pui de somnic pe linga Ale
poate reusesti sa te simti mai bine
Monica-cum te-ai distrat? cum ati sarbatorit?
Nelia-asta de 15 luni e ultimul vaccin?
nu mai tin minte....
mie mi-au zis ca dupa o saptamina face putina febra si a facut
pete mici rosii-bubite dealea ies si de la caldura cum transpira mititeii
Ely-ce mai combini? ce face micuta?
Georgy-a plecat mama ta?
Bionda-e prinsa cu musafirii,e iertata
Berarpiri-o sa fac citeva pozici,sper sa iasa bine

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!
Am intrat sa va mai salut!
Doris: ma bucur mult pentru tine, ca totul e ok, sa fiti sanatosi in continuare . Dar unde ai auzit tu 300 euro o eco la privat??Doar la medicii la care merg nevestele de fotbalisti, cred . Ti-am zis, eu am dat 160, si cam astea sunt preturile prin zona asta. In ce priveste faptul ca ai platit 36 euro...ma face sa ma bucur ca suntem in Italia, unde nu se practica spaga si alte favoruri, si dai si peste oameni sufletisti.
Annalesya: poate bebe are 1 cm, nu un mm. La mine la 8 saptamani avea 1,5 cm (deci la o saptamana diferenta de tine).

Aseara mi-au ajuns lucrurile comandate pe net: patutul, bagneto, si restul. Sotul nu s-a culcat pana nu le-a asamblat...si dupa faceam proba la monitorul de control al lui bebe, oracaiam pe rand din camera copilului, sa vedem daca se aude (parinti nebuni!!)
De ieri au inceput sa mi se umfle iar picioarele, nu stiu ce sa fac..tensiunea e buna, sarat nu mananc prea tare .

Va

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Kemsy-asteptam pozici cu cameretta
si de la caldura ti se umfla picioarele

de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!
Noi trecem printr-o perioada mai agitata de-a Giuliei, nu stiu de ce dar nu o mai multumeste nimic si ajunge seara foarte maraita si main ales foarte plangacioasa ( ea care nu mi-a plans mai deloc pana acum cateva zile)....! Poate e caldura de vina, poate faimosul puseu de crestere de la 3 luni...nu stiu dar tare rau e cu ea maraita!!!

katia a plecat mama mea de duminica, i-a prins bine vacanta la nepoata si la fiica bineinteles!!! Oricum ne vedem iar la sf. lui iulie, abia astept sa plec acasa, stau ca pe ghimpi aici!!!

Salut restul de fete ca nu mai ma lasa sa scriu ..plangacioasa mica ce s-a facut!!!!!

O fi alintatura bunicilor !!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Irina imi pare rau de experinta urata prin care ai trecut cu Fabian!!!Si eu stiu la fel , ca atunic cand intra in apnee copilul trebuie sa ii sufli in fata ca sa respire din nou !!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Georgy-imi pare rau ca s-a facut plingacioasa mititica
poate e de la caldura
sigur e numai o perioada
mai au perioade cind sint asa nemultumiti de nu mai sti ce sa le faci..te-ai gindit ca poate incepe sa nu-i ajunga laptele? poate nu maninca destul ca deja e maricica
poate incepe sa o deranjeze gingiile cu toate ca e cam devreme
la a mea i-au dat primii dintisori la 5 luni jumate se vedea sub gingie apoi au iesit pe cind a facut 6 luni
am auzit multe cazuri cind le ieseam la 3 luni jumate,pare strano dar sint...
uita-te cum are gingiile sint umflate?saliveaza mai tare acumperioada asta?isi baga mainile in gura sa tot roada?
poate incepe sa o dernajeze gingiile si asta e motiv de maraila sau maninca mai rau

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Katia saliveaza foarte mult in ultima vreme ( scuipa mai nou) si isi baga si mainile in gura dar am inteles ca e normal la varsta asta ca isi descopera mainile!
Lapte am nu sunt probleme, luni ma duc sa o cantaresc ( o data la 2 saptamani) si asa ii urmaresc greutatea si faptuòl daca se hraneste destul sau nu!!! Am o cutie de lapte praf in casa pt orice evntualitate desi nu cred ca nu-i ajunge.

Vedem saptamana asta cum evolueaza !
Ma duc sa o adorm ca vad ca singura nu vrea de nici o culoare.

Am pus poze cu ea la semnatura !

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/

Mergi la inceput

Georgy-a crescut mult gogosica
ce mortala e cu motul
si la mare ce bine sta ea acolo
are niste falcute bune bune de pupat
eu cred ca iti seamana mult tie
mamica ta cred ca a fost incintata
cred ca poate incep sa o deranjeze gingiile

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

roxali eu ma simt mai in siguranta pe pamant,decat in aer sau pe apa pt orele de calatorie mai putine am ales avionul,nu ca l-as crede mai sigur
Si tot citesc de aeronavele airbus ca au probleme,si noi am venit cu unul.
Doamne ajuta sa zburam cu bine si inspre ro.

merci katiapam de urari e f fericita delia ca e cu tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kemsy de scorul asta am citit pe un forum italian ca a platit o gravi, ptr. o "eco morfologica de 2° livello" la Milano la Buonarrotti Medical. Eu asta vroiam sa fac. Oricum bine ca s-a terminat asa(in favoarea mea).

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput