Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna cafeaua in dimineata asta!!!Aveam nevoie!
Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame!
Nici nu stiu ce sa zis, mai ales ca am lapte, sanii erau plini aseara.
Dupa ce a mancat bibe a adormit si cand s-a trezit la 3 a mancat la san fara probleme!

Nu as vrea sa ii dau lapte praf , dar decat sa o vad ca aseara ..imi venea sa plec de acasa sa nu o mai aud!!!
Sa vedem ce minunatii mai facem si in seara asta!

Aseara am stat pana la 2 sa vad un film frumos tare si azi mi se inchid ochii de somn!!!Sa speram ca va dormi si Giulia dupa amiaza !

Si la noi a plouat tare dimineata!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna....la mine se doarme pe rupte!!! Numai eu nu pot dormi ca diseara ma uit pe pereti!!!

Andreea multumesc de intrebare, Giulia nu stiu daca e mai bine..oricum mananca mereu, vrea cocolosita mereu...se plictiseste repede si ...mai ales nu vrea deloc singura.Azi dimineata si-a adus aminte de colici si la 7 am luat-o cu mine in pat si a dormit bagata in mine si eu am privit-o.
Vad ca te "bucuri" din plin de binecuvantarile sarcinii, cred ca iti este greu mai ales si cu Ambra care e totusi mititica si are nevoie de tine tot timpul!!!

Vad ca avem o multime de gravidute!!! Ce dor mi se face!!!

Ely, Ely, Ely...cred ca esti ocupata cu pregatirile de botez!!! tie si Denisei!!!

Katia sa aveti petrecere frumoasa!!!

Neliacris te tot vad pe la odiseea de mart.aprilie...ori astepti si tu roadele muncii???

georgiana

mamica de Giulia

pai astept ciclul care trebuia sa vina pe 14...desi am 2 teste negative facute pe 14 si 16...

Poate ia fost prea cald giuliei...sau a duruto ceva de nu a vrut san..imagineazati ca al meu asa a fost de mic cu sanul si intr-un final am renuntat,ii dadeam cu bibe,formula,o masa si san o masa cu bibe..apoi laptele sa inputinat si gataa...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

'Neatza!

Va ofer eu acuma dim...desi sunt sigura ca sunteti plecate,doar e duminica...numai noi stam in casa....

Sotiorul e la munca...tre' sa ma gandesc unde sa ies cu Ambra...in parc nu pot,ca a plouat azi-noapte...apropo, a ,a tunat azi-noapte,ca m-a trezit din somn...ce vreme urata a fost...

Sa aveti o duminica placuta!

andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
multumim de cafa...

sper sa treaca oboseala mai repede,stii cum e la a 2 sarcina ,cica trec toate mai repede....greturi si toate...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Katia,asteptam pozici mami!!!

referotor la noi,azi am fost la 2 spitale unde au hotarat ca nu are Cris varicela...dar nici nu au prea stiut ce...asa ca au zis ca are o infectie de la vreo goanga,vreun zanzare,ceva,pentru ca si eu sunt plina de puncte rosii care ma scarpin tot timpul,acum sunt plina de pasta de dintii...

Si sa stiti parerea mea....la spitale de stat ori ca sunt romanesti ori italienesti tot asa esti tratat...m-au plimbat si l-au consultat vreo 5 femei ,plus un dermatolog,dar interesul nu a fost prea mare...asa ca m-am calit....pt copilul meu si laacrimile care le-a varsat de frica si doctorele nici macar nu vb cu el,sa-l linisteasca...a fost groaznic...si in final...mi-a dat nicte gocce pt prurito,niste pomata antibacterie,si augmentin,antibiotic...mai astept cu antibioticul...desi cica e o infectie...nu are febre,dar e plin de pete..am noroc ca nu stie sa se scarpine...iupii...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna ...am sosit si noi mai devreme, ca de a pluat aseara pe rupte si azi era un vanttt(de fapt si acasa e vant
Tatoo am vazut si pozicile cu voi...ai o adevarata domnisoara...incearca si ea sa-ti capteze atentia in fel si chip...putin sant pitici care se joaca singuri

Katia am crezut ca ai avut timp de poze

Andreea au oprita ca lucrau la ceva (teava)

Nelia nu poti fi tratata ca in Ro...poate ca par mai indiferenti din cauza ca sant invatati(meseria)

incerc sa mai revin

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

[quote]citat din mesajul lui georgyiuly

Buna cafeaua in dimineata asta!!!Aveam nevoie!
Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame!
Nici nu stiu ce sa zis, mai ales ca am lapte, sanii erau plini aseara.
Dupa ce a mancat bibe a adormit si cand s-a trezit la 3 a mancat la san fara probleme!

Nu as vrea sa ii dau lapte praf , dar decat sa o vad ca aseara ..imi venea sa plec de acasa sa nu o mai aud!!!
Sa vedem ce minunatii mai facem si in seara asta!

Poate totusi o supara gingiile doar, cumparai si un gel ptr gingii...dac luat bine in greutate pana acuma e pacat sa incepi cu laptele praf...poate mancasei tu ceva fasolele si o durea si burtica
Off e grei cu piticii , dar multaaaaaaa rabdare(daca s-ar putea cumpara m-as duce zilnic

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

buna fetelor!am mai aparut si eu pe-aici,ca mi-am facut un pic de timp(copiii sunt in parc cu vecina).noi iei am fost la "Festa d'estate" organizata de comune,unde s-au distrat piticii de mama-mama.au alergat,au pictat cu mainile,au facut merenda.cand am ajuns acasa aveau tempera si'n fund.
mai avem in program 2 feste,una pe 25 si una pe 27,dar pe 24 vine pagella lui fi-mea,si totul depinde de mediile domniei sale.
va pupik pe toate

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

georgiana-si eu sunt de acord sa nu-i dai inca lapte praf.Asa mi-a plans si mie Ambra cand o dureau gingiile,si nu aveam ce sa-i fac...acuma tu stii ce e mai bine,instinctul de mama iti zice ce sa faci...Ar fi pacat sa renunte la san,creste f. bine asa,si nu se compara laptele tau cu cel praf...

neliacris-ar fi bine sa treaca mai repede ca la prima sarcina greturile...nu-mi fac sperante,ca macar asa nu raman dezamagita...
Sa stii ca si eu am facut 5 teste,pana sa iasa unul pozitiv,pe celelalte de abia se vedea a doua liniuta.Ti s-a mai intamplat sa intarzie asa de mult?Nu poti sa-ti faci testul la spital (cu trimitere de la medicul de familie)?

chiccutza-doar in feste o tineti .Bine ca puteti,asa se simt bine copii...

andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!
Mi-a adormit fata fara sa planga si fara lapte praf!!!

Roxali de cand am nascut sunt foarte atenta la ce mananc si totusi dureri de burtica mai are cateodata dar nu mari( nu plange la ele).Intradevar saptamana asta am avut probleme si cu kk, mai nou face o data la 3-4 zile ( da mult tare )

Andreea nici eu nu vreau sa-i dau lapte praf dar mi s-a rupt sufletul aseara cum plangea.Sper ca a fost doar un puseu de crestere si ca s-a terminat!
Am inteles ca mai e unul pe la 4 si la 6 luni!
Am mai aruncat o cutie de lapte praf aproape intreaga la inceput...o arunc si pe asta, nici o problema, important e sa continuam cu sanul!!!

Katia inca mai petreceti???

Noapte buna!!!

georgiana

mamica de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna seara fetelor,
Alessia doarme si am intrat pe net sa va salut.Astazi am duso pe Ale in campenie la verisoara sotului, frumos dar plictisitor. Am fost mai mult pentru fata ,ca a putut sa se joace ,dar in rest nimic deosebit.(Nu am prea multa confidenta cu aceste persoane....... putina confidenta,putine discursuri).
NOAPTE BUNA.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput