Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 11
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxali Buna ...am sosit si noi mai devreme, ca de a pluat aseara pe rupte si azi era un vanttt(de fapt si acasa e vant Tatoo am vazut si pozicile cu voi...ai o adevarata domnisoara...incearca si ea sa-ti capteze atentia in fel si chip...putin sant pitici care se joaca singuri Katia am crezut ca ai avut timp de poze Andreea au oprita ca lucrau la ceva (teava) Nelia nu poti fi tratata ca in Ro...poate ca par mai indiferenti din cauza ca sant invatati(meseria) incerc sa mai revin Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
da,pareau mai neinteresati si nu din cauza ca sunt invatati,si medicamentul mi la dat pe baza de supozitie cum ca"ar putea fi de la"
deChristian Ionut
katiapam spune:
salutare fetelor
multumim din nou pt urari
sa va pove ce figura a fost Giulia
era in curte cu tati si eu am pregatit tot apoi o chemam in casa si ea nimic nu vroia ca se mataia ca-i place in curte
apoi a intrat pe hol si noi ziceam ce este in camera?hai sa vezi ce e acolo? apoi ea curioasa intra se uita mirata si continuarea o vedeti in poze
seara la cina nu a vrut sa urce in scaunul ei de papa,vroia sa pape acolo si a doua zi dimineata acolo si-a baut lapticul
va pun linkul si va trimit pm cu passw
si va trimit cu drag parola sa vedeti pozele ca nu mai am chef sa le las in viziunea tuturor,asa le vede cine vreau eu
Giulia 2 ani
dati pe presentazione si se muta singure
de Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
va trimit pm
daca cumva uit pe careva please sa-mi spuneti
de Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
fetelor-eu cred ca monica a nascut de nu mai da nici un semn
Monica-daca poti spune-ne si noua,cum esti? ai nascut?
Ely-tu pe unde umbli?
Nelia-imi pare rau ca ai umblat pe la spitale,bine ca nu are nimic grav
sa sti ca si Giulia a avut o perioada de alergii tot asa erau petele deasupra umflate ca si de urzica pe margini rosii apoi dispareau singure
apoi a trecut de la sine a facut cam in 2 saptamani tot apareau si dispareau si eu urmaream sa vad din ce alimente facea apoi nu a mai facut deloc
Tatto-lasa ca ati fost la aer curat putin
daca nu te simti bine in compania lor e neplacut dar macar a stat fetita la aer
Roxali-si la noi s-a pus ieri dupama un vinttttt
in rest timpul asa si asa
cum v-ati distrat?
Chiccutza-ce fain ca o tineti intr-o festa
lasa ca vine pagela cu note mari
de Giulia -20 iunie'07
kemsy spune:
Buna si de la mine!!
LA MULTI ANI GIULIA!! Cu intarziere , dar nu am mai intrat pe net.
Eu sunt bine, am facut poze la ceea ce am cumparat pentru bebe dar nu le-am descarcat, asa ca nu am ce sa va arat, deocamdata .
In we prin casa, a venit socrul in vizita...am jucat remmy, am dormit...Cam atat, nimic deosebit. Acasa nu mi se umfla picioarele, deci serviciul e problema . Mai am putin si scap, mi-e frica insa sa nu mor de plictiseala dupa .
Cam atat, va salut cu drag de la serviciul fara spor
Gianina 25+ cu Loris Stefan
bebe
kemsy spune:
Am vazut si eu pozele cu Giulia .
Mai dar ce d-soara mare!!Si creata! Si eleganta!! . Cata concentrare pe ea...om de stiinta ajunge . Si de ce ma rog ati suparat-o la tort, ii indicati in ce sa sufle?? Si ca e delicata ce este, sufla usor...si iam,iam, ce bun a mai fost .
Katiapam, sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii
Gianina 25+ cu Loris Stefan
bebe
katiapam spune:
Kemsy-nu stiu de ce se strimba asa
ii aratam sa sufle in luminari apoi ai vazut-o
o figura mare
abia astept sa-ti vad micutul
Andreea-si a mea zice cind face kk si se cere si nu vrea la olita numai la wc si citeodata sta si sta si nu face nimic face dupa azi s-a cerut iar si sta si sta si eu cu ea la cintat cu ea si cu jocuri a stat pina a facut
azi la noi e soare e si vind frumos dar daca nu adie vintul te arde soarele tare
e vreme faina de mare
de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
georgiana-ma bucur ca a adormit fara probleme Giulia...n-ai ce sa-i faci,in momentele alea,cand plange,tot ce poti face e sa incerci s-o linistesti (stiu ca e f. greu,ca-ti vine sa plangi cand o vezi)...asa e scris,sa treaca si prin asta,gandeste-te ca Ambra imi plangea si ziua,si noaptea,primele 2 luni...dar au trecut...mie nici nu mi-a trecut prin cap sa-i dau lapte praf,ca aveam lapte pt. doi,ea crestea bine...in plus,Ambra a refuzat biberonul suzeta...
multi la gogoasha!
tatto-acolo e lumea lor...si la Ambra i-a placut ffff. mult la tara,cand am fost in Rom...daca mai ai ocazia,mai du-o...
kemsy-de plictisit o sa te plictisesti,eu am stat ultima luna inainte sa nasc acasa...nu-ti povestesc ca imi venea sa ma urc pe pereti...dar a trecut destul de repede,imi cautam tot felul de ocupatii,si sotiorul ma certa tot timpul ca nu stateam umpic locului
katia-am vazut pozicile...f. frumos cadoul,si ce incantata a fost...ma bucur ca i-a placut
Si eu m-am gandit ca a nascut monica,dar poate nu reuseste sa intre pe net...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Azi dim. am fost sa vad daca am primit loc pt. camin...dar inca nu se stie nimic...
Bineinteles ca iar bat muncitorii,si n-am cum sa dorm ...nu cred ca mai rezist mult,si ma duc la ei,intr-o zi....am inteles ca are omul de facut lucrari in apart.,dar nu 2 luni jum....ce-s astea?!
Macar am un motiv de bucurie...sapt. viitoare,in 5,vine mama...asa sunt de fericita....Poate sapt. asta,la sfarsit,vine nasa noastra de cununie,si asa ma ajuta ea,pana vine mama...inca nu e sigur nimic...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
ma bucur ca v-au placut pozele
in rest ce zariti pereti scrisi-curatati e opera Giuliei
peste tot mi-a scris cu pixuri si carioci
am incercat eu sa curat da pina nu zugravim e jale
macar acum are locul ei de scris
Andreea-ce bine ca ai ajutor
si vine mama ta apoi sa vezi rasfat pe tine
cum e la mama nu e nicaieri
la noi sint in lant in iunie zilele de nastere,simbata Giulia,ieri mama inainte de ele sora mea si sapt asta sotul meu
de Giulia -20 iunie'07