Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

fff frumos cadoul Giuliei,iar ea este superba,domnisoara mare

unde ati gasit Ioana,masuta aceea ?,am fost azi la Toys si nu m-a prea impresionat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

fetelor multumim de complimente
Daraban-de la toy's am luat-o
n-ai zarit?

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

katia, sa-ti traiasca printesa,este foarte frumoasa.Am vazut pozele impreuna cu Alessia,mi-a spus ca-i place ,este frumoasa(mama bila questa bimba) si din partea alessiei

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...scz pt absenta dar nu prea ma lasa DENISE sa stau cu voi..acum maraie..va salut repede o sa incerc sa intru mai tarziu!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Atunci am fost cu Fabian la urgenta cu petele alea ca si cum era urzicat.Ma ingrijora enorm pt ca ii apareau sii dispareau,si in momentul in care apareau din nou,erau din ce in ce mai multe si nu in acelasi loc.

Am ajuns pana acolo si pana am intrat in cabinet au disparut,iar doctorul sa uitat un pic la el,mia zis ca nam de ce sa ma ingrijorez,a zis ca doar atuncii cand raman asa vreo zi doua atunci sami fac griji,si inainte sa iesim din cabinet incepuse sai iasa din nou pe mana,si doctorul nici na vrut sa se uite,pur si simplu nea dat afara,imi venea sa plang de ciuda.

Am ajuns acasa iam facut baita si la dat cu pudra de talc mentolata si a doua zi nu iau mai iesit,si sper sa nu mai iasa.

Mia fost ciuda ca nu mia dat nici macar o explicatie,macar sami fi spus de la ce erau.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

irina,daca citesti ce am scris eu acum 1 pagina....cam la fell...subsriu

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

fetelor multumim de complimente
Daraban-de la toy's am luat-o
n-ai zarit?

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

n-am zariti-am luat o masina de aia de tuns iarba,ca ii plac chestiile de impins pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

IRINA,aceiasi problema am avut eu cu Alessia, am fost cu ea la pronto soccorso si mi-a spus ca are orticaria, dupa care m-a trimes la pediatra, am tinut regim alimentar 2 luni, acum ii mai ies din cind in cind. Nu au stiut sa-mi spuna cum iau iesit sau de la ce , mi-a spus ca poate fi o intxicatie de medicamente,o intoleranta la mincare sau cine stie..... I-am schimbat tot detergentul de spalat rufe, bagnio schiuma, samponul, det.intim.Stai atenta cind ii ies , scrie ce a mincat sau a baut.Eu asa am facut pt.2luni si am descoperit ca este putin intoleranta la bomboane gelatinose,lapte,ciocolata.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput