Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello
Daraban-atunci spor la tuns iarba
ma bucur ca-i place
eu de intru la toys acolo ramin pe linga jucarii mai au toate produsele pt bb patuturi,culle,dulapioare
mor ce-mi plac tot asa as sta sa privesc
fetelor va pove si epidodul nostru cu orticaria
intr-o dupamasa cind o schimb dupa ce s-a trezit din somnul de amiaz o dezbrac si era toata pete mariiiiii rosii pe margini tot asa ca si cu urzica umflate si in mijloc spre galben
petele erau foarte foarte mari, nu exagerez
am mers la pronto-soccorso imediat am stat cam o ora pina am intrat timp in care petele de pe fata au disparut si mai avea pe picioare care inca nu s-a retras de tot
am intrat la 7 seara si ne-au lasat la 12 jumate sa iesim,au tinut-o sub observatie cu tratament sa vad daca raspunde la tratament
nu ma pling deloc de tratatie si tot asa pediatrul m-a pus sa urmaresc exact cind apar ce a mincat si sa gasesc alimentul care ii face alergii si mi-a dat o lista cu ce sa evit,i-am facut numai biologic un timp mincare cumparam numai produse biologice si a disparut a tinut vreo 2 saptamani faza cu petele ca apareau si dispareau si apoi gata,poate va amintiti ca ziceam ca are alergii si nu gaseam de la ce
vad ca si voi treceti prin epidoade deastea si Giulia avea atunci cam 1 an jumate ca si ai vostri

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

sal fetele...scz pt absenta dar nu prea ma lasa DENISE sa stau cu voi..acum maraie..va salut repede o sa incerc sa intru mai tarziu!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304

Ely-bine ai revenit
imi pare rau daca ai probleme cu denise,are colici? cum mai e mititica?

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame!
Nici nu stiu ce sa zis, mai ales ca am lapte, sanii erau plini aseara.
Dupa ce a mancat bibe a adormit si cand s-a trezit la 3 a mancat la san fara probleme!

Nu as vrea sa ii dau lapte praf , dar decat sa o vad ca aseara ..imi venea sa plec de acasa sa nu o mai aud!!!
Sa vedem ce minunatii mai facem si in seara asta!

Georgy-cum mai e Giulia?
saracuta daca i foame tare poate nu reuseste sa traga bine si se enerveaza
n-ai incecat sa scoti laptele cu pompa si sa-i dai al tau in loc de praf?
a mea din prima zi de cind a venit acasa a crescut cu lapte praf eu n-am avut decit citeva zile si gata
daca ai al tau e super daca nu nu-ti face mustrari ca cresc bine
e mai greu cu kk ca se conspita mai usor dar trecem prin toate

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

[blue]Totto, Katia macar voua vau dat niste explicatii,vau spus si ce masuri sa luati, dar mie mia spus ca nare nimic si sa merg acasa,nici macar o explicatie sau macar sal tina un pic sub observatie,daoar cel de la farmacie(care e doctor) mia spus ca dupa parerea lui e o intoxicatie alimentara,si apoi seara am fost la pronto socorso cu el si ma trimis acasa

AAAAAAA.....

Ce vroiam sa va intreb, voi ati fost la controlul ala pt ochi care se face in jur de un an?ma intrebat cineva in parc daca mia spus pediatra sai fac programare,,habar nam avut de asa ceva,am sa intreb joi acum cand ma duc cu el la pediatru./blue]

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

dragele mele...v-am lipsit?

sa incepem sa povestim:suntem bine,Denise e cuminte papa si doarme,uneori o mai supara coliceii dar cu autorul tisanei trec si durerile!in week-end am fost in giro cu sotul,am intrat cateva min pe net cu tel k abonamentul era scazut...in rest suntem acasa,dimineata dormim pana pe la9:30apoi dk tp ne permite stam afara,la fel si seara dupa cina!ceea ce vroiam sa va spun este k DENISE rasfatata mamii sseara nu vrea sa mai stea in culla,vrea pe burtik la mami(asa sta si acum)o las sa adoarma bine-bine apoi o asez usurel la locusorul ei!NOAPTEA doarme destul de bine de la 3-5h depinde cum are chefziua se desfasoara in jurul ei,papa se joaca,pp ..kk...baita..acum "chiachera"in felul ei...si tot asa!
eu sunt bine cam obosita spre dimineata,uneori adorm cu Denise la san in pozitia sezut,nush cum dar se intamplatresar cand simt k alunec ...peste 2sapt vin bunicii la noi,pt botez..va puteti imagina ce cazino o sa fie in casa:catel,purcel,noi,bblina,buniceii,cumnatelul uffffff ce stressss pt mine...k tre sa traduc...gata k m-am lungit cat o zi de post,ma duc sa citesc din urma k am ceva de recuperat!

Mergi la inceput

andreea:vreicum faci curse cu masina?fi cumintik dk nu ma superima bucur k v-ati simtit bine la gratar...cat despre control,ce sa zic...bucura-te k este totul ok momentan nu ai dc sa-ti faci griji fii optmista,curand o sa-ti vezi samburelul nu mai este mult!abia astept sa ni-l prezintinush k ai o sora...sunt convinsa k toata familia ta este fericita...mai sunt nepotei in afara de AMBRA?

irina:imi pare rau pt FABI...uf prin cate tre sa treci...in rest cum te simti?

katia:GIULIEI cu intarziere si scuzele de rigoare...imediat o sa merg sa vad si pozicile...k tare curioasa sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut!Azi intram in saptamana 25 , ce repede trece timpul..
Eu sunt tot asa...mai indispusa..Aseara in drum spre casa a intrat o motocicleta in noi, parte vina sotului, parte vina motociclistului. Nu a patit nimeni nimic, s-a incheiat constatarea aia prieteneasca (), dar noi, adica eu si sotul, eram asa de zapaciti incat am trecut ca masina noastra nu a avut nici o dauna. Abia acasa am vazut ca s-a botit pragul de jos de la portiera din stanga. Tipul de la asigurare zicea ca nu are nimic...tare-s curioasa ce ii zice in seara asta sotului, cat avem de platit (in caz ca asigurarea nu plateste decat de la o anumita suma in sus )
In rest, eu nu m-am speriat, noi aveam viteza f f mica, dar cand am ajuns acasa a inceput sa ma doara burta..cred totusi ca efect intarziat de la stresul resimtit pe moment....
O zi buna!

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Ely-intra la profil personal activeaza pm si iti trimit parola
daca nu ai timp cere-o de la Andreea(Berarpiri) daca are timp ca va aveti pe lista de mess,am vrut sa ti-o trimit dar nu ai activat pm
pupici,fug

de Giulia -20 iunie'07
Giulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut!Azi intram in saptamana 25 , ce repede trece timpul..
Eu sunt tot asa...mai indispusa..Aseara in drum spre casa a intrat o motocicleta in noi, parte vina sotului, parte vina motociclistului. Nu a patit nimeni nimic, s-a incheiat constatarea aia prieteneasca (), dar noi, adica eu si sotul, eram asa de zapaciti incat am trecut ca masina noastra nu a avut nici o dauna. Abia acasa am vazut ca s-a botit pragul de jos de la portiera din stanga. Tipul de la asigurare zicea ca nu are nimic...tare-s curioasa ce ii zice in seara asta sotului, cat avem de platit (in caz ca asigurarea nu plateste decat de la o anumita suma in sus )
In rest, eu nu m-am speriat, noi aveam viteza f f mica, dar cand am ajuns acasa a inceput sa ma doara burta..cred totusi ca efect intarziat de la stresul resimtit pe moment....
O zi buna!

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

imi pare rau pt cele intamplate,important este k nu v-ati ranit,k fierul se repara...ai grija de bb sa stea la caldurik pana la termen...aveti grija de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Buna fetele,

Va citesc, dar sunt in criza de timp, am treaba mult, iar cu Alex al meu nu prea reusesc sa fac nimic.

Am fost azi dimineata la prima ecografie, am 6 saptamani si 6 zile. Medicul mi-a spus ca nu tb sa vin asa de vreme, ci in jur de 11 saptamani ca sa reuseasca si el sa fac masuratori. In schimb, mi-a pus sa aud inimioara si mi-a spus ca are 1 mm si m-a programat fix peste o luna. Am intrebat si despre virusul mononucleozei, medicul mi-a spus ca nu ar tb sa comporte nimic, aici depinde, a zis ca sunt femei insarcinate cu o banala raceala si din cauza asta fatul are probleme. Na, eu incerc sa nu ma gandesc, Doamne ajuta sa fie sanatos. Si cu primul facusem gripa la 2 luni jumate, aveam febra si mi-a dat urgent antibiotic si sirop de tuse si a fost bine.

In rest, eu sunt f obosita, ma termina si caldura asta, nu am spor la nimic. Imi promit in fiecare zi ca ma apuc serios de treaba, dar de unde! De-abia reusesc sa gatesc.

Pe maine, numai bine la voi toate si la ale voastre burtici.
felicitari pt vestile bune,multe saptamani inainte...sa te ajute DD sa ajungi la termen sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos!

Mergi la inceput