Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 14
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Fetelor nu vroiam sa va tin in suspans dar nu prea am avut timp sa intru decat noaptea tarziu. Pana la urma la recomandarila medicului de familie al sotului am sunat la Magenta la un dr. f. bun si am vrut sa ma programez la cabinet, dar era extra aglomerat, eu am insistat la secretara ca ma trimis dr. X din Novara asa ca a vorbit cu dr. si m-a sunat dupa sa-mi zica sa ma prezint pana la urma la spital la Magenta a doua zi la 11 ca dr. la cabinet e plin si ca o sa ma vada la spital. Imi pregatisem bani(300-350 euro) asa citisem pe net ca platesti la privat ptr. o asemenea eco si la 11 eram la spital. Am asteptat o ora si jumatate,pana s-au terminat vizitele si apoi au chemat dr. de la saloane, ca el nu consulta in spital face doar interventiile. Fetelor am ramas cu gura cascata cu ce atentie m-a consultat, sunt posesoarea a 21 de poze cu inimioara, creierasul, stomacul, vezica, rinichi, plamanii, buricul, toate masurate, facut grafice etc si concluzia sunt toate ok. Si la urma cand ar fi trebuit sa platesc, medicul venise de acasa cu imegnativa, mi-a trecut datele mele si am platit doar....36 euro tichetul. Am ramas masca, si simtindu-ma in debit i-am zis ca vreau sa fac morfologica de 21 saptamani la el la cabinet. Nu mi-am inchipuit ca sunt si oameni asa. Deci in afara ca totul e ok, BB-ul meu are 13,61cm si 163gr. Acum sunt mai linistita si sper sa fiu asa toata sarcina ca tare-i rau cand ai dubii si esti preocupata ptr. sanatatea bb-ului tau. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. Noapte buna burtici, mamici si BB-ici de Italia. Eu plec la .Doris 16+ Matteo ......poze |

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
katia:imi pare rau dar nu reusesc sa vad pozicile
nush dc...DENISE e BINE..putin alintata...coliceii au mai trecut...multumim de intrebare!
roxali.ce noroc ai avut cu permisul...cum de ti-ai dat seama k e scazut?![]()
georgy:imi pare rau pt micuta,te inteleg...si bblina mea a avut 2nopti mai agitate,dar au trecut ...asa este au pusee de crestere trebuie sa avem rabdare cu ei sa-i cocolam si sa-i hranim...cat despre gingii,incearca gelul am auzit k este eficient!am vz pozicile..a crescut gogosik ta nu gluma..nu cred k are nevoie de lapte praf...aveti grija de voi..
noi suntem bine,pregatirile pt botez sunt pe final ..acum ne pregatim pt venirea bunicilor...pe5iulie apar la orizont..![]()
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Katia,asteptam pozici mami!!! referotor la noi,azi am fost la 2 spitale unde au hotarat ca nu are Cris varicela...dar nici nu au prea stiut ce...asa ca au zis ca are o infectie de la vreo goanga,vreun zanzare,ceva,pentru ca si eu sunt plina de puncte rosii care ma scarpin tot timpul,acum sunt plina de pasta de dintii... Si sa stiti parerea mea....la spitale de stat ori ca sunt romanesti ori italienesti tot asa esti tratat...m-au plimbat si l-au consultat vreo 5 femei ,plus un dermatolog,dar interesul nu a fost prea mare...asa ca m-am calit....pt copilul meu si laacrimile care le-a varsat de frica si doctorele nici macar nu vb cu el,sa-l linisteasca...a fost groaznic...si in final...mi-a dat nicte gocce pt prurito,niste pomata antibacterie,si augmentin,antibiotic...mai astept cu antibioticul...desi cica e o infectie...nu are febre,dar e plin de pete..am noroc ca nu stie sa se scarpine...iupii... de Christian Ionut |

ely2304 spune:
katia:acum inteleg dc nu vad pozicile...pe mine m-ai uitat..am sa te tin minte la pomul de iarna!![]()
andreea:ufff nu au terminat nici acum cu lucrarile?ce d-zeu schimba?avem ink ceva in comun...si la mine vin ai mei pe 5...heheheeeee...iar pe 15.07cand vei merge la prima eco eu mai imbatranesc cu 1an!ce frumos cand ne leaga anumite lucruri...
nu trebuie sa-ti faci griji pt noi,se rezolva totul cu un beep..apoi vb...
pe amn2...

ely2304 spune:
katia:adauga-ma la lista de mess si tu sa vb din cand in cand!adresa este aceeasi k si aici!nu te necaji lasa k le vad eu..dk nu uit activez pm-ul asta seara!
ufff abia am reusit sa raspund,Denise tare agitata a fost,de la 18 pana acum a dormit 1h:30...sa speram k peste noapte va dormi.scz greselile de tipar dar sunt destul de adormita,am scris si cu lumina stinsa cu speranta k va dormi bblina dar nu a avut efect,cum am aprins lumina in 5min a adormit..ce sa mai zic..la noi toate sunt invers...ma duc sa adaug cateva pozici...k am incercat aseara dar nu prea mergea netul...iar buburuza mea nu vroia sa ma lase sa stau cu voi!![]()
ely2304 spune:
gata ma duc la nani k maine am treaba...va pupppp pe toate!

Roxali spune:
Buna fetelor!
Dupa mare munca si iar munca ...putina palestra
...aseara am stat pana la 2 sa vad un film, dar era doar un episod
Chiccutza si noi avem pagella azi
...sa sti ca cam stiu ce note are, dar incerc sa nu le bag prea mult inseama stiu cat poate baiatul(cra, cra...)...la ce e bun are putin si invers...sant curioasa cat ii pune la purtare ca nu prea dau 10
Katia a ramas impresionata de cadoutz...ii stie mami gusturile
deci inca mai tine minunea
sta inca![]()
am lasat si eu o sacosa la tine(ptr tort)![]()
Irina poate fi urticarie si juniorul meu a patit la fel
Ely ;Georgy
Ely din cauza plecari in Ro neuronul imi functioneaza...adik inventariam documente siiiiiiii![]()
Andreea ma bucur ca-ti vine mamica![]()
fug la scarbici
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ely2304
![]() ![]() ely mamica fericita....MARINA-DENISE http://photobucket.com/ely2304 |
ma bucur ca sunteti bine!Chiar ma gandeam ce se intampla de nu ne mai vizitezi...
Acum ne-ai vb la toate cate ceva,iti multumim,cine stie cand mai intrii?
pupici la bebitza,parca era 3 luni asa e de mare...deh,cu cine va semana asa lungana§??

de
Christian Ionut
neliaCris spune:
Katia,am vazut si noi pozici cu Giulia,frumos si util cadoul pt dezvoltarea intelectuala a fetei,chiar ma gandeam cand incep copii sa deseneze,sau cel putin sa muzgaleasca!!!
Si al meu mai nou tine creionul cum trebuie pe foaie..inainte il utiliza doar pt a-l baga in guritza,acum il tine pe foaie 1 min apoi,se plimba cu ele in maini...are o manie,ii place sa sttranga totul in maini,daca are avea 3 maini ar fii mai bine..
cafelutza ...![]()
de
Christian Ionut
Irina20 spune:
Neatza 

Ely si eu mai adormeam asa ca tine,asta e nai ce sai faci.Eu sunt bine,obosita dar bine.Perioada asta e cea mai grea ca Fabian vrea sa mearga toata ziua si asa ma oboseste......

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

.
16+
Matteo ......