Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
am uitat sa vad spun ca aseara i-am mai luat un set de galetuta si lopatica dealea de mare si plus pe linga cadoul ei daca puneai inca 1 euro a primit o saltea de apa de la winx
de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
katia-si azi e la fel...adica,rau...si a inceput sotiorul lucrul,asa ca tre' sa ma descurc singura ...asa de bine a fost saptamana asta,cat a stat acasa,m-a ajutat f. mult...
Mai bine ca nu ati lasat pe ultimul moment cadoul...asa stai linistita...sunt sigura ca ii va placea...sa nu uiti sa faci poze,ar fi frumos s-o prinzi chiar cand ii dati cadoul...
andreea, Ambra si 8+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-lasa nu fii necajita ca sotul doar dupa bani merge
e un spijin si un ajutor dar mai bine sa aiba de lucru,asa poate e mai putin stresat
fa numai ce ai chef ca nu-ti zice nimeni nimic daca nu faci tot la timp,ia-o cu calm si relaxeaza-te si mai ales bucura-te de sarcina chiar daca ti-e rau,maninca ceva ce te racoreste sau apa cu lamaie ca mai taie din greturi dar ai grija pt aciditate
macar simbata cine stie ce planuri mai avem sau poate era aglomerat si de ce sa fim pe fuga cind putem sta cu calm
inca n-am desfacut cutia sper sa fie aceleasi culori ca si pe cutie portocaliu cu rosu
de Giulia -20 iunie'07
daraban spune:
ciao fetelor
va salut din ita
am ajuns ieri
am avut emotii cu avionul
mi-e tot mai frica,cu cat calatoresc mai mult cu avionul
Roxali spune:
Katia ma bucur ca ati cmparat cadoul si cu ceva "imbunatatiri " pe langa
am uitat sa-ti spun imi plac fff mult si cercei fetei...eu iubesc floricelele
unde e festa chiar la Roma sau ...
Dana mai riscant e cu masina si unde mai pui ca sant mai multe ore...
Andreea cat te inteleg...cu picea mancam pannini cu mortadela (am prins gust de atunci) i fructe (mi-au iesit prost analizele)
daca aveam ceva de prajit facea mama, dupa aerisiam
offf mirosurile m-au omorat a doua sarcina,prima greturi 4 luni dupaa nimic
Mi-am pregatit actele pt a ma duce la vizita medicala maine...off aveam ceva de munca, dar cum mai ajung eu la palestra linistita seara
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
analessya13 spune:
Buna fetele,
Va citesc, dar sunt in criza de timp, am treaba mult, iar cu Alex al meu nu prea reusesc sa fac nimic.
Am fost azi dimineata la prima ecografie, am 6 saptamani si 6 zile. Medicul mi-a spus ca nu tb sa vin asa de vreme, ci in jur de 11 saptamani ca sa reuseasca si el sa fac masuratori. In schimb, mi-a pus sa aud inimioara si mi-a spus ca are 1 mm si m-a programat fix peste o luna. Am intrebat si despre virusul mononucleozei, medicul mi-a spus ca nu ar tb sa comporte nimic, aici depinde, a zis ca sunt femei insarcinate cu o banala raceala si din cauza asta fatul are probleme. Na, eu incerc sa nu ma gandesc, Doamne ajuta sa fie sanatos. Si cu primul facusem gripa la 2 luni jumate, aveam febra si mi-a dat urgent antibiotic si sirop de tuse si a fost bine.
In rest, eu sunt f obosita, ma termina si caldura asta, nu am spor la nimic. Imi promit in fiecare zi ca ma apuc serios de treaba, dar de unde! De-abia reusesc sa gatesc.
Pe maine, numai bine la voi toate si la ale voastre burtici.
chiccutza spune:
salutari fetelor!
am 5 minute de pauza(piticii la dus)si am intrat sa va salut.de cand au intrat in vacanta nu mai am timp nici sa respir.Dani ar trebui sa mai mearga la gradi pana pe 30 dar nu mai vrea,fiindca sora-sa a luat vacanta,deh!
va pupik si fug ca se aud urlete la baie
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
neliaCris spune:
fetelor,am si eu o intrebare...
CE URMARI ARE VACCINUL DE 15 LUNI...dupa cate zile face febra....eu vad ca incep sa ii iasa ceva pete pe corp,febra inca nimic...
LAce sa ma astept?noi am facut vaccinul lunea trecuta deci sunt 10 zile de atunci.
va rog sa imi spuneti si mie ce si cum....astept...va multu...
deChristian Ionut
DORIS_71 spune:
Fetelor nu vroiam sa va tin in suspans dar nu prea am avut timp sa intru decat noaptea tarziu. Pana la urma la recomandarila medicului de familie al sotului am sunat la Magenta la un dr. f. bun si am vrut sa ma programez la cabinet, dar era extra aglomerat, eu am insistat la secretara ca ma trimis dr. X din Novara asa ca a vorbit cu dr. si m-a sunat dupa sa-mi zica sa ma prezint pana la urma la spital la Magenta a doua zi la 11 ca dr. la cabinet e plin si ca o sa ma vada la spital. Imi pregatisem bani(300-350 euro) asa citisem pe net ca platesti la privat ptr. o asemenea eco si la 11 eram la spital. Am asteptat o ora si jumatate,pana s-au terminat vizitele si apoi au chemat dr. de la saloane, ca el nu consulta in spital face doar interventiile. Fetelor am ramas cu gura cascata cu ce atentie m-a consultat, sunt posesoarea a 21 de poze cu inimioara, creierasul, stomacul, vezica, rinichi, plamanii, buricul, toate masurate, facut grafice etc si concluzia sunt toate ok. Si la urma cand ar fi trebuit sa platesc, medicul venise de acasa cu imegnativa, mi-a trecut datele mele si am platit doar....36 euro tichetul. Am ramas masca, si simtindu-ma in debit i-am zis ca vreau sa fac morfologica de 21 saptamani la el la cabinet. Nu mi-am inchipuit ca sunt si oameni asa.
Deci in afara ca totul e ok, BB-ul meu are 13,61cm si 163gr.
Acum sunt mai linistita si sper sa fiu asa toata sarcina ca tare-i rau cand ai dubii si esti preocupata ptr. sanatatea bb-ului tau. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.
Noapte buna burtici, mamici si BB-ici de Italia. Eu plec la .
Doris 16+ Matteo ......
poze
tatto spune:
Buna fetelor,acum am reusit sa intru pe net , sint 2 zile ca nu merge. Nu stiu ce naiba s-a intimplat.
IRINA 20 sa-ti traiasca baietelul este foarte frumos.
KATIAPAM ti-am vazut PRINTESA, sa-ti traiasca .Nu stiu daca am reusit sa pun pozele dela zoo,am sa le pun daca reusesc.(se blocheaza calculatorul de cite ori incerc).
BERARPIRI nu reusesc sa-ti vad pozele.
Sint obosita, ma duc la culcare va doresc NOAPTE BUNA
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/