Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Irina20 spune:
Cum un necaz nu vine niciodata singur,azi dupa plimbarea de dimineatza am venit acasa,intre timp ma sunase si sotul si vb cu el la tel,ajungand in casa am pus baiatul pe pat ,se juca cu cheile,iar eu am pus sa inchid usa la balcon ca se facuse curent,cand ma intorc baiatul mia cazut jos,sa aruncat dupa chei,a dat sa planga,si nu mai plangea isi pierdea respiratia si a inceput sasi dea ochii peste cap,eu mam speriat ingrozitor ca tipam la telefon la sot sami cheme o ambulanta si el nu pricepea,am iesit la vecini si miau sarit in ajutor.Dar in momentul cand am iesit pe usa baiatul sia revenit.Vecina mi la luat si la udat un pic cu apa.Eu nici nu puteam sa articulez un cuvant,parca uitasem sa vb.
Am plans toata dupa amiaza si nici acum nu miam revenit,inca tremur.
Katia ai o scumpete de fata.
Kemsy imi pare rau pt incident.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
neliaCris spune:
irina...imi pare rau ca ai clacat...al meu exact asa a facut atunci cand avea febra 40 de durere nu putea nici respira...si au mai fost cateva momente de astea...eu asa ii fac mereu il dau cu apa si il iau in brate si il scutur,adica il dau cu apa,il masez unde sa lovit..
Si noi ieri am patito...eram langa el ,copilul inchidea usa ca de obicei,si si-a prins degetele ....cu o mana impingea usa,si cealalta a ramas langa balamale...intre balamale de fapt...sotul a zis ca da usa jos....dar eu nu am clacat....ai incredere in tine...du-l la aer sau scutura-l cand se mai intampla ceva...si cel mai bine ca sa isi reia suflul este sa suflii peste el...atunci din instinct da aerul afara....
pup mamica...stai linistita ca e doar inceputul...
deChristian Ionut
monica2008 spune:
buna fetelor.eu nu am mai intrat pt ca am avut probleme cu netu
IRINA imi pare rau pt ce ai patit
eu ma simt bine ppe bebe il simt din ce in ce mai jos dar suntem bine.trebuie sa ies ca azi e ziua mea si am musafiri.va pupic si mai vb.
monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
katiapam spune:
Monica-
o seara frumoasa si sa sarbatoresti!
te pup
sa lasi sa te trec cu toate datele
Irina-imi pare rau de sperietura
of da prin cite mai treci perioasa asta....
ai grija si cu cheile sa nu cada cu ele in mina sa ai alte surprize
lui Fabi mititicul
Nelia-a mea e obsedata ca inchide mereu usile
numai nu rezista ma zapaceste ea le inchide eu le deschid si usa de la casa o tin cu blocco ca iasa singura in curte
de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
monica!!!!!!!!
Cum ai petrecut ziua de azi?
irina-imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat. puiutul si pe tine!Chiar ca e o perioada dificila pt. tine...trebuie sa ai f. multa rabdare,o sa vezi ca va trece si ies dintisorii si maselele...
katia-si Ambra e fixata cu usile,mai ales de cand ma simt eu rau,ca las geamurile deschise in toata casa,si usile inchise...in plus,Ambra mai aprinde si lumina...,nu conteaza ca e zi sau noapte...
va spun noapte buna!!!...ma duc sa ma pun in pat,asa de rau ma simt,ca n-am cuvinte...
andreea, Ambra si 7+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
chiccutza spune:
LA MULTI ANI MONICA!
salut fetelor!
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
Roxali spune:
[S]LA MULTI ANI MONICA, SANATATE SI NASTERE USOARA
Sa ne povestesti si noua cu cine ai sarbatorit
Irina daca nu a lesinat sau nu a avut stari de voma e ok...stiu ca esti o mamica grijulie, dar se vede ca s-a facut nazdravan ursuletul, nu sta locului
Berarpiri ti-am spus de farmacista ptr ca doctori(gine) nu dau nik ,in special mai rar cu omepaticele...poate doar daca tie rau ceva injectabil
Katia e o adevarata domnisoara...am recunoscut vacuta de la original marines...ce oloi mareeeee , mai omorat
Kemsy bine ca nu ati patit nimica
Eu sant dusa rau de tot...am permisul scazut de un an...cand am vazut sa innebunesc...daca ma prindeau(prind) amenda si ridicarea permisului...l-am tot prezentata ca document si nimeni nu a bagat de seama
A potolit si tzantzarimea din casa...mi-am pus plase...aveam in sufragerie, dar de cand s-a nascut fata parca se inmultesc de la an la an...mi-au placut mult cele ale vecinei(cand le strangi nu se vad si au si maner cele mari) , binenteles ca am chemat omul si alti eurici sau dus
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
DORIS_71 spune:
Noapte buna va urez fetelor, azi am facut o eco morfologica dar am sa intru maine cu detalii ca acum ma duc la .
Doris 16+ Matteo ......
poze
Roxali spune:
Neata!
Doris ne ti in suspans...cred ca e de bine ca altfel nu dormeai
m-am uitat pe net ptr permis amenda intre 150 -600 + ritiro della patente
o zi buna fetelor
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
neata
Roxali-mummu cow vacuta renumita
pai cred ca ai de facut doar vizita oculistitca la patent
aici dau 3 ani de incepator de punctele si se iau duble in caz de ceva....infractiuni m-am scapat la inceputul lunii
gata
si eu am zanzariere tip role(jaluzele)cu minere nu se vad daca sint ridicate decit o banda cu minere ca nici nu le bagi in seama daca le vezi
ti-a placut padela cu frittura?
in week asta e alta festa la noi,deja instaleaza scena si decoruri
Doris-asteptam sa ne pove
pina la urma cum ai facut ai cautat un privat?
Monica-cum ai petrecut aseara?
noi cum stim cind nasti? ca se apropie momentul
Chiccutza-au dat vacanta vero? deaia n-ai timp?
Berarpiri-si pitica aprinde lumina la veoiza mare,una mica de comodin mi-a spart-o
lucra lucra
azi come va? meglio?
Irina-tu cum esti?
de acum chiar ca e nazdravn gata nu mai stau locului de nu-l poti scapa din ochi
Analessya-azi mergi la eco?parca asa imi amintesc
sa-ti vezi simburelul si sa vi cu vesti bune
Tatto-unde ai plecat?
imi vine sa scriu mereu tatoo de la formatia aia
am fost aseara si am luat cadoul ca poate simbata nu avem imp suficient si sa nu avem stres
e super cadoul,dar am facut sa nu-l vada decit atunci
multumim de complimente
de Giulia -20 iunie'07