Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 18
katiapam spune:
Roxali-tara morilor de vint
tara lalelelor
si cred ca si cascaval au la greu ![]()
abia astept sa dispar un pic
imi pare rau ca sotul meu nu poate veni cu noi ca nu are concediu iar cind are el concediu nu se poate ca nu ne potrivim si profitam acum de ocazie
toata ziua ma face sa o pun pe wc ca nu vrea la olita si tot nimic nu face
de nu stiu cite ori pe zi
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Katia am uitat ca te duci in Tara morilor de vant culorile de la semnatura de jos, a mea si a copiilor cum se proceda? mi-am bolduit numele...un pic de verde speratza , sa se asorteze cu steagul a iesit mama afara cu fata, fug la sala ca acusica vine ploaie si ma gaseste fata in casa Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
pai ai vazut grila de culori cind faci ceva colorat
te uiti la ce culoare vrei cum scrie si mergi la profil personal apoi la optiuni profil dai pe + apoi apare chenarul de semnatura acolo scri in fata numelui de ex [ r ed ] [/r e d] sau [b lu e] [/bl ue] sau [te al][te al] fara spatii
ce culori vrei
edit ca acu am avzut ca nu intrase bine ce am scris ca nu am pus spatiu
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
Berarpiri spune:

Eu merg inainte cu greturile...ma mai consoleaza putin gandul ca de duminica voi avea ajutor.Vine nasa noastra de cununie de la Milano,si va sta o sapt....Nasul lucreaza,asa ca vine doar nasa cu baietelul (de 3 ani)...asa mai are si Ambra companie...Apoi duminica viitoare vine mama...
katia-LA MULTI ANI sotului!!!
Din ce cauza te simti rau?Ne asunzi ceva?
glumesc...ma gandeam ca poate te-ai razgandit,si vrei acum inca un bb...
Sper ca nu e nimic grav,si ca trece cat mai repede!
roxali-si aici a plouat azi-dim...apoi s-a facut frumos...
Faci bine ca incepi de pe acum cu lectiile,asa stii ca nu raman pe ultimul moment...
Ma bucur ca e bine Sonia!
tatto-ce a zis pediatra?Si Ambra imi facea la inceput asa,cand ii ieseau dintisori...
irina-asa ar trebui sa faci in fiecare zi,pune-te si te odihneste,cand doarme Fabi...lasa ca daca stai dupa treburile casei,nu mai termini niciodata...si mai important e Fabi,daca esti mai odihnita,te poti ocupa de el...
pe toate!
andreea
,
Ambra si
10+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-nu ascund nimic
magari macar stiu de la ce era
si asa stiu de la aliment m-am imbolnavit
eu sint mai bine acuma seara dar piti de cind s-a trezit tot vomita intr-una adica tot lapticul si s-a chinuit pina a vomitat tot acum ce a mincat de cina,a mincat destul de bine si usor cum a terminat nici n-a coborit din scaunul de masa si a si vomitat
saracuta,fug la iubita mea sa o coccolesc
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
tatto spune:
Fetelor am batut strada de geba pina la pediatra pt. ca nu este pina luni
,are sostituta,dar nu am fost la ea pt.ca este fosta pediatra a lui ale.
Astazi a mincat la prinz si a facut si merenda, nu a dormit dar acest lucru este normal (a dormit doar 10 minute)
Sper ca sint dintisori (maselele)
Katia i-mi pare rau ca nu se simte bine printesa, stai atenta ca sint tot felul de virusi in giro.
Pupici pentru pitici si pentru mamici

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
katiapam spune:
ciao
eu cred ca a luat din parc vreun virus altfel nu-mi explic sa fie asa dintr-o data
ufa ca mai bine nu mergeam
poate si din magazin posibil
acum fetita mea de ieri dupa masa vomita intr-una cere numai apa si dupa citeva minute o vomita,diaree nu are febra nu prea e putin calduta i-am pus un supozitor
acum a adormit inapoi
toata noaptea s-a trezit de nu stiu cite ori cerea apa apoi vomita
acum astept sa se trezeasca si sa vad cum mai e si ma duc la pronto-soccorso sa vad ce e cu ea ca ped ei simbata si duminica nu-i si eu tot asa am noroc daca are ceva asa o prinde cind nu-i
va pup,sper sa-si revina,acum nu vrea nimic decit apa si aia o vomita repede
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
Berarpiri spune:
'Neatza!
katia-imi pare rau ca e bolnavioara Giulia.
Exact la fel se comporta Ambra,cand a avut virus intestinal...sa speram ca nu il are si ,,piti",saracutza...ti se rupe sufletul cand o vezi...Sa ne spui cand poti,cum se simte,si ce zic la urgenta...Multa ,multa sanatate la amandoua!Apropo,tu cum te simti?
andreea
,
Ambra si
10+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Neatza 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Roxali spune:
Irina multumim de cafeluta
Katia baga 3 ori pe zi sup cu peridon si enterogermina , daca face diaree dicoflor ...lasa ca ii trece pana plecati...dupa mine mai cred e cu tusea
ceiut daca iti bea...orezuc ...lasa ca sti tu ce ii place
sanatate
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze