Mamici si Gravidute Italia (55)
Raspunsuri - Pagina 17
katiapam spune:
serus fete dragi
eu azi ma simt mai bine,ieri am fost lata ![]()
abia reuseam sa ma ocup de fata si ce rau imi pare cind ma simt rau si nu-s in stare sa ma ocup de ea(adica sa ma joc cu ea si sa fiu mai vesela) toate trec
Ely-am pus id cind intri poate ma gasesti ![]()
Berarpiri-te inteleg ce rau poate fi daca esti obosita si mai ales nu te simti bine,cu toata senzatia de rau
ieri am avut toata ziua si azi la fel vad ca incep sa-mi revin....dapoi zi de zi?....saracuta de tine...hai sa treaca repede sa speram ca dupa 3 luni scapi de greturi
pe 18 iulie plecam ![]()
Doris-stai linistita ca abia de acum incolo o sa incepi sa il simti tot mai des si mai bine
eu prima data am simtit-o la sf sapt 17 inceputul sapt 18 cum esti tu acum
mai incolo o sa se mai suceasca si loveste de chiar o sa doara
ai sa vezi ca o sa fie toate ok
stai linistita,deabia de acum se simt miscarile
si eu tot 3 eco am facut adica alea 3 obligatorii si mi-au mai facut 2-3 dar cind m-am dus la pronto soccorso ca nu ma simteam bine in rest mergeam la consultorio prima la 7 sapt apoi la 22 apoi la 30 si gata
Chiccutza-bafta la noul loc de munca,sper sa te acomodezi si sa-ti placa
eu nu stiu cind oi gasi ceva....
acum stau in pauza de vacanta
Roxali-felicitari pt pagella
hai ca e bun baiatul tau! noi cind eram la scoala numai de invatat nu ne ardea ![]()
Irina-pe unde umbli? sper ca e mai bine Fabi
si Nelia la fel lipsesti si tu,cum mai e Cris cu petele? au mai trecut
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
katiapam spune:
Tatto-sper sa fie bine alessia sa nu aveti surprize
poate a avut o zi mai agitata ieri
mama cite fete lipsesc si nu mai dau nici o veste
tare mult mi-ar placea sa stiu cum mai e Dianag,daca poti intra sa ne scri
cum mai esti?am mai intrebat mai demult de citeva ori de tine.....
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
Roxali spune:
LA MULTI ANI BIDONSKY!
Munca multa zi si multi nervi ca vor totul repede si bine
...
Am sosit de sala cu o energie
, ma gandeam sai pun pe copii pe bici si sa mergem la o plimbarica , dar husbantul avea chef de plimbarit copiloi pana la socrela, asa ca nu am vrut sa-l supar
...cred ca vrea sa plecam la mare,dar eu alte planuri, adik de cheltut bani pe sandale nunta
si m-as duce si la terme
Andreea cred ca mai bine o pui in passeggio si te duci cu ea afara la somn![]()
fata n-a mai avut febra de mai bine de 16 zile...cred ca maselutele era baiul
Doris ptr prima si a doua sarcina doar eco la spital 3 ...ptr a doua o amnio in plus
lasa ca din ce in ce o sa-l simti...imporatante sant analizele si sa te simti tu ok
Katia si as mai vrea sa mai apara si din fetele mai vechi...asa o veste , 2 cuvintele
apropo, mi-a rams intiparit in minte cand s-a retras Cristina zicand"vreau sa raman alaturi de fam mea..."
Tatto daca nu a mancat nimica toata ziua, atunci o deranjeaza ceva...sa ne mai dai vesti maine
Piticei mele nui mai place iaurtelul(nici un tip) e innebunita dupa borcanelele mici de plasmon latte+biscoto(o porcarie artificiala), dar daca numai ata vrea la merenda...dupa cateodata mai accepta o pruna (de fapt ii pui mai lute pe o farfurie si musca din fiecare
...rasfatata nonnei
Multumesc feelor ptr complimentele la dresa juniorului e adevarat nici eu nu ma omoram cu scoala si nici nu avea cine sa-mi arate, dar parca imi e necaz ca dansul are multe"stimulente"si maine de ajutor din belsug...geniu nu e ,dar are un caracter super "bun ca painea"
(cra,cra..)
Katia, Andreea cum pot colora si eu numele de la semnatura...babelele uita repede![]()
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Katia pleca in Ro pe 18??...acum am citit
poze
katiapam spune:
Roxali-poti fii mindra de puii tai ![]()
plec cu piti o saptamina in vacanta in olanda la sora-mea 
intra la foloseste punctele in stinga ecranului si efectul glow apoi iti iasa fereastra de culori si alegi ce culoare vrei
cred ca 600 de puncte e culoarea si 1000 sa iti scri sub nume ce vrei adica sa intre in 25 de litere,succes!!!!
in seara asta a mincat f bine piti![]()
si cu Cristina zic ca nu e ca daca scriem pe forum ne neglijam familia
fiecare intra cind are timp si chef si placere![]()
face parte din categoria mentionata de mine acu citeva pagini...
cind n-aveau nimic de facut....va bebe cosi....gata nu ma mai repet ca sigur ati citit
sau ma repet
cind erau gravide si n-aveau nimic de facut era bun subiectul erau bune fetele acum nu mai e nimeni bun,prietenos si mai ales ne neglijam familiile,Roxali-hai ca uitasem de faza asta
Bidonsky-

imediat face puiul tau un anisor
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
tatto spune:
Buna seara fetelor, in sfirsit s-a adormit alessia,este agitata,nervoasa nu pot sa o sadisfac deloc. Astazi a mincat putin la gradi,merenda nici vorba,maestra mi-a spus ca a plins ca niciodata.Nici eu nu stiu ce sa mai zic,cred ca-i ies maselele,pt.ca am intrebato daca o doare ceva si a bagat degetelul in girita. Miine o duc la pediatra sa vad ce-mi spune.
Noapte buna fetelor.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
katiapam spune:
Neata
Tatto-imi pare rau pt Alessia
asteptam sa ne spui ce v-a zis pediatrul
poate maselele o deranjeaza
va spun sincer ca n-am avut deloc probleme cind au iesit dintii,si caninii care se zice ca dor foarte tare si maselute..nimic..nimic...am avut un noroc ca nu s-a plins si nu a fost rea deloc
cred ca de mai fac unu compenseaza cu tot de m-a rupe
sa ma faca sa simt pt amindoi
din pacate a murit cel mai mare pop star Michael Jackson-tare imi placea si inca acum noi mai dansam pe melodiile lui
o sa aiba un funeral mai ceva ca Lady Di
ce sa facem....din pacate toti sintem oameni mai mici sau mai mari cind e sa vina vine.....
si acum sa schimb subiectul
azi e ziua sotului meu,sper sa ma simt bine sa iesim pe undeva deseara,ieri dupamasa m-am simitit mai bine am fost in parc la jucarei aseara iar putin rau si de azidimneata de la 5 sint treaza m-am simtit rau iar acum sa vad azi ce ma fac 
de
Giulia -20 iunie'07
Giulia
Irina20 spune:
Neatza
Am fost si noi ieri la pediatru,cum banuiam,e racit,are rosu in gat.In rest toate bune,numai ca eu numai reusesc sa fac si altceva decat sa ma impart intre baiat si casa,ieri am lasat balta toate si mam culcat si eu cu baiatul.
Vreau si eu sa plec
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Roxali spune:
Buna ...sa va fie inima![]()
de munca nu avem dupa amiaza...bag niste lectii cu feciorul
, ca are 2 cartuli ptr vacanta
si ploua la noi...un timp de un pui de somn...
Irina f bine ca le mai lasi balta nu esti robotel
nu te speria ptr putin rosu in gat
Katia sa-ti traiasca sotiorul si la cati mai multi ani impreuna!
multam sa vad daca reusesc cu picturile![]()
si mie mi-a placut M J ...facea parte din adolescenta mea
...in ciuda a tot ce s-a vb ,discutat e mare artist
poze
Roxali spune:
Katia am uitat ca te duci in Tara morilor de vant
poze