Mamici si Gravidute Italia (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia nu ne lasa in suspans

Eu sant fara masina...una nu merge si a mea am dus-o la "doctor" ca s-a rupt un tub si venea miros de ars...innebunesc pe langa casa, macar ii duceam pe copiloi la un parc mai mare, o inghetacica si ma intalneam cu o prietena buna(nu are masina)

fac ceva lectii cu baiatul pana se trezeste fata...

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

katia:LA MULTI ANI SOTULUI CU INTARZIERE...sa fiti fericiti si cat mai multi ani impreuna..imi pare rau pt bblina,saracuta sper sa-i treaca...bine macar k inceark sa bea cate ceva...ce sti,pana la urma de la ce se simte rau?pt aman2..aveti grija de voi..

vroiam sa mai scriu ceva dar nu-mi aduc aminte deloc,fug sa mai ciesc 1data...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

roxali:ce mai faceti,cum va petreceti week-ul?vad k e slaba miscarea pe aici...

irina:bine faci k te odihnesti,trebuie k altfel nu rezisti mai ales k sta in miscare non-stop.

andreea:voi ce mai faceti?ce bn k ai companie si mai ales ajutor...cu siguranta te vei simti mai bine...abia astept sa vad burtik...ambra cum se simte?

georgy:voi ce mai faceti,bblina e mai bine?cat spuneai k stai acasa?

monica:cu siguranta ne pregatesti o surpriza..simt miros de laptic...asteptam vesti...

kemsy:la voi cum merge treaba?bb cum este?dormi bine?

bionda,nelia,mai poftiti pe la noi cand aveti tp...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! Uff cat am de recuperat...!Tocmai ce ne-au plecat musafiri,de azi iar liniste

Ma apuc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

kATIA,ANDREEA...aveti PM..
nu prea pot intra...
va salut pe toate...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!
Revin si eu cu vesti, sa stiti ca chiar daca nu scriu zilnic, va urmaresc si nu am sa dispar in ceata fara sa anunt .
Eu am o stare urata..nu ma asteptam sa ma simt asa. Pe scurt, sunt cu fundul in sus, nimic nu-mi convine, totul ma enerveaza, nu am rabdare deloc...Pana si o muca ce bazaie ma enerveaza
In seara asta descarc pe chiavetta foto si maine le incarc de la serv, sa vi le arat, ca acasa nu am net, nu-s din ce cauza .
Ma simt putin rupta de fetele care deja au bebei si se confrunta cu mofturi, dureri, etc , de asta nu ma implic cu raspunsuri.
Sambata am mai achizitionat saculetul de dormit, si o salopeta groasa, pentru iarna .
Acum sa va zic ciudatenie: am fost cu gura mare mereu ca nu sunt superstitioasa, cel putin la capitolul bebe. dar ma contrazic, cumpar lucruri (mai am cateva si termin achizitiile ), si dupa ma apuca jalea, ca sper sa fie totul ok, si ...si.... Sa nu mai zic ca ieri am bocit toata ziua pentru ca am ramas singura, sotul a plecat o saptamana in Romania, si ma gandeam: "sa nu se prabuseasca avionul", "sa nu aiba accident", "sunt singura si abandonataaaaaaaaaa". E clar, am luat-o pe aratura...ma impresioneaza orice, si plang .
Doris:, eu pe la 19 saptamani am simtit primele miscari, rar, dar dupa 20-21 de saptamani da-i dans (uneori ziua, uneori noaptea, depinde ce ritm isi formeaza ). Acum deja se misca in stil mare, ieri pentru prima oara am vazut ca burta face valuri . Tare mi-i drag !!!
Va pup si va salut pe TOAAATEEEE!!!!!!!!!1

Gianina 26+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna fetelor!!
Revin si eu cu vesti, sa stiti ca chiar daca nu scriu zilnic, va urmaresc si nu am sa dispar in ceata fara sa anunt .
Eu am o stare urata..nu ma asteptam sa ma simt asa. Pe scurt, sunt cu fundul in sus, nimic nu-mi convine, totul ma enerveaza, nu am rabdare deloc...Pana si o muca ce bazaie ma enerveaza
In seara asta descarc pe chiavetta foto si maine le incarc de la serv, sa vi le arat, ca acasa nu am net, nu-s din ce cauza .
Ma simt putin rupta de fetele care deja au bebei si se confrunta cu mofturi, dureri, etc , de asta nu ma implic cu raspunsuri.
Sambata am mai achizitionat saculetul de dormit, si o salopeta groasa, pentru iarna .
Acum sa va zic ciudatenie: am fost cu gura mare mereu ca nu sunt superstitioasa, cel putin la capitolul bebe. dar ma contrazic, cumpar lucruri (mai am cateva si termin achizitiile ), si dupa ma apuca jalea, ca sper sa fie totul ok, si ...si.... Sa nu mai zic ca ieri am bocit toata ziua pentru ca am ramas singura, sotul a plecat o saptamana in Romania, si ma gandeam: "sa nu se prabuseasca avionul", "sa nu aiba accident", "sunt singura si abandonataaaaaaaaaa". E clar, am luat-o pe aratura...ma impresioneaza orice, si plang .
Doris:, eu pe la 19 saptamani am simtit primele miscari, rar, dar dupa 20-21 de saptamani da-i dans (uneori ziua, uneori noaptea, depinde ce ritm isi formeaza ). Acum deja se misca in stil mare, ieri pentru prima oara am vazut ca burta face valuri . Tare mi-i drag !!!
Va pup si va salut pe TOAAATEEEE!!!!!!!!!1

Gianina 26+ cu Loris Stefan

bebe

kemsy,eu la 4 luni jumatate am cumparat trio lui Cris...si l-am si asamblat....ma uitam cu nostalgie la el,burtica de abea se vedea,si ma intrebam eu,ce copil voi plimba acolo?

Daca e sa se intample ceva,din pacate nu avem cum sa ne opunem..suntem prea mici

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Neata! Uff cat am de recuperat...!Tocmai ce ne-au plecat musafiri,de azi iar liniste

Ma apuc sa citesc din urma

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

asa...si acum ca ai recuperat nu ne scrii si noua cum a fost,ce mai face bebe albert....tare dor mi de nieste pozici cu voi..

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Kemsy da nu ma pot abtine.

Imi aduc aminte ca si eu treceam prin stari din astea,ajunsesem la un moment dat ca aveam zilnic cateo portie de plans,ma facea sa ma simnt mai bine.Lasa ca va trece,cand? nu stiu,ca eu leam avut si dupa nastere,dar dupa nastere cred ca era depresia

Te si ai grija de tine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kemsy eu cred ca toate sunem mai sensibile in perioada sarcinii. Acum orice chestie mica ni se pare enorma.

Ieri seara Matteo cred ca era ocupat intr-un meci de fotbal, ptr. 20min. dadea din picioare la greu. Pacat ca era prea tarziu si tati dormea ca daca nu l-ar fi simtit si el.

Noi maine seara mergem la eco si vedem ce mai face. Sper ca totul e ok.

toate gravidutele si mamicile de Italia.

Doris 18+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput