Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 9
adra_bell spune:
Iuliana, dupa tratament scaunele erau tari, dar nu digera prea bine, se vedea tot ce manca, nu erau omogene ca si continut.
Adela si noi tot in 3, anul trecut concediul la munte a retrogradat la excursie, Eva a urlat tot drumul, asa tare ne-a speriat ca ne-am intors. Anul asta, m-am desteptat olecuta, si i-am tot apa sa bea, in timp ce urcam, m-am gandit eu ca de altitudine facuse asa. A marait, dar a fost mai bine. Anul trecut, la mare, a fost si un prieten cu noi, o singura data l-am lasat cu Eva cat am intrat noi doi in apa, si a venit o cucoana dupa noi in apa, ca urla fata. Cand ne-am intors prietenul nostru o tinea in brate, Eva suspina de zor, si o gramada de femei in jurul lor cu sfaturi si giumbuslucuri pentru Eva. O imagine foarte caraghioasa.
Concediu in doi, nu mai pupam multi ani de acum incolo![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
adela, adra -
multumesc frumos pt. carticele, am insa pe cina sa pun sa mi le ia. Vroiam doar sa stiu daca se merita sa le am in biblioteca. Pe astea, formatul asta ... ca asa, carti cu povesti si basme am o multime (in Ro), dar nu pt. bb asa mici ... de aia intrebam daca au ilustratii, daca sunt de copii din astia mai nerabdatori sa asculte textul si sunt atrasi mai mult de imagini.
adela - cu cea mai mare placere as dori sa ne intalnim ... daca poti, daca esti in Buc. Eu voi fi, dupa toate probabilitatile, in perioada 1-10 aug. Am sa tin legatura cu adra si daca vrei sa te alaturi si tu gastii
(cu Ilana, desigur), m-as bucura. Adra are nr. meu de tel. din Ro .. sau daca nu-l mai are, i-l mai trimit o data pe mess. Eu cred ca-l mai am pe-al ei ...
bb - nu ti-am recomandat munte in Ro pt. ca nu cunoasc zonele de care intrebai tu. Eu cu mare drag recomand zona Gresu/Lepsa (jud. Vrancea) ca sunt de pe-acolo si cunosc. Dar pt. tine e cam departe si fiind o zona mai putin celebra, nu prea e atrasa lumea. Dar locurile sunt superbe ... eu mi-as incarca bucuroasa bateriile pe meleagurile babei Vrancioaia
.
Eu sunt pt. vacanta la munte in Ro .. sunt locuri absolut superbe. La mare, da, as prefera poate afara, acum, cu bb mic. Pt. ca sunt mult mai multe facilitati si atentie mai mare acordata copiilor in strainatate. Pana acum am fost mereu la Mamaia, dar numai noi. Am zis ca acum, cu bb nu m-as mai duce ... nu vreau sa isc o polemica pe tema asta ... e parere mea.
adra - intre ce spui tu acolo Brasov si Valcea, alege Sibiul
. Eu sunt indragostita iremediabil de acest oras si zonele din imprejurimi. Am avut ocazia sa petrec mai mult timp pe-acolo in tineretile mele si am ramas cu amintiri ff placute. Noi cand venim cu masina in Ro face mereu popas de o noapte in Sb. Astfel l-am molipsit si pe sot
.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
adra_bell spune:
Petro, eu aleg Sibiul, dar sotul nu vrea ca e prea departe, prea mult de mers cu masina pt Eva, ca e drumul prost (placa asta o are si cu Brasovul).
La mare, anul asta mergem ori la 2 Mai, ori in Vama, si 2-3 zile la Balcic
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Aaa ... am uitat ..
adela - si eu zic sa astepti 3 zile pana sa ii dai antibiotic, cum zice si iuliana ... adica nu iti spun ca ar fi un sfat de la o pers. competenta, ca nu-s
, dar eu asa as face. Cand iti spuneam ca a facut SIlvia roseola aia pe la 1 an, tot asa mi-a zis si dr. (ma dusesem la el in a 2-a zi de febra si mi-a zis a mai astept o zi ca se ne lamurim daca e roseola). Imi prescrisese antibiotic, dar nu i l-am dat si bine am facut. Nu esti deloc denaturata ca nu ii dai antibiotic. Daca zici ca deocamdata nu are simptome grave decat febra, cred ca mai poti astepta o zi si sa ii tii febra sub control cu paracetamol sau ce spuneai ca ii dai ... parerea mea.
Categoric concediul in 3 ... dar asta nu inseamna ca judec sau zic ceva pt. cine poate sa il faca in 2. Eu nu pot ... si nici nu vreau. Am mai scris eu pe forum ... pt. mine vacanta e relax, nu tu gatit, treburi gospodaresti, sunt servita, mai mult timp liber (adica 24 din 24) pt. amandoi, mai mult calm, rabdare, deci mi se pare exact momentul pt. a sta amandoi cu copilul, pt. a-i acorda atentia cuvenita ... unde mai pui ca vedem, facem lucruri diverse decat ceea ce facem zi de zi, mi-ar parea rau sa privez copilul de astfel de momente. Iar daca se merge cu mai multe familii care nu iau copii, atunci mergem pe cont propriu, separat de ei sau cu familii cu copii, care inteleg si au aceleasi idei ... asa gandesc eu.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
bb_yasmi spune:
petro ,mersi de sugestii, intr-adevar e departe vrancea de mine.... in leg cu concediu, ai si tu dreptate, tocmai de aia noi facem concediu de 2 ori si cu iasmi si fara iasmi. pana acum nu am mai incercat.....sper sa ma pot bucura de concediu si relax fara sa ma gandesc non stop la iasmi.oricum va fi unul scurt de 3-4 zile.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

abramburika spune:
bb -
sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau. Eu am spus pur si simplu cum as proceda eu. Ati decis pana la urma Balaton? Noi acum 2 ani ne-am ratacit prin zona aia (trecand prin Ungaria in drum spre casa) si tare mi-a placut ... cu toti nervii sotului ca nu am benoclat bine ochii pe harta ... hahahhaaa ... El intra in panica usor cand e vorba de ratacit, condus, trafic ... eu is mai pasiva, merg pe ideea m-am ratacit, nu mai stiu pe unde sa o iau? Opresc, intreb si ies cumva din incurcatura ... sau ma intorc din puntul de unde m-am impotmolit daca mai e posibil si imi dau seama repede ca am gresit drumul ...
adra - atunci si Valcea, Valea Oltului e frumos ... alina poate sa te indrume mai bine ca e de pe-acolo. Am fost doar in treacat prin zona, nu am poposit pe nicaieri, dar mi-a placut ...
Vasari spune:
Buna !
Adra, drumul pana la Sibiu e cel care face toti banii !
Valea Oltului e superba, iar daca mergeti pe autostrada Bucuresti-Pitesti sau pe Dealul Negru drumul e excelent !
Lavi, am vazut ca aveai si tu in optiuni Valcea. Iti spun pe scurt ca e judet turistic, sunt multe statiuni, eu personal prefer zona Horezu care e mai mult de deal(culele de la Maldaresti, manastirea Horezu, Manastirea Bistrita, Cheile Bistritei Valcene, ceramica de Horezu e tot pe-acolo, pesteri.. pe care eu le-am vizitat si cu Maria) si Voineasa care e de munte. Foarte frumoasa mai e statiunea Olanesti...
Daca vrea cineva detalii mai dau. Cu Bogdan vizitam de fiecare data ceva nou cand mergem in Valcea (de 10 ani adica) si inca nu am vazut tot.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sa inteleg ca nu ati dat debridat la copilasi? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
anca, eu i-am dat cand era mititel...cand incercam de toate pt colici...si am ajuns in finla la Debridat, la rec. medicului...acum de cand e marisor nu i-am dat...dar poti sa-i dai, depinde pt ce...
Mariucai!*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Salutare!
Matei a luat Debridat din a 2 saptamana de viata si pana la 3 luni, zilnic. Nu a avut colici si i-a mers f bine. Saptamana trecuta a avut o forma usoara de enterocolita si a luat toata sapt Debridat si, la fel, i-a mers f bine.
Va pupam cu mult drag!
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 27+
Victo spune:
roxxy,cum te mai simti? creste burtica?
cum te descurci cu Matei, in sensul luatului in brate, alergat dupa el..nu e greu? ma bate gandul, asa la un bb 2 de luna viit..dar..eu stiu..Stefan se cere in brate, de alint, cd traversez tot asa il iau in brate, ca nu avem trecere pt pietoni si trebuie sa trec repede..plus urcatul in scaunul de masa, in patut..
apropo, nu schimbam patuturile? nu e inca timpul pt patut mai normal, eventual cu ceva protectie pe margini?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)