Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca eu i-am dat iasminei cand evea catevaluni dar nu a avut efect.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua bune fetelor,

de ieri i-au aparut si lui andrei niste bubite pe corp mai ales pe fata gat si subrat, dar dr lui ne tot spune prin tel ca ar fi reactie la antibiotic-Keflex.Sper ca azi sa reusesc sa ajung sa il vada;of,si e tare somnoros, nu papa decat pacalit la tv sau prefacandu-ma ca ii pun una alta peste; ce ma uimeste ca nici nu vrea sa se uite la biscuiti sau covrigei , el care era innebunit dupa asa ceva....si parca e sa mai nervos de cateva zile:tipa des , isi da palme in cap...vrea suzeta des...

adela, la spital mi-a spus o asistenta mai in varsta ca e bine sa astepti 3 zile cu febra si apoi sa ii dai antibiotic, si ii cam dau dreptate, tare rau imi parae ca am ascultat dr si i-am dat de a 2-a zi ca apoi sa il schimb a 3-a zi ca nu avea nici un efect poz

ce noroc aveti fetelor care puteti sa mergeti cateva zile singuri in vacanta; desi stiu ca mi-ar fi tare dor de bebe, cred ca i-ar prinde f. bine relatiei noastre o astfel de relaxare, in 2 fara griji etc.

anca si noi am folosit debridat cand era mai mic....la fel fara efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

De Anca mai stiti ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca_a?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si ea dar eu intrebam de Ank

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Ank a lasat un mesaj acum vreo 2-3 zile, si a zis ca termina cu examenele si o sa aiba mai mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADRA,in primul rand LA MULTI ANI!Chiar daca e cu intarziere o urare de bine nu strica niciodata!Sa fii sanatoasa,fericita si implinita!
M-ai speriat cand ai zis ca ai tras cu Eva 2 luni din pricina enterovirozei...Cum ai ajuns la alimentatia normala?Cum avea Eva scaunele DUPA tratament???

MIHA,am dus ci coprocultura si coproparazitologic,astept rezultatele.

ANCA,pe mine ma intrebai de Debridat?Da,i-am dat vreo saptamana...
Acuma...intrebare:copilasilor vostri le forfoteste burtica uneori???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Anca, eu n-am folosit niciodata debridat.
Noi mergem in vacanta in 3. Uneori ma gandesc ca doar 2-3 zile in doi (eu si sotul) ar fi minunat, dar apoi ma razgandesc. Cred ca nu ne-ar tihni! Si apoi eu mi-am imaginat mereu cum vor fi vacantele noastre cu bebe Bine, visele mele aveau un program ceva mai lejer si includeau un bebe care doarme si mai ales mananca A, si care sta cuminte la marginea piscinei sau pe nisip si se joaca cu lopatelele...Vise, vise...Da e bine si asa cum e Macar sa fie ea sanatoasa si sa ne alerge non-stop

Mergi la inceput

nu doua luni! in nici un caz! poate am vrut sa scriu doua saptamani si am gresit, imi dau singura peste degete. Boala propriu zisa a tinut cam 10 zile, dar apoi, da, a durat mult pana si-a revenit cu pofta de mancare. Pe regim am tinut-o inca 5 zile de cand scaunele se normalizasera, apoi i-am reintrodus treptat, oricum manca f putin. Norocul meu ca sugea, asta a tinut-o pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADRA,poate am citit eu gresit...
Ea a terminat tratamentul pe 7 iunie,scaunele se normalizasera initial,am incercat sa o trec pe alimentatie normala si se pare ca nu am reusit.Acum ii dau Erce Flora,1 capsula/zi,ceai de sunatoare+afin si cam atat...Nu mai vreau sa o intoxic cu medicamente.Incercam din plante...

Mergi la inceput