Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
anca eu i-am dat iasminei cand evea catevaluni dar nu a avut efect.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

dany26 spune:
ziua bune fetelor,
de ieri i-au aparut si lui andrei niste bubite pe corp mai ales pe fata gat si subrat, dar dr lui ne tot spune prin tel ca ar fi reactie la antibiotic-Keflex.Sper ca azi sa reusesc sa ajung sa il vada;of,si e tare somnoros, nu papa decat pacalit la tv sau prefacandu-ma ca ii pun una alta peste; ce ma uimeste ca nici nu vrea sa se uite la biscuiti sau covrigei , el care era innebunit dupa asa ceva....si parca e sa mai nervos de cateva zile:tipa des , isi da palme in cap...vrea suzeta des...
adela, la spital mi-a spus o asistenta mai in varsta ca e bine sa astepti 3 zile cu febra si apoi sa ii dai antibiotic, si ii cam dau dreptate, tare rau imi parae ca am ascultat dr si i-am dat de a 2-a zi ca apoi sa il schimb a 3-a zi ca nu avea nici un efect poz
ce noroc aveti fetelor care puteti sa mergeti cateva zile singuri in vacanta; desi stiu ca mi-ar fi tare dor de bebe, cred ca i-ar prinde f. bine relatiei noastre o astfel de relaxare, in 2 fara griji etc.
anca si noi am folosit debridat cand era mai mic....la fel fara efect...
ancadragoman spune:
De Anca mai stiti ceva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
adra_bell spune:
Anca_a?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Si ea dar eu intrebam de Ank
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
adra_bell spune:
Ank a lasat un mesaj acum vreo 2-3 zile, si a zis ca termina cu examenele si o sa aiba mai mult timp
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
iuli-ana spune:
ADRA,in primul rand LA MULTI ANI!Chiar daca e cu intarziere o urare de bine nu strica niciodata!
Sa fii sanatoasa,fericita si implinita!
M-ai speriat cand ai zis ca ai tras cu Eva 2 luni din pricina enterovirozei...
Cum ai ajuns la alimentatia normala?Cum avea Eva scaunele DUPA tratament???
MIHA,am dus ci coprocultura si coproparazitologic,astept rezultatele.
ANCA,pe mine ma intrebai de Debridat?Da,i-am dat vreo saptamana...
Acuma...intrebare:copilasilor vostri le forfoteste burtica uneori???
adelamaria spune:
Anca, eu n-am folosit niciodata debridat.
Noi mergem in vacanta in 3. Uneori ma gandesc ca doar 2-3 zile in doi (eu si sotul) ar fi minunat, dar apoi ma razgandesc. Cred ca nu ne-ar tihni! Si apoi eu mi-am imaginat mereu cum vor fi vacantele noastre cu bebe
Bine, visele mele aveau un program ceva mai lejer si includeau un bebe care doarme si mai ales mananca![]()
A, si care sta cuminte la marginea piscinei sau pe nisip si se joaca cu lopatelele
...Vise, vise...Da e bine si asa cum e
Macar sa fie ea sanatoasa si sa ne alerge non-stop![]()
adra_bell spune:
nu doua luni! in nici un caz! poate am vrut sa scriu doua saptamani si am gresit, imi dau singura peste degete. Boala propriu zisa a tinut cam 10 zile, dar apoi, da, a durat mult pana si-a revenit cu pofta de mancare. Pe regim am tinut-o inca 5 zile de cand scaunele se normalizasera, apoi i-am reintrodus treptat, oricum manca f putin. Norocul meu ca sugea, asta a tinut-o pe picioare
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
iuli-ana spune:
ADRA,poate am citit eu gresit...
Ea a terminat tratamentul pe 7 iunie,scaunele se normalizasera initial,am incercat sa o trec pe alimentatie normala si se pare ca nu am reusit.Acum ii dau Erce Flora,1 capsula/zi,ceai de sunatoare+afin si cam atat...Nu mai vreau sa o intoxic cu medicamente.Incercam din plante...