Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
buna ziua!
vad ca vorbiti de concedii..cred ca la npi, pas anul asta; voi lipsi o vreme dupa forum ca plecam la bunici.
Astazi Alessia a facut prevenar ultima doza; ieri a cazut peste patutul ei, s-a aruncat dupa niste paturici si era intinsa jos, in fine, nu a vomat, nu am obs nicio schimbare in comportamentul ei;
Sotul meu da licenta, asa ca sunt din plin si mama si tata acasa, la serv numai pe fuga, sper sa terminam o data cu agitatia asta...nu mai am timp nici sa respir.
Va pup pe toate si sa ne "vedem" cu bine!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adelamaria spune:
Buna!
Multumim ca intrebati de noi...Nu stiu insa exact ce sa va zic...Azi e a 3-a zi de anti-termice. De ieri nu a mai facut febra, dar i-am dat Nurofen/Panadol la 4-6 ore. Azi dimineata avea 36.9 in ureche dupa 9 ore fara anti-termic. E bine, nu? I-am mai dat si dimineata Nurofen, dar o sa incerc sa-i dau la 12 ore azi, sa vad daca mai face febra sau nu. Daca mai face, ii dau antibioticul. Pediatra mi-a zis ca are un impresionant rosu in gat!
, probabil de la apa rece bauta samabata seara, sau de la diferenta de temperatura cald/rece. Eu sper doar sa nu fie infectie, ceva...In rest, e bine, vioaie, cu chef de joaca si de "pa" de ma innebuneste
...Jur ca nu stiu cu ce-a trait in astea 2 zile, ca n-a mancat mai nimik...
Abia intrase si ea pe fagas normal cu mancarea...
O luam de la capat. De azi ii dau iar Viusid, vitamine...Sper sa functioneze asa.
A, ii dau si tantum verde, spray, il accepta bine pt ca ne jucam cu el ![]()
Voi ce ziceti? Sunt mama denaturata ca nu-i dau antibioticul deja? Sa-i dau antitermic si azi sau sa o las fara???...Tare e greu....
Ca sa raspund ceva:
Andreea, eu o iau pe Ilana in brate de cate ori vrea, fara discutie, chiar daca uneori ma dor toate cele...noroc ca nu-i chiar asa grea
Uneori incerc sa negociez cu ea, dar daca insista, o iau. Iti recomand un sling (vezi pe sling.ro), sunt bune si pt copii mai mari. Gandeste-te ca peste putin timp, vei vrea sa-l iei in brate si o sa te refuze el
...
Yasmi, noi mergem in Bulgaria, la Obzor, 620 euro/7 zile. Si eu as vrea undeva la munte in vara asta. Am mai auzit si de Lacul Sarat ca e fost re-amenajat si e f. fain, Au fost niste prieteni acum 2 saptamani. Si pe langa Buzau mai sunt pensiuni faine si zona frumoasa, dar nu stiu detalii. Eu mi-as fi dorit o insula, in Grecia, dar n-au fost finante suficiente.
Petro, cartile le poti comanda online sau ti le pot lua eu si ti le dau in august, cand veniti. Veniti si in Bucuresti, nu? Calitatea e ok, e o poveste/carte si sunt 12 carti. Nu stiu cum e textul, recunosc ca m-am uitat doar la poze ![]()
Adra, o sa mai scriu pe blog...nu siu cum sau cand...sa ma mai linistesc putin ![]()
Gata, fug la treaba! Mai vb!
popbianca spune:
bb...la balaton am fost de 2 ori undeva in 1995-6...mie, copil fiind, mi-a placut...conditii faine..apa faina...statiunile dragute si cochete....de mancare ce sa mai zic..super! acum probabil ca s-a mai schimbat dar nu stiu daca in bine sau in rau...
ellis...aguattie si la voi cat casa....sa va mai linistit la bunici..pa pa!
adelamaria....si la noi luni dimineata a fost "rosu in gat" dupa-masa deja a fost cu puroi...deci am trecut urgent pe antibiotic ..cexil....viziteaza un orl-ist! cel mai sigur...
acum ies....ziua mea de munca se incheie....imi duc copila azi la ortoped ca nu-mi place cum calca si nu prea vad curbura piciorului...sau poate eu am luat-o razna...dar mai bine verific ...cat dureaza...!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
ellis, bine ai venit in "clubul sotilor cu licenta"...![]()
bine ca e bine alessia.

adelamaria, de lacul sarat am auzit si eu de bine dar nu stiu cum e. momentan cred ca ne-am hotarat pt balaton, sa vad si restul gastii ce zic...![]()
multa sanatate ilanei. 
bianca, rau nu o avea cum sa fie, mai ales ca e asa frumos si curat la unguri si la stranduri.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

eladea2005 spune:
ellis....of mama draga...ce stres si agitatie la voi....sper sa va destindeti putin la bunici...
ici Alesiei!
adela...sa stii ca ma bate gandul unui sling...
imi pare rau ca n-am luat mai devreme...dar la bb 2 sigur voi lua!!! acum stau si ma intreb: daca razgaiatul asta mic nu va vrea nici in sling???
offff..sanatate multa voua,dragelor...pupam Ilana mititica...
sper sa va reveniti si voi pe fagasul normal...stiu ce nasol e...eu i-am dat lui Eric 4 zile de antitermice...cand a avut febra...si a trecut...antibiotic nu i-am dat inca, decat o data Sumetrolim(biseptol)...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuli-ana Speram sa ne punem pe picioare mai repede,ca ma lasa nervii... |
Copro ati facut?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
hi hi....eu uneori ma bucur ca vrea iasmi in brate.....asa merg si eu mmai linistita.... |
Si eu la fel...
Asa fuse Robert...si cam tot pe la varsta asta...Nu mergea nicaieri,fara sa nu fie luat in brate. Si acum la cat e de mare,mai vrea...ca nu mai poate,ca e obosit...

Eu il luam putin...ii spuneam...uite te duc pana acolo,ii indicam un punct anume si dupa aceea nu mai pot
Mai greu a fost cu ta-so si cu bunica-su. Stia ca ei cedeaza la rugaminti.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Iuli-ana, mare atentie la cartof, daca fetita este inca pe regim, se introduce cat mai tarziu. Asta stiu de la medic, ca sunt patita cu Eva cu o enteroviroza.
Bb, ce ciudat! Si noi discutam de dimineata daca sa plecam we asta, fie in zona Rm Valcea, fie la Brasov. Desi eu vreau la Sibiu.
Adela, eu i-am dat Evei antibiotic la o viroza in februarie, absolut degeaba. Am mai povestit p-aci, avea febra, dupa 2 zile i-a crescut, am mers la medic in Gr, i-a dat antibiotic, dupa 3 zile de antibiotic febra persista, am fost la Buc, i-a facut analize, gat curat, fara culturi bacteriene, deci viroza, deci antibiotic dat doar asa sa strice flora intestinala.
Mugur e din Bz, noi am fost mai multi ani p-acolo, zona e misto, salbatica, nu stiu cat de potrivita pentru mers cu copilul, pensiuni erau, una langa Siriu, aproape de o cascada, alta numita "Micul Peles", dar nu mai tin minte numele satului, probabil intre timp s-au mai deschis si altele.
Petro, cartile sunt dragute, si continutul si ilustratiile, Evei ii plac, desi sunt mai potrivite pentru copii mai mari, dar vor creste si picele noastre. Daca vrei ma ofer si eu sa ti le comand.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Bb, ce ciudat! Si noi discutam de dimineata daca sa plecam we asta, fie in zona Rm Valcea, fie la Brasov. Desi eu vreau la Sibiu adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
am "analizez" si partea sibiuliu....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Sa inteleg ca nu ati dat debridat la copilasi?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro