Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi deci tot uitandu ma pe net...ma bate gandul sa mergem si la munte un pic. as alege intre brasov si ramnicu valcea.....ati fost in vreo statiune pe aici??? avetio vreo recomandare??? eu am fost dar acum multi ani si nu mai stiu/..... aa si vreau neaparat sa aibe piscina pensiunea/hotelul sau vreo apa in apropiere. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
noi am fost anul trecut cu Eric la Cheile Gradistei...e tare frumos... e in Moeciu...
uite aci:
cheilegradistei.ro
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
bb - eu vroiam sa iti spun de Croatia ... nu din experienta personala, ca nu am fost. Dar eraa pe lista preferintelor noastre anul asta, daca am fi avut bani. Asa ca lasam pe alta data ... am auzit numai de bine ... conditii, cazare, mancare, peisaje, mare, preturi ... poate andreea [/red[red]](eladea) sa iti spuna ca si mie mi-a dat la vremea resp. detalii ... si poze superbe !!!
Si Grecia de ce nu? Eu si la Grecia ma gandesc intr-un viitor apropiat ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
bb_yasmi spune:
andreea, aveau si piscina??
petro, are sotzu' un fix ca prefera croatia , budva, in locul greciei. si daca chiar ar fi sa merg as vrea doar in creta sau corfu.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

popbianca spune:
bb, noi ne-am facut rezervare printr-o ag de turism....plecare cu avion de pe timisoare..nu stiu cat costa ca n-am fost eu platitul...de ce nu vrea in grecia...rap calit/pret...e super...bine. acum nu mergi la din alea cu 250 eu/7 nopti...dar pe la 600,700 ii chiar fain...apa e foarte calda, mancarea ff buna...eu in fiecare an din 2003 incoa'tot in Grecia ajung...si nu am regretat niciodata
eladea...Ana vrea in brate cand e obosita, nu are chef de plimbare, seara cand ii pregatesc laptele trebuie neaparat sa fie la mine in brate deci
prepar laptic cu o mana...se cere in brate cand vrea sa vada ceva unde nu ajunge cu privirea sau cu mana....eu o iau , bineinteles , cand o aud cum se tanguie "ba,ba" sau daca stau pe scaun si vrea si ea sa ajunga la obiecte de pe masa vine cu spatele inspre mine si se impinge cu funduletul pana o ridic...
iuliana..din pacate nu stiu ce sa zic...a avut si Ana o perioada asa dar nu mi-am facut mari probleme , pt. ca ii dau mancarica si apoi supica ..deci?!DD mai stie....sau ii dadeam branzica si apoi baga ceva struguri...tot asa
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
Aha, am inteles ...atunci Croatia
... gand la gand.
andreea - daaaa, vrea in brate Si Silvia .. acum a redecoperit carutul si pe drumuri mai lungi il iau, sta deoacamdata, dupa o perioada cand nu l-a servit. Dar oricum si in brate cere .... si exact asa, uneori prefer sa o iau in brate ca sa merg mai repede ..
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, aveau si piscina?? petro, are sotzu' un fix ca prefera croatia , budva, in locul greciei. si daca chiar ar fi sa merg as vrea doar in creta sau corfu. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Lavi exista piscina dar interioara in cadrul hotelului...nu stiu, noi n-am fost la psicina...noi am stat intr-o vila din cadrul complexului...
cat despre Croatia, e frumoasa...oameni linistiti, civilizati, drumuri fff bune, conditii f bune...mi-a placut mult...singurul dezavantaj era plaja, care era cu pietricele(unde am fost noi, in insula Krk)...in rest nimic de obiectat...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
mersi dragelor de raspunsuri...credeam ca doar noi avem problema asta...![]()
daca mergem la plimbare, Eric merge putin apoi se cere in brate...eu il mai fentez...ii arat o pasarica, un avion...sau merg in fata lui cu cativa pasi si atunci e nevoit sa vina dupa mine, sa ma 'prinda'... - sigur, chestia asta e valabila in parc sau in curtea blocului, unde nu sunt masini si nu trebuie supravegheat sau luat de manuta... nu-i place daca il iau in brate si ma asez pe scaun apoi... face scandal si-mi arata cu manuta sa mergem 'incolo'...undeva....ufff..sper sa treaca repede si periaoda asta...ca e greu cu el in brate, altfel...
ERIC IN 2009...
ERIC
popbianca spune:
sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau dar daca ar fi sa merg la munte nu as alege niciodata Rom secolului asta....nu contest... sunt unele locuri deosebit de frumoase , conditii de cazare bune sau ff bune...dar drumurile... mizeria pe care o gasesti in parcari,la locurile de campare , in orice benzinarie(daca nu e omv cel putin,dar si acolo daca mergi la wc e nasol) e dezolanta...la stranduri,statiuni...teribil ..inghesuiala , oamnei care nu fac dus cand intra in bazin,intra cu lenjeria intima....gretossssss
deci cam asta e ce imi vine la gura si am reusit rapid sa transpun in cuvinte....
mai bine fac un efort si merg austria sau mai incolo.....autostrada autostrada, cazarea cazare...curatenia curatenie....reguli care se respecta....peisaje de vis...trasee de biciclete, de drumetii trasate....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
in Ungaria la Balaton a fost cineva?? este inca o optiune de-a noastra...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &

bb_yasmi spune:
bianca, ai dreptate. la noi anul asta e pb si de timp. ca are sotul; licenta peste 2-3 sapt si sa vedem cat ne mai ramane. la baile felix o sa mergem vreo 3 zile pt ca are sotzul treaba acolo....si dc tot merge el..
oricum noi ne-am facut concediul de 2 sapt in sicilia...deci asta e extra...![]()
![]()
_
happy mom Lavi &