Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Asa este ,in situatia asta chiart nu se merita dar uite ca noi am gasit o viluta f misto si vrem s ao incercam.
Cum este degetul?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
eladea2005 spune:
fetelor, am si eu o inrebare...dar sa nu radeti...![]()
copilasii vostri se mai cer in brate??? si daca da, in ce situatii??
ca Eric mai nou tot mereu se cere, iar eu nu pot sa-l iau tot timpul, cand vrea el...si maraie, se face ca plange si insista pana il iau...cum sa reactionez??? cum sa-i distrag atentia???
(adevarul e ca bunicul tot mereu il ia in brate, ba chiar si la plimbare tot in brate il poarta, desi i-am zis sa nu mai faca asta...cred ca mi-a 'stricat' copilu')....
mentionez ca nu 'servim' carucior si nici tricicleta n-o vrea, deocamdata...ufff...nicaieri nu pot merge cu el, din cauza asta...ca tot in brate vrea...
ce sa fac???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Maria nu prea cere in brate pe strada si nici ea nu sta in carut sau trici ca de obicei alearga in loc sa mearga insa cand urcam scarile mai cere in brate.
Voi ati dat Debridat la copilasi?Cat timp?
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
iuli-ana spune:
Salutare tuturor!
In primul rand multumim pt toate urarile de bine primite!

In al doilea rand,pupam puiutii bolnaviori si le dorim sa se faca bine cat mai repede!
ROXXY80,nu am citit in urma,cum se mai simte Matei,este chiar enterocolita???
Daria mai face asa,niste zvacniri,in sensul ca ii mai forfoteste burtica din cand in cand si nu pricep de la ce si pace!
Este inca pe mancarica de regim,am inceput sa introduc ieri o lingurita de iaurt simplu,azi o felie de cartofior...o sa o iau razna in curand.Ma ingrijoreaza scaunele ei...Sunt 2/zi,deci normal.Anormala este consistenta lor.Jumatate este tare,bilute de marimi diferite si cealalta jumatate este f moale...Deci inca are stomacelul in pioneze!
Speram sa ne punem pe picioare mai repede,ca ma lasa nervii...
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cum este degetul? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
cam tot asa....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, am si eu o inrebare...dar sa nu radeti... copilasii vostri se mai cer in brate??? si daca da, in ce situatii?? ca Eric mai nou tot mereu se cere, iar eu nu pot sa-l iau tot timpul, cand vrea el...si maraie, se face ca plange si insista pana il iau...cum sa reactionez??? cum sa-i distrag atentia??? (adevarul e ca bunicul tot mereu il ia in brate, ba chiar si la plimbare tot in brate il poarta, desi i-am zis sa nu mai faca asta...cred ca mi-a 'stricat' copilu').... ![]() mentionez ca nu 'servim' carucior si nici tricicleta n-o vrea, deocamdata...ufff...nicaieri nu pot merge cu el, din cauza asta...ca tot in brate vrea... ce sa fac??? ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
hi hi....eu uneori ma bucur ca vrea iasmi in brate.....asa merg si eu mmai linistita....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
deci tot uitandu ma pe net...ma bate gandul sa mergem si la munte un pic. as alege intre brasov si ramnicu valcea.....ati fost in vreo statiune pe aici??? avetio vreo recomandare??? eu am fost dar acum multi ani si nu mai stiu/.....
aa si vreau neaparat sa aibe piscina pensiunea/hotelul sau vreo apa in apropiere.
_
happy mom Lavi &

ancadragoman spune:
Noi am fost la Moeciu de sus si este f misto ![]()
anca
de
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
bb_yasmi spune:
mi-am adus aminte ca a fost una din fetele de aici la Complexul Cheile Gradistei. m-au impresionat tare mult pozele ;la vremea respectiva, dar din pacate nu imi mai amintesc cine a fost...

_
happy mom Lavi &

ancadragoman spune:
este f misto acolo,noi eram cazati mai sus de complex dar mancam la ei ...mancarea f buna si chiar iti recomand sa mergi acolo
anca
de
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro