Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

gianina - am inteles. Multumesc frumos pt. raspuns .

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui dany26
[imi place mult oferta celor de la Ziarul Adevarul...dar din pacate noi nu am luat-o decat pe cea de ieritaaaaare rau imi pare dupa primele 2 povesti

va pup!o zi buna!

cartea aparuta ieri "Aladin" este nr. 4. Primele 3 numere(Cartea Junglei,101 Dalmatieni si Mica Sirena) le poti cumara de la "Libraria Adevarul"..situata pe bd. Magheru nr. 18..mai exact pe langa cinema Patria.
uite aici detalii:
http://www.adevarul.ro/articole/se-deschide-prima-librarie-adevarul.html

o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

buna gianina, mersi tare mult pt informatiesper sa le mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multa sanatate la puiutii bolnaviori!!!

e cineva pe aici???

fetele, voi unde mergeti in concediu?? noi mai avem vreo 3 sapt si ink nu ne-am hotarat... aveti ceva recomandari??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - in tara sau afara? Munte sau mare? Ce preferinte aveti?

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
nu prea am vesti bune nici eu..la fel cum am mai vazut p-aci...deci..si copila mea e cu febra +amigdalita de de duminica noaptea ...am fost la dr. de fam si la orl..a primit nurofen si cexil..dar nu scapam de febra asta afurisita..azi voi suna la orl-list sa vad daca nu-mi da alt antibiotic...sau o alta solutie....!nu mananca/bea mai nimic(are dureri la inghitire,clar)...bineinteles ca de la medicamentele astea au inceput si scaunele mai proaste si imi e groaza...Ana avnd antecedent de candida intestinala...mai bagam si biotics
salutare adinagasa scurt...fara povesti, fara poze cu ingerasii tai blonzi?!
adelamaria ... ... sanatate si voua!
eladea...dar roseola infantum asta de cate ori o fac copii...nu numai o data?
victo...multa sanatate si voua!
dany26...mamaaa si la voi? sanatate...!
bb...concediu in insula zakinthos-grecia...eu am mai fost si in 2006...si tare mi-a placut...am fost doar eu cu sotul ..acum mergem in haita...fara copila !
fug ca am ceva de lucru.....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineata!
nu prea am vesti bune nici eu..la fel cum am mai vazut p-aci...deci..si copila mea e cu febra +amigdalita de de duminica noaptea ...am fost la dr. de fam si la orl..a primit nurofen si cexil..dar nu scapam de febra asta afurisita..azi voi suna la orl-list sa vad daca nu-mi da alt antibiotic...sau o alta solutie....!nu mananca/bea mai nimic(are dureri la inghitire,clar)...bineinteles ca de la medicamentele astea au inceput si scaunele mai proaste si imi e groaza...Ana avnd antecedent de candida intestinala...mai bagam si biotics
salutare adinagasa scurt...fara povesti, fara poze cu ingerasii tai blonzi?!
adelamaria ... ... sanatate si voua!
eladea...dar roseola infantum asta de cate ori o fac copii...nu numai o data?
victo...multa sanatate si voua!
dany26...mamaaa si la voi? sanatate...!
bb...concediu in insula zakinthos-grecia...eu am mai fost si in 2006...si tare mi-a placut...am fost doar eu cu sotul ..acum mergem in haita...fara copila !
fug ca am ceva de lucru.....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

of bianca...saracuta... imi pare tare rau de voi... sanatate multa! cat despre roseola, nu stiu de cate ori o pot face...n-am intrebat medicul..

pusici Anei!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multa sanatate la puiutii bolnaviori!!!

e cineva pe aici???

fetele, voi unde mergeti in concediu?? noi mai avem vreo 3 sapt si ink nu ne-am hotarat... aveti ceva recomandari??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Lavi, noi oscilam intre Antalya, Rhodos, Creta, Corfu...

in final cred ca alegem intre Rhodos si Antalya...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

neata

offf bianca, multa sanatate anei!! ati rezervat sau mergeti asa??
andreea, eu as alege 100%, fara sa stau pe ganduri antalya super all inclusive.

noi oscilam intre multe locatii: munte romania (ca de litoralul nostru nici nu mai vreau sa aud) , in grecia nu vrea sotul, intre muntenegru si antalya. oricum si noi mergem fara buburuza. vom merge cu iasmi peste vreo 2-3 sapt cateva zile la baile felix. apoi prin 5 iulie vom pleca doar noi undeva (sper sa pot sa ma despart de iasmi, dar si prietenii nostrii vin tot fara copii) numai sa ne hotaram la locatie...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Lavinia noi plecam la eforie nord cu Maria vreo 5 zile in iulie si in august vrem s afugim doar 2 doi cateva zile tot la mare ca suntem lesinati dupa ea.Anul asta nu plecam di tara din lipsa de finante,in sept cununam si ....

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

anca daca as sta si eu la 3-4 ore de litoral probabil ca as trece peste serviciile proste si altele si as merge si eu. dar asa sa fac 12 ore pana acolo si sa nu fiu nici multumita.... si mai ales si cu o nazdravana dupa mine..

_

Mergi la inceput