Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, ma bucur ca ati scapat.
La noi e invers... noi am inceput sa mancam ce mananca Maria.

Nu stiu ce taia tati (sa mami ). Dar e un verb des folosit. Mereu ma pune sa-i tai mancarea. Uneori am impresia ca mananca numai pt placerea de a-i mai taia eu ceva, nu de foame.

Noapte buna tuturor !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

M-a trezit Eva la 5, acum, evident, ea doarme, eu nu.
Dany, eu i-as citi si carti cu printese, in definitiv, printesele traiesc alaturi de printi care le salveaza, are baiatul cu cine sa se identifice.
Adela, cum e Bonzaiul? Tocmai ce ma uitai pe blog, si chiar mi s-a facut un doooor de ea!

Victo, nici eu nu mai gatesc demult separat, mancam si noi ce mananca si ea, fara mezeluri, vegeta, carne de porc, etc
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

mamici de baietei,voi le cumparati/cititi si povesti despre printese:cenusareasa, frumoasa din pad adormita, alba ca zapada?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
14 Noiembrie 2007

haha...Eric nu are rabdare sa stea sa-i citesc povesti...asa ca inventez povesti...la culcare...dar...sigur ca o sa-i citesc , cand va veni vremea lor...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

mamici de baietei,voi le cumparati/cititi si povesti despre printese:cenusareasa, frumoasa din pad adormita, alba ca zapada?

14 Noiembrie 2007

glumesti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Sunt mai bine cu raceala (eu) si Silvia cu somnul si-a revenit total. Era doar obosita de a avut noaptea aia cu chin.

adela - zi-ne de Ilana .. cum e??

Nici noi nu mancam separat, iar Silvia mananca orice. Mai nou, o las si cu castronul de ciorba in fata (singura, pana acum nu o lasam chiar singura sa isi faca de cap) ... a inceput sa fie mai delicata, desi nu e inca precum Amira .

Da, si povestile cu zane sunt pt. baietei ... exact ca alina, cred ca toate povestile la varsta asta sunt unisex ... nici Silvia nu are rabdare sa-i citesc ceva ... apropo, alina, am vazut pozele, tare dragalasa e Mariuca!!!

Noi ne orientam dupa o tricicleta pt. Silvia ... ne-a pocnit mania si pe noi.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumim, Petro. Am fost la o petrecere de copii intre 6 si 10 ani si Maria si noi ne-am simtit foarte bine. A doua zi un popas la Zoo. Succes in cautarea unei triciclete ! E cate una potrivita pentru fiecare. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor mersi de raspunsuri
adevarul e ca tati mi-a bagat ideea asta in cap despre cartile cu printese
nici andrei nu are rabdare sa ii citesc povesti eu doar ii explic in cateva cuv. fiecare desen de pe ele si asa ii plac f mult si de cand era mai mic...f des mi le aduce sa i le "citesc"...bineinteles mai ales pe cele cu animale

imi place mult oferta celor de la Ziarul Adevarul...dar din pacate noi nu am luat-o decat pe cea de ieritaaaaare rau imi pare dupa primele 2 povesti

va pup!o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
[imi place mult oferta celor de la Ziarul Adevarul...dar din pacate noi nu am luat-o decat pe cea de ieritaaaaare rau imi pare dupa primele 2 povesti

va pup!o zi buna!

14 Noiembrie 2007

cartea aparuta ieri "Aladin" este nr. 4. Primele 3 numere(Cartea Junglei,101 Dalmatieni si Mica Sirena) le poti cumara de la "Libraria Adevarul"..situata pe bd. Magheru nr. 18..mai exact pe langa cinema Patria.
uite aici detalii:
http://www.adevarul.ro/articole/se-deschide-prima-librarie-adevarul.html

o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cartile astea din colectia adevarul au numai o poveste pe carte? Sau sunt mai multe povesti? Adica Aladin ... e numai Aladin sau si alte povesti pe langa? Au ilustratii? Sunt frumoase caticelele?

Sa stiu daca sa pun pe cineva sa mi le ia si mie ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Petro, da...o poveste. uite este vb despre aceasta colectie :
http://www.egmont.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9&Itemid=99
in fiecare saptamana apare cate un nr. la pretul de 12 lei.
o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput