Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxxy80 spune:
Victo, ma simt excelent. daca nu as fi avut problemele cu colul (probleme pe care le vede doctorul, dar eu nu le resimt in nici un fel), nici nu as fi stiut ca sunt gravida. Noroc ca imi creste burta si joaca fie-mea fotbal in burta, ca as mi-aduc si aminte ca sunt gravi.
Referitor la ridicatul lui Matei, am interdictie de cand eram in 8 saptamani si am avut sangerari din acest motiv (facusem un hematom). Atunci am intrat rau in panica pt ca nu aveam deloc ajutor. Intre timp ai mei si-au dat si ei seama ca sunt bunici si vin vreo 4-5 ore pe zi sa ma ajute, sotul a inceput sa vina acasa pe la 17.00.
Oricum Matei nu suporta sa fie tinut in brate, e f f independent. In scaunul de masa se urca singur, la schimbat de pampers la fel (chiar isi ia singur pampersul si servetelele umede). Cam asta e situatia.
Multumesc ca te-ai gandit la mine 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo roxxy,cum te mai simti? creste burtica? cum te descurci cu Matei, in sensul luatului in brate, alergat dupa el..nu e greu? ma bate gandul, asa la un bb 2 de luna viit..dar..eu stiu..Stefan se cere in brate, de alint, cd traversez tot asa il iau in brate, ca nu avem trecere pt pietoni si trebuie sa trec repede..plus urcatul in scaunul de masa, in patut.. apropo, nu schimbam patuturile? nu e inca timpul pt patut mai normal, eventual cu ceva protectie pe margini? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 27+
ellis spune:
eu gatesc, fac peste la cuptor pt mimoza, iar sotul mi-a dat o pauza de relaxare de 10 min la calculator;
pup - BIANCA;
LAVI - pe al meu l-a apucat invatatul, cat n-a invatat 5 ani de facultate(ca el a terminat anul trecut si a prins cu 5 ani)
ANDREEA - dar nu iesiti si cu tricicleta afara, ca te vaiti e eric ca vrea in brate? si a mea vrea in brate, eu nu o iau, sambata am adus-o plangand pe strada si acum nu mai imi cere mie s-o iau in brate...lui ta-su, da![]()
ANCA - eu am dat debridat la greu, in perioada colicilor;
PETRO- sa stii ca in Mamaia e chiar frumos, sunt conditii bune, plaje private, un singur hotel, insa cu all inclusiv; eu am foat anul trecut sa facem plaja la camping S in navodari, absolut superb, plaja f buna, restaurant si servire super, nu stiu cum o fi cazarea, dupa pret, cred ca e ok.
Despre munte, imi place zona Vama din Bucovina, Pestera si Bolboci(dambovita) Bran, Moeciu,chiar si Valea Oltului - Olanesti...si stiu ca e super frumos la Belis- Fantanele, tare as vrea sa ajung(sa ne vedem cu grasunul de Eric)
- sunt multe zone montane frumoase!
ROXXY - pupici, si noi ne gandim la voi, dar timpul asta nici nu imi mai permite sa pun mana pe telefon;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis, bine ca l a apucat si acu'....al meu mai are vreo 10 zile...

victo si pe mine ma bat gandurile cu schimbat patutul in pat normal de copil.... daca nu fac acum, mai astept pana ori decoram din nou apartamentul ori ne mutam la casa!! sa vedem ce reusim ...![]()
petro, asa sunt si eu ca tine,.....cand nu imi e in clar drumul hop tzop sa oprim sa intreb...![]()
si la sotz nu prea ii place...
noi ne-am hotarat sa mergem la Lacul Balaton in 9 iulie.....dupa ce venim de la Baile Felix.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Victo spune:
http://family.webshots.com/album/573083464YEodVp
poze noi, pt cine are vreme..
noapte buna tuturor.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
victo, e un scumpic si un finut stefanut!!! vad ca si voi il aveti pe "uky" catelusul care latra..![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

abramburika spune:
victo - ce scumpic e Stefanut!!!
Imi plac magnetii aia de baie ... sunt magneti, nu? ![]()
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
Victo spune:
petro, nu-s chiar magneti, caci cada nu e metalica ;) sunt dintr-un material care dupa ce se umezeste, se prinde de cada.
BB 
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
glumesti? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
heheii... noi avem si ponei roz cu care ne jucam... si papusi la care le dam pusi si dupa ce le facem draga draga ...le dam si de perete putin ...
Eu toata copilaria mea m-am jucat cu masini si trenulete si in liceu demontam casetofoane
... si totusi nici acum nu am carnet de conducere si nici eletronista nu sunt Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Si ea dar eu intrebam de Ank anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
Hellouu dear
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Roxxy ... ce mare e bubulina din burtica deja... 27 saptamani ...superrr... Parca ma ia cu fiori pe sira spinarii
.. Amatoarele de preziceri de bebeii sa se abtina de la comentarii ..se stiu ele 
Pupici burticuto
Victo nu te gandi prea mult ...dai bice .... apuca de lucru pt bb 2 ... Recunosc e greu...dar e si asa frumos cand se mangaie unul pe altul...de iti vine sa ii mananci 
Apropo Cecilia sta in fundulet de o saptamana
...si Raul e parca mai entuziasmat decat toti din casa cand o vede in fundulet.
Petro... treaba cu nevazutul bine in harta si de indicatoare am patito si eu anul trecut ...cand am scapat un indicator si am inconjurat de 2 ori Targu-Mures
... Ca sa il aud pe sot dupa ca i s-a defectat GPS-ul...adica ...eu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)