Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pupici la buburuzele eva si amira!!1 scumpe foc amandoua... ![]() |
Multumesc Lavinia!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Aha ... ezista o esplicatie deci
. Nu de alta, da' tocmai citeam subiectul "intamplari paranormale" si am zis ca de-acolo mi se trage, ca mi s-a impupazat vazul
...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
adinag spune:
Acum am gasit poze cu Stefanut al lui Victo. Are niste ochi fenomenali baiatul asta! SI doarme ca si Floris, cu funduletul in sus (cel putin asa adoarme).
Cum ii mai merge cu buba la gurita Semai vede ceva
Floris si-a gaurit buza inferioara rau de tot acum cateva luni, totul plin de sange... si acum inca se vede semn, mai ales daca ii e frig se coloreaza locul mai puternic, sau daca mananca fructe mai acrisoare...
cristi07 spune:
Buna ziua!
mama lu' Evaaaaa....e BESTIALA!

in parcul 23 august este locomotiva aceea si cu masinutele...![]()
Miha sunt tare dulci strengarii tai!
Petro, ti-am admirat carliontata are niste mutrite duulci!
Victo, Stefanut este un scump!
Am tot vazut fotografii cu piticii dragalasi
pe toti (imi cer scuze ca nu nominalizez dar imi scapa in momentul asta)
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
gata, am revenit si eu de pe drumuri...![]()
concluzia pediatrului a fost ca e o urticarie, fie de la fructele mancate fie de la cadura, plus transpiratie egal...
deci nu e nici o boala a copilariei... asadar luam Claritine, vreo 2-3 zile sa vedem cum merge...apoi mai discutam...![]()
am avzut o Evita...mortala..am ras de numa numa....

si o Amira cumintica si eleganta...dulcica ...
aaaa..si Robertel barbatel...stregar nevoie mare...![]()
si noi mai avem pozici noi...tot in albumul de iunie...![]()
pupam fetele si baieteii!
somnic pufos!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Buna dimineata!
Noi de ieri suntem in vacanta la Valcea, ne rasfata maia pe toti.
Miha, imi place tare mult de Amira, e tare scumpa si are o atitudine interesanta.
Victo, l-am vazut si pe Stefanut, chiar are niste ochi superbi!
Adina, cred ca a fost tare greu cand s-a accidentat Floris.
El ce mai face? Are mai multa rabdare sau tot asa nazdravan e? Maria parca a inceput sa aibe mai multa rabdare, surprinzator, la unele jocuri de inteligenta. A fost o surpriza placuta. In rest, am impachetat toate jucariile si le-am trimis la bunici, sa vedem unde isi iau zborul de-aici. Chiar ajunsesera sa ocupe spatiul degeaba.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
alina, si la voi bunica e "maia"?adica mamaia..ca la noi asa este.si de ce vanturati jucariile? bebe 2 ce va avea de facut? eu am un dulap pe hol plin de jucarii, iar in sifonier vreo 3 rafturi mari ticsite cu haine de bebelus.
adina, a ramas semn la buzita, din pacate.dar Floris cum a reusit? al meu a cazut de pe scaun, ca un bolovan.la el s-a inchis singura sau ati mers la cusut?
andreea si eu cred ca bubitele sunt de la caldura.si lui Stefan ii apar.dar nu ii dau medicamemte pt asa ceva.de fapt evit medicamentele cat pot de mult.
il mai dau cu crema de la mustela, care usuca f bine.
voi mai dati copiii cu crema pe corp sau cd ii schimbati de scutec?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
Cum s-a accidentat Floris? Rau?
nazdravanii toti. Si a mea are o zgarietura cam adanca pe obraz, vad ca se cicatrizeaza tare greu.
Victo, eu nu o dau cu nici un fel de crema de corp, la fundulet doar daca e iritata, ceea ce se intampla foarte rar. Incerc sa evit pe cat posibil cremele, medicamentoase sau nu, vara folosim doar crema pentru protectie solara si repelent pentru tantari, si alea bio.
Ieri am fost la plaja, i-a placut Evei la nebunie, o scoteam cu forta din apa. Mai mergem si azi![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Alina, eu am dat hainutele Evei, nu si jucariile, tot in speranta de bb2. Pana la urma jucariile sunt cele mai scumpe, basca valoarea sentimentala, ca doar m-am jucat si eu cu ele, pe cand hainutele le-a purtat doar Eva![]()
Andreea, am vazut pozele de ciresar mic
. Nu stiu ce sa zic cu antihistaminicul ala, eu nu i-as da, mai ales daca sunt pe trecute. Cat despre bubitele de caldura, sa-l stergi cu solutie de bicarbonat ai incercat?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce