Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 18
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Am pus si eu cateva poze.De aici Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Ce rochite frumoase are Amira, foarte eleganta este si pare tare cumintica. Robert pare cam strengar
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
heelloo
pupici la buburuzele eva si amira!!1 scumpe foc amandoua...
adra e bestial filmuletul cu eva si catei....
petro, am citit mesajul tau de pe mess....vazut si [pozele cu printesa mica!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Am pus si eu cateva poze.De aici Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
http://family.webshots.com/photo/2303072510088512827GRbqrl asta este tare rau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
eladea2005 spune:
Adina, Alina, MIha...
...
bubitele sunt mai multe pe spate, nu sunt grupate...si se apre ca-l deranjeaza, adica il mananca... e si cam marait si prost dispus din cauza asta, cred...o sa-l duc la pediaturl din veciin sa-l vada... pot sa-i dau Claritine?? ca asta e antihistaminic, bun pt alergii si urticarie... (in caz ca e vorba de asa ceva)...
aaaa...ieri au aparut...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
eu zic sa nu-i dai nimic pana nu vezi ce este exact,astet vesti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
abramburika spune:
miha - frumoasa si dominisorica ta .. aia cu rochita alb-albastru imi place mult. Dar explica-mi si mie te rog ce fenomene paranormale se intampla in poza asta
... ce se vede in spate, norul ala de culori amestecate ce ies din sandaluta? E vreun amic de-a lui Casper???
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
http://family.webshots.com/photo/2303072510088512827GRbqrl asta este tare rau |
Daaa...are o fatza de om sictirit...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - frumoasa si dominisorica ta .. aia cu rochita alb-albastru imi place mult. Dar explica-mi si mie te rog ce fenomene paranormale se intampla in poza asta |
Aceeasi intrebare mi-am pus si eu cand am descarcat pozele.
Explicatia e ca mi-ar trebui un aparat cu stabilizator de imagine.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Ce rochite frumoase are Amira, foarte eleganta este si pare tare cumintica. Robert pare cam strengar |
Amira pare cumintica,dar nu este.
Robert nu pare un strengar,chiar este!
Miha si comorile
adinag spune:
ce copii frumosi ai, Miha! El chiar e un smecheras, se vede si din priviri! Iar Amira e o domnisorica cred foarte diplomatica
.
Andreea, pana nu stii ce sunt nu i-as da nici eu nimic pe bubute.
Sper sa apuc sa mamai uit si la poze din urma, nu prea ma lasa piticii - ca de obicei!