Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adra,e tare simpatica Eva! E asa dulce! O voi iubi forever!

Alina,multumesc!
Da...are atitudine amira,ai dreptate! De mare fitzoasa!

Andreea,pupam Eric mic,scump si palarios! Amira isi pune ligheanul de la baie,ca e mai mare,sa fie sigura ca-i incape capul!
Asa cum au zis si fetele,eu nu i-as da antihistaminicul,as opta mai degraba pentru apa bicarbonatata.

Cristina,multumesc!
Tu expeditiva ca de obicei. Treci la povesti...Ce face Raducu?

Victo,eu nu-i dau cu nimic.Robert e cam crocodil si i se usuca pielea,ar trebui sa-i iau ceva,dar am tot amanat. Nu i-am dat nici macar cu crema de protectie solara. Bine,ca nici in soare puternic n-am prea stat.

Cumatra Anca ,n-a terminat examenele?La cat invata zici ca se face doctoreasa.

Noi ne pregatim sa mergem la gratar...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, Victo, maia sau mamaia e bunica. De cand am ajuns aici nu stiu cine pe cine rasfata, ca Maria vine mereu pe langa bunica si incepe maia... ca si cand urmeaza sa-i spuna ceva de mare insemnatate, sa nu mai spun de joaca si rasete. Azi am ajuns putin pe la rau, Maria s-a plimbat numai prin apa in crocsi, a ridicat bolovani si i-a aruncat sa faca stropi mari, iar la final s-a trantit imbracata in apa.
Am vazut-o si pe Eva mare inotatoare . Si noi vom ajunge anul asta la Dunare, anul trecut nu reuseam sa o scoatem din apa, sa vedem acum.

Hainutele sunt la pastrare la alta bunica, iar jucariile de pret :) (putine, totusi) inca sunt la rang inalt acasa. Nu pentru Maria, ci pentru mine mai mult.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, mai, si pe mine ma supara Cristina asta, nu sta deloc de vorba mai mult!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

miha, pai cat am iesit noi afara, adica dimineata pana la 11 si seara dupa 5, nici eu nu l-am dat cu crema de soare, dar e cu palariuta mereu. e bronzolit bine pe manute.
la mare in schmib, il voi da cu crema, ca acolo stiu ca prinde repede.
si il voi tine si imbracat daca va fi prea cald.

nici eu nu-l mai dau cu crema de mult, am intrebat de curiozitate. oricum, nici nu mai sta el la cremuit. nsi cd era mic la noi era numa circ dupa baie.

astazi nu-s ce a avut ca atat mi-a plans in cap de m-a naucit..nici n-a vrut sa manance de cina mai nimic, nici lapte, nica..asa ca doarme cu iaurtul si banana de la ora 4.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

intru din nou pe fuga, parca vad ca iarai nu mai am rimp de scris :(
Floris s-a lovit acum vreo 2-3 luni, nici nu mai stiu cand. A avut o faza in care i se parea haios sa dea cu capul in capul meu . SI a avut proasta idee, in timp ce statea cocotat pe banca de la masa mare din living (masa din lemn solid) sa dea cu capul de masa, si clar ca a nimerit cu gurita de muchia mesei. In plina viteza .
Nu am fost sa-l coasa, eu cred ca majoritatea lucrurilor se rezolva de la sine. Si i-a trecut, fireste, dar a fost urat de tot. SI cum ziceam, se cunoaste urma locului prin diferenta de culoare, dar nu mereu.
Macar i-a trecut faza.

Alina, din pacate are la fel de putina rabdare. Adica mai deloc, sau cel mult cateva secunde. Am renuntat sa-i arat carti, adica facem cum spune el. El vine, mi le aduce, imi arata si bombaneste ceva, eu nu prea am voie sa zic nimic, nici sa dau eu foaia. Doar el :( Ah, de obicei prefera cartile de oameni mari, fara poze, daca se poate in engleza
Nici culori nu-i pot arata, canu sta sa-i arat nimic. Sta la mine insa cu placere sa ne giugiulim, alintam si pisicim, sa-l arunc in aer, sa sar cu el pe trambulina si chestii din astea. Dar nimic intelectual .

Gata, ca l-am fugarit pe al meu de la computer, si el facea macar ceva mai serios, eu am grija doar d eplacerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna seara!

Miha/Alina,nu prea am ce sa scriu in mod deosebit .
Raducu face cam tot ce fac si ceilalti piticuti de varsta lui...
e un copil f rabdator, se joaca cu masinutele (le insiruieste una in spatele celeilalte, le muta "garajul" ), a facut o pasiune pt 2 carticele din colectia thomas, "deseneaza" toata ziua (azi mi-a facut bucuria si a desenat si pe perete - nu observasem si cand a intrat taica-su in camera ii arata cu degetelul si ii spune "uau,uau"), "uau" este folosit cand i se pare o chestie super cool.
cu vorbitul...spune cateva cuvinte si mult pe limba lui - cu intonatie .
pe cat de linistit e in casa pe atat e de "explorator" e afara.
a facut o pasiune pentru lebedele din Cismigiu si sta si vorbeste cu ele muuult.
..si nu mai stiu ce sa zic de el
cu mancatul stam binisor...face ceva figuri la legume (maninca mult mai putin decat de obicei), insa fructe, iaurt, cereale maninca f bine (nu mi-e frica ca nu se hraneste suficient)

sambata dimineata m-am speriat pt ca aproape ca nu deschidea un ochisor era ffff umflat din cauza unei ciupituri de tantar...din pacate are reactii f urate la aceste ciupituri, i se umfla si sunt pline de lichid dupa care se sparg si face rana. dar cum a patit la ochisor nu mai facuse niciodata pana acum. am ajuns la dr si i-a dat aerius 2.5 ml 7 zile. acum nu mai are nimic.

Adina imi face tare mare placere sa te mai citesc

toti piticii!

va pun "cateva" poze cu el

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap. 183

Mergi la inceput