Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
ancadragoman..scuze...eu i-am dat Anei dar nu pot sa zic ca a avut vreun rezultat...tu ce fel de legaturi ai cu priectare case? sunt cam interesata(si accept si contra cost)... tare as vrea sa manance si Ana mea macar 3 zile/saptamana ca si Maria...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Pai fac orice tine de o casa,arhitectura,instalatii ,structura..

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineata....
.....fiebinte aburinda.....
la noi noaptea a fost teribila....copila a inceput aseara sa tuseasca destul de urat...lapte nu a vrut...mucosolvan-nul l-a vomitat(ca prospan nu mai aveam acas)..si apoi pana pe la 2 decate ori a tusit de atatea ori gemea ,plangea...zicea 'nu' si 'gata'...cred ca ii era frica sa nu vomite din nou....dimineta pe la 7 m-am trezit , i-am facut laptele...a baut cc 130ml in conditiile in care ieri a mancat doar micul dejun.. ziua a ciugulit cateva lingurite ba de una ,ba de alta.....asa ca noi suntem din "rau" in "mai rau"..azi la 1 am programare din nou la orl-ist sa vedem cum e gatul....daca mai bag antibiotic sau raman numai pe sirop de tuse

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Imi pare rau ,pupici la puiuta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, imi pare tare rau! In general nu este recomandatsa se dea seara(noaptea) mucosolvan (prospan nu cunosc) sau orice medicament care ajuta sa expectorezi, pentru ca atunci tocmai se intampla sa produci mai multa mucoasa si tusesti mai mult/somnul e si mai agitat. Astea se dau in timpul zilei, seara daca este cazul ca tuseste asa multincat nu poate dormi, stiu de supozitoare ptr copii tuscalman, care e clar din denumire ce fac :)

Anca, eu zic cum zice Miha. Si mie mi se pare destul de mult lapte. Mie pediatra mi-a zis o portie de lapte pe zi + o alta portie de lactat. Si Floris bea cateodata destul de mult, dar nu-l las niciodata sa treaca in total de 500ml de lapte pe zi, asta fiind maxim-maxim, prefer mai putin (cam 400ml pe zi) si in schimb ceva iaurt, cascaval (are oricm muuultmai mult calciu), lapte batut sau mai stiu eu ce imi trece prin minte :)
In general nu sunt pentru clisme(supozitoare, dar ai si tu dreptate. Uite, fetita vecinei (cu un an mai mare ca ai nostri) a avut un timpconstipatie severa si fff dureroasa, plangea de durere si cate o ora. Efectul est ca si acum, dupa mai mult de un an, ii este frica sa faca kk si retine, si tot plange si nici asta nu e bine, ca tot tare se face.

Felicitari pentru tricicleta, Petro, si noi trebuie s-o activam, ca sta prafuita in beci aia a Jasminei - lenea mea de-a o spala.

Lavi, la voi clar nun e vorba de constipatie!

Vad ca am scris, nu gluma, cine stie cand mai intru. Acum sunt sechestrata in casa si de aia reusesc samai fur un minut de scris pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Noi raportam trecerea pe antibiotic...da' macar nu mai face febra. Aseara chiar a si mancat...dupa aproape 4 zile in care a trait cu maxim 350 ml lapte si cate o inghititura de cascaval...Si la noi a inceput tusea. Sunt cam speriata pentru ca nu mi-a tusit niciodata; dr. imi spusese ca va tusi, asa ca am Eurespal in casa. Eu am luat aseara (ca am "cazut" si eu) si mi-a facut bine. Ilanei ii dau 2.5 ml/zi, dimineata. Din cate stiu, nu e bine sa inhibi f. mult tusea la copii, doar cat s-o tii sub control si sa poata dormi. Ma rog, parca am citit asta pe undeva.
Am fost atat de fericita ca a mancat aseara fata! Nici nu va inchipuiti...
Despre constipatie nu stiu nimic, ca n-a fost cazul la noi...Sper totusi sa gasiti o rezolvare!
Despre cantitatile de lapte baute de Maria, ce sa mai zic? Mi se par impresionante, dar daca mananca si mancare...eu zic ca-i ok. Doar ca si eu as da un lapte putin mai slab.
Sanatate multa tuturor (ca-i mai buna decat orice altceva!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

abramurika...deci si voi ....!situatie ingrataaaaaa
ancadragoman...eu fol la Ana Dorna...iar daca e de baut apa minerala...bucovina, borsec....naspa situatia cu constipatia Mariei...chiar nu stiu ,noi suntem in extrema cealalta de la medicamentele astea si nedigerarea amidonului...in alta ordine de ideii, imi dai ceva adrese sa vad ceva desene, planuri...m-as apuca si eu de casa dar inca nu am gasit un proiect care sa-mi convina(nu vreau modernisme cum se gasesc in toate revistele rom,vreau fara etaj,mai rustic)... nu se stie niciodata de unde sare iepurele, nu ?
adinag...da, intradevar e asa cum zici tu....doar asta e efectul acestor siropuri....nu stiu la ce m-am gandit cand i l-am dat aseara...merci
un alt lucru care nu-l inteleg e ca a primit pt. amigdalita cexil ...iar la indicatii prima liniuta e cu infectii respiratorii apoi infectii orl.... oare de a mai inceput tusea asta...?!sau nu are nici o legatura...dar eu stiu ca am luat si antibiotice cand tuseam...oare la copii nu e la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, nu cred ca este o legatura intre tuse si antibiotice, adica pot fi necesare sau nu. Ai mei nu au primit inca niciodata antibiotice la tuse. Sunt copii care tusesc foarte usor. Este o infectie si prin tuse - daca este efectiva - se curata caile respiratorii. Nu prea vad legatura. Nu stiu ce medicament este cexil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

adinag...cexil..e ceva penicilina de generatie mai noua din gateg. cefalosporina...nu stiu neaparat ce inseamna asta....
mai stau si eu putin la servici si plec cu fata la orl la ctrl...
nu-mi ramane decat sa va urez un we placut fetelor !..cine stie daca mai apuc sa intru zilele astea ...acas nu prea mai am timp...timp liber mai prind la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Ea totusi mi se pare ca bea prea mult lapte,de exemplu seara bea 400 ml si dimineata 250.Ce parere aveti?

Eu ca e cam mult...Eu as incerca sa-i dau mai putin si sa suplinsc cu altceva...iaurt (care ajuta la constipatie) sau cascaval.Si bineinteles,un lapte mai slab.
Sper sa reusiti!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ne-am intors din plimbarea cu tricicleta .

adina - merci ... noi nu eram anul asta hotarati sa i-o luam, ca avea quattro ala de la chicco, dar a vazut la fetita unei prietene si nu se mai dezlipea de ea. Asa si de asta a ei ... e comoda si pt. mine, ce-i drept.

Am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat ... revin!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu sunt ... da' nu pt. mult timp.

bb - ehehheee ... se vede ca nu intri decat unde te intereseaza . Eu is mai curioasa de fel si imi mai bag nasul pe ici pe colo ..

I-am luat tricicleta SIlviei, urraaaa !!!!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

unde?? undee??? ca vreau si eu sa vad.....

sa foloseasca silviuta sanatoasa trici .....si vreau pozeeeee

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput