Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
bianca, multa sanatate anei. petro la fel pt silviuta!!! pupam buburuzele!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

bb_yasmi spune:
adina, felicitari!! (stii tu pt ce..

) . tare ma bucur cand vad ca postezi....si ca de obicei ai doar informatii utile de dat!! pusi
bine ar fi de ar mai intra si lala, cami!!! fetelor ce mai faceti???
cati, cum mai stati cu intarcatul???
vali,
la printesa roz!! mai arata ne si noua poze cu ea!!
irinush, ramonela, amy, flory, oanar, ralucis, dany2007, roxx, stefania, iuliana, ce ai faceti???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

abramburika spune:
bb - merci
. Ti-am raspuns la tot
..
Ce de obicei, esti ca catalogul vad ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
adra_bell spune:
Hello!
Va invit sa participati la campania "Inimioare gasite". Trebuie doar sa gasiti forme de inima in jurul vostru, sa le fotografiati si sa le trimiteti prin mail. O firma va dona cate 2 euro pentru fiecare fotografie, bani care vor ajunge la spitalul Marie Curie. Detalii aici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Multam fetelor pentru sfaturi,o sa incerc sa reduc cantitatea de lapte si sda vedem ce facem...
Adra vanez inimioare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
abramburika spune:
Neata!!
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
eladea2005 spune:
Neata!
offfff, sanatate multa Anei, Ilanei, tuturor bolnaviorilor...n-am avut timp de postari, dar am citit asa repede, sa vad ce mai faceti...
nici noi nu suntem chiar ok, in sensul ca i-au aparut niste bubite mici, pe spate si mai putin pe burta...cand il mangai pe spate se simt putin, ca si cum ar fi niste zgrabunte...nu stiu cum sa explic...o fi de la caldura sau de la capsuni/zmeura?? nu arata ca una din bolile copilariei, nu sunt bubite cu lichid, sunt mai degraba ca niste punctulete reliefate...
oare sa-i dau Claritine? Eric e inca la ai mei, asa ca nu prea am sanse sa il vada vreun medic acolo...sa vad daca evolueaza cumva...atunci il aduc la Cluj...
un weekend minunat va doresc!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adinag spune:
Andreea, cand au aparut bubitele? Pentru ca si la bolile copilariei nu apar imediat cu lichid inauntru (de exemplu la varsat de vant). Mai asteapta sa vezi cum evolueaza, pot fi din multe cauze... Il mananca?
adra_bell spune:
Neata!
Am vazut poze foarte frumoase cu mecanici de locomotiva aka Mikka Hakkinen! Unde e locomotiva aia , ca vrem si noi sa ne plimba?
Pe Silvia cu tricicleta ei nou-nouta cu albinuta si eleganta in rochita cea noua!
Haideti, iesiti la interval si cu alte poze, ca n-am chef sa calc!
Ieri am fost la tara sa ducem niste catrafuse, apoi vroiam sa mergem in parc. Doar ca Eva s-a tavalit rau cu niste catei (avem doua filme aici, unul cu ratuste, altul cu nemernicii aia mici de catei) apoi s-a jucat la pompa, asa ca am adus-o acasa numai in scutec.
Revin
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Procesul de intarcare continua, nu mai suge dimineata, nu mai adoarme la san in fiecare seara, dar....problema mare este ca nu accepta sa bea lapte de vaca din canita. Ea are un mare fix cu (!) canitele astea, bea apa numai dintr-o canita anume, suc (de portocale) din alta canita, i-am pus lapte intr-o a treia canita, dar scuipa cum simte gustul. Fetele cu intarcatul ce mai faceti? Pufu, Creem? Parca si Vali?
In rest e foarte bine, i-au dat caninii de sus, acum ii dau aia de jos, plus alte cateva masele, cu toate astea nu se mai trezeste deloc noaptea, vorbeste toata ziua, inclusiv in somn, repeta cuvinte dupa noi, in fiecare zi invata cateva cuvinte noi, nu face propozitii.
Poze noi aici si aici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)