Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 14
popbianca spune:
fetele....ziua mea se incheie....la tel m-am informat si Ana e in greva foamei din nou..
..am fugit la copilita... poate poate reusesc cu putin farmec de mamica sa o hranesc...
o seara buna tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika bb - cate te-au mai copiat pe forum cu buburuzele astea Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
din intamplare.....ma jucam...
nu am vazut....cine m-a copiat???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
bianca, sa aibe pofta ana!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
dany26 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi dany eu le pun asa cum sunt, crude, bineinteles ca mazarea fara pastai..... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
mersi bb

bianca, ank mersi si voua pt raspunsul de acum 2-3 pag
ank felicitari pt progresele ceciliei, si bianca multa sanatate fetitei
dany26 spune:
| citat din mesajul lui popbianca fetele....ziua mea se incheie....la tel m-am informat si Ana e in greva foamei din nou.. ..am fugit la copilita... poate poate reusesc cu putin farmec de mamica sa o hranesc...o seara buna tuturor! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
succes!!!, acum stiu si eu cum e sa nu iti pape bebe...
bb_yasmi spune:
cuccuuuu
e cineva???
_
happy mom Lavi &

abramburika spune:
Eu sunt ... da' nu pt. mult timp.
bb - ehehheee ... se vede ca nu intri decat unde te intereseaza
. Eu is mai curioasa de fel si imi mai bag nasul pe ici pe colo ..
I-am luat tricicleta SIlviei, urraaaa !!!!!
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
popbianca spune:
buna dimineata....

.....fiebinte aburinda.....
la noi noaptea a fost teribila....copila a inceput aseara sa tuseasca destul de urat...lapte nu a vrut...mucosolvan-nul l-a vomitat(ca prospan nu mai aveam acas)..si apoi pana pe la 2 decate ori a tusit de atatea ori gemea ,plangea...zicea 'nu' si 'gata'...cred ca ii era frica sa nu vomite din nou....dimineta pe la 7 m-am trezit , i-am facut laptele...a baut cc 130ml in conditiile in care ieri a mancat doar micul dejun.. ziua a ciugulit cateva lingurite ba de una ,ba de alta...
..asa ca noi suntem din "rau" in "mai rau"..azi la 1 am programare din nou la orl-ist sa vedem cum e gatul....daca mai bag antibiotic sau raman numai pe sirop de tuse
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
Neata!!!
bianca - ooofff,
micutei.
Si noi mucioase (iar, ca trecuse)... fara pofta fe mancare (ieri numai lapte a bauit si pe ici pe colo cate o bucatura).
Silvia s-a trezit cu nopatea-n cap ... imi arata cu degetul usa ... Iia paa, bruumm (SIlvia pa cu brum, tricicleta adica)
.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Anca,parerea mea e sa nu mai chinui fata cu clisme,fie ele si micro. In primul rand ar trebui sa ai in vedere mai multi factori,inainte de a pune "diagnosticul" de constipata. Daca face la 3 zile,e in grafic,nu trebuie sa faca neaparat zilnic,mai ales daca in familie exista predispozitii catre asa ceva. Trebuie sa ai in vedere si alimentatia.E foarte bine ca bea apa multa,dar daca bea si lapte cam strica treaba. La fel cu ciorba,nu vrea...Ok,incearca si da-i bors crud,ziceai ca-i place acru. Nu-i place dulce,dar macar o lingurita de miere,dimineata pe stomacul gol,poate o poti face sa o inghita. Dintre legume,cartoful,dovlecelul si sfecla ajuta foarte bine la digestie. Si apa minerala sau plata cu continut mai mare de magneziu. Cereale de ovaz ai incercat? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Pai clisma i-am facut sa nu ii mai pun supozitor
La ea daca trec mai mult de 2 zile incepe sa faca f tare si plange mititica f tare ca o doare funduletul,iar eu incerc sa evit asta cat pot de mult

De aseara am schimbat laptele si sper ca asta sa fie cauza.Ea totusi mi se pare ca bea prea mult lapte,de exemplu seara bea 400 ml si dimineata 250.Ce parere aveti?
Uite ca bors crud nu am incercat ,o sa ii dau ca asta nu-mi trecuse prin cap

Apa cu bule ii dau ca ii place si plata ii dau Bucovina.Care este mai buna?
Cereale i-am dat,am gasit batoane din cereale cu miere,le mananca dar nu f bine.
Mersi mult pentru sfaturi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

De la lume adunate si-napoi la lume date...