Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Anca, dar cu alimentatia cum stati Mananca multa carne Asta ar putea atunci fi una din cauzele majore, la fel unele lactate...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Carne chiar mananca si nu mai vrea ciorba sau supa.Cum pot sa ii dau daca nu vrea ?Voi patiti asta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

iasmi papa ZILNIC fructe (pere, kiwi, pepene, piersici, etc) si TOT ZILNIC salata cu rosii, castraveti, ceapa, ardei gras, plus cioarbe, supe , iaurt si tot asa face.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adica bilute?
Sa incerci sa ii iei microclisme daca se ingroasa gluma

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

anca ce sunt alea???? dar ea face, ti-am zis de 2 ori chiar 3/zi si fara sa se chinuie.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

http://family.webshots.com/album/573083464YEodVp

Ce trist era dragul de el ca a facut buba...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Amatoarele de preziceri de bebeii sa se abtina de la comentarii ..se stiu ele

Care-s alea ma?

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Anca,parerea mea e sa nu mai chinui fata cu clisme,fie ele si micro.
In primul rand ar trebui sa ai in vedere mai multi factori,inainte de a pune "diagnosticul" de constipata. Daca face la 3 zile,e in grafic,nu trebuie sa faca neaparat zilnic,mai ales daca in familie exista predispozitii catre asa ceva.
Trebuie sa ai in vedere si alimentatia.E foarte bine ca bea apa multa,dar daca bea si lapte cam strica treaba. Schimba laptele,ziceai ca-i dai d-ala gras. Ti-am zis,Zuzu albastru e foarte bun.
La fel cu ciorba,nu vrea...Ok,incearca si da-i bors crud,ziceai ca-i place acru.
Nu-i place dulce,dar macar o lingurita de miere,dimineata pe stomacul gol,poate o poti face sa o inghita.
Dintre legume,cartoful,dovlecelul si sfecla ajuta foarte bine la digestie.
Si apa minerala sau plata cu continut mai mare de magneziu.
Cereale de ovaz ai incercat?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
la noi trece una vine alta...cred ca pe Ana nu o mai doare gatul pt. ca ieri a mancat destul de bine...azi , insa , a tusit de mai multe ori...deci cred ca voi incepe su stodal..sau oare sa trec direct la prospan? nu stiu ...pe langa asta, vizita de ieri de la ortoped nu a fost faorte reusita...platfus...asta inseamna ca va trebui sa facem exercitii pt. picioruse(sa umble pe varfuri, pe calcaie, balaceala in apa mare)
ancadragoman..scuze...eu i-am dat Anei dar nu pot sa zic ca a avut vreun rezultat...tu ce fel de legaturi ai cu priectare case? sunt cam interesata(si accept si contra cost)... tare as vrea sa manance si Ana mea macar 3 zile/saptamana ca si Maria...
iuliana, la Ana nu am auzit nici un fel de forfoteala!
bb..crede-ma , nu o sa poti sa nu te gandesti la Yasmi....vei suna in fiecare zi acas sa vezi cum a dormit, cum a mancat, ce-a mai facut...si normal ca te-apuca dorul...dar zilele de concediu trec fffoarte repede...si una-doua o sa fi din nou langa ea...
victo...si eu am vazut ceva paturi faine..si ma gandeam la un mom dat sa ii iau..dar am abandonat ideea repede...nu ca ar cadea din pat...ci pt. faptul ca s-ar da jos urgent daca ar putea ..cine ar mai culca-o...?!ar trebui sa o adorm in brate...alta solutie nu-mi veni in gand asa ca eu zic ..pas...mai e timp...care-i stresul? e un scump blondutul tau!
ank...[pup]marmotei tale...pai e si ea mai interactiva in fund decat pe spate...normal ca e e mai interesant si pt. Raul!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mamici harnicute am si eu o intrebare: am primit de la o cunostinta de fam fasole galbena si mazare pastai....cam multicica, stiti cumva cum se pun la congelator?daca se pot pune crude?

mersi mult!!!

Mergi la inceput

dany eu le pun asa cum sunt, crude, bineinteles ca mazarea fara pastai.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - cate te-au mai copiat pe forum cu buburuzele astea ... tot nu ai zis cum ai dat de ele, de curiozitate ..

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput