Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(182)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Roxxy ... ce mare e bubulina din burtica deja... 27 saptamani ...superrr... Parca ma ia cu fiori pe sira spinarii ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Bine ma nu zic nimic ...desi tu cam sti ce vrea tati
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Apropo de preziceri... mi-a facut dragul meu var o urare zilele asta ... sa fiu Alba ca Zapada .... cu cei 7 pitici ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Omul asta stie ce vrea

Va fac eu proiectul la casa?
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adinag Anca, dar cu alimentatia cum stati Mananca multa carne Asta ar putea atunci fi una din cauzele majore, la fel unele lactate... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Carne chiar mananca si nu mai vrea ciorba sau supa.Cum pot sa ii dau daca nu vrea ?Voi patiti asta?
anca
de
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui vali_delide 'Neata! Anca, eu i-am dat debridat printesei si a fost ok, o saptamana chiar nu am avut probleme...dupa ce l-am intrerupt, ne-am luptat din nou cu constipatia. Daca nu are scaun 2 zile,a treia zi ii pun supozitor cu glicerina, dar asta se intampla cam la o luna...in rest functioneaza bine la noi ciorbita cu bors, piersicile, rosiile si iaurtul cu fructe. ![]() Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
Asa patesc si eu cu ea,cum intrerup ce ii dau cum se constipa dinnou

anca
de
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
adinag spune:
Anca, stiu ca e bine sa bea multe lichide (in afara laptelui, si daca se poate nu sucuri, ca si alea de multe ori constipa), nu prea multa carne (cum ziceam, constipa) si muuuulte legume si mai ales fructe (n afara de banane). Fructe mananca? Ah, si dulciurile constipa :(
ancadragoman spune:
Pai bea aproape 2 litri de apa pe zi ,2 biberoane cu lapte,si fructe la greu ...i-am dat chiar si corcoduse si nimic
.In schimb nu mananca nimic daca nu are carne
.Dulciurile nu ii plac![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai pe unde umbli doamna ca intru naiba in panica anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
sunt pe aici pe plaiuri mioritice
Si deh... recunosc ...ma cam depasit situatia acum la sfarsitul asta de an ...

Si daca iti e dor de mine...
...Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Ancoooo ...tot nu te abtinusi de la carcoteli....
..
si tati treaba lui ce vrea.... eu ...nu mai vreau alti copii... basta 
...cat despre proiect daca e gratis acceptam ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 BB eu nu prea iti pot recomanda zone de munte, ma refer zona cu un complex hotelier...Pana sa am copii ..preferam trasee turistice cu drumetii ...cort..bla bla... Zona Brasov mi se pare prea comerciala ...asta pentru mine... nah ..muntele e un fel de intoarcere la natura pentru mine..Daca vrei sa te cateri pe munti Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
heelooo
bine ai revenit!!
mersi frumos....dar...nu e genul meu cataratul pe munti, de cort nici nu mai zic.....

prefer confortul...._
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Mersi mult de tot,deci nu conteaza ca ii dau mai multa vreme? Mamaaaaaaa deja ai 27 de saptamani!!!!!!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
anca vezi ca am deschis si eu acu 2-3 luni un subiect la parinti intreaba si spunea cineva ca trebuie dat cam o luna ca sa aibe efect si sa isi mentina efectul! si eu care ziceam ac fii'mea e constipata ca face mai tare, uneori gen bilute...dar ea face si de 2 max 3 ori/zi.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

cu piciulina roz
Maria 27+