Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici alexa ziceai de mancare facuta cu dragoste...eee sa vezi cata dragoste bag eu in prepararea mancaricii si pe urma sa vezi cu cat mai multa dragoste Karina o refuza. Asadar am incercat borcanasele aici in deplasare, si de bine ce m-am laudat ca a papat foarte bine acum nu mai doreste nimic, ieri doar tzitzi, dar o pun pe seama caldurii. Intrebam de MW pt ca stiam ca prin incalzire, alimentele isi pierd din vitamine, ma rog citisem mai demult si mi-am propus sa nu folosesc foarte des MW, ci doar in caz de nevoie cum a fost acum, cand eram pe strazi telelei si nu aveam unde sa incalzesc borcansul cu papica. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Piersicutza
Da, bineinteles. Deci sa incep cu inceputul: Ce m-a facut pe mine sa ajung s-o dau pe Anna la cresa asa devreme e faptul ca aici concediu postnatal e de doar 3luni jumate. Eu cu chiu cu vai cu concediu fara plata, am prelungit s-o tin acasa pana la 7luni si jumatate. Apoi trebuia sa incep munca caci ma tot chemau si oricum sunt fericita ca am un loc de munca cu criza asta. Am cautat mult cresa inca din timpul sarcinii si abia am gasit un loc. E o cresa privata dar au si cateva locuri sociale, adica mai ieftine pentru cei nevoiasi. De fapt e cresa si gradinita intr-una, deoarece sunt copii de la 3 luni la 6 ani. E foarte scumpa si daca nu as castiga bine, nu s-ar merita. Programul e de la 7 la 18:30 dar poti da copilul si doar jumatate sau 3 sferturi de zi. Eu am ales pentru inceput 3 zile pe saptamana de la 8-9 la ora 14 ca sa nu fie prea mult fara mine. In timpul acesta se joaca mult si canta, la ora 9 mananca ceva mic, la 12 pranzul, apoi merg la spalat pe dinti si culcarea. Au o curte mare unde se joaca, au si o groapa cu nisip. La ora 16 iar mananca ceva fructe sau salata de fructe. Scutece le dau ei, Pampers pt toti. Sunt maxim 10-11 copii pe zi, in unele zile mai putin. In mare sunt multumita, ce nu-mi place e ca nu invata mai multe dar o sa ma ocup eu de asta in cele 4 zile ce raman din saptamana. Ma bucur ca se vede deja la Anna cum socializeaza de cand e acolo. Inainte ignora copii cand ii vedea, acum se intinde spre ei. Inca un lucru bun, acolo doarme bine caci o oboseste joaca si acasa la fel doarme foarte bine dupamasa. Mi s-a spus ca perioada asta e numai buna de a da copilul la cresa caci nu sufera atat de mult la despartire ca si atunci cand e mai mare. Pana acum tind sa spun ca asa este. Pupici la toate fericita mami de Anna (17.10.2008) Piersicutza |
De curiozitate ...cat costa? Vorbeam azi cu cineva sa facem cresa...in Bucuresti...
Imi pare bine ca ii place la cresa.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
nikolici spune:
kllemi pampersi bebe slipi gasesti in hypermarketuri, am vazut in carrefour cum ti-a zis si Denis.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
denisuuu OH MY GOD CE BAIETZEI ACOLO!!!!!!!!!
Karinutzei i a placut nult poza aceea cu putzica in nisip
PUPAM MULT
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici kllemi pampersi bebe slipi gasesti in hypermarketuri, am vazut in carrefour cum ti-a zis si Denis. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
banuiasc ca trebuie sa scrie pe ei....nuuu... ca sunt ptr. asa ceva sti eu sunt putin mai blonda
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
kllemi sigur scrie, parca pe huggies scrie ceva cu swimmers si sunt pe marimi.Sper sa gasesti...blondo
nikolici spune:
Imi povestea sora mea de cresele din Elvetica, cum e cu lista de asteptare, ca te inscrii de cand esti gravida, dai un avans ca sa-ti pastreze locul asta dc prinzi vreunul.Nu mai zic ca platesti in functie de venit, ceea ce nu inteleg...ma rog poate traiesc eu intr-o tzara bananiera
Poate Piersicutza ne zice mai multe.
anamona spune:
nikolici, mi-a placut poza. ce smekeri sunt elvetienii :) super tare
ratonel, cazarea e cam un milion pe zi pe camera si am acces la bucatarie sa prepar supa copilului. tind sa cred ca 2 mai e cea mai potrivita statiune pentru a merge cu copilul, oricum eu sunt total impotriva fitzelor de orice fel, asa ca ocolesc la maxim restul litoralului romanesc.
apropo de liste pentru bagaj bebe vacanta? se ofera careva sa puna aici la ce s-a gandit sa contina bagajul?