Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piersicutza noi ne plimbam cu caruciorul sau marsupiu, caci pt wrap este foarte cald
Nu stiu cum sa facem cu intalneala acum, dar poate ne vedem in august ca planuiesc sa fugim o luna singurele la Geneva si parca as veni in vizita la Berna, o plimbare cu TGV ul ca asa imi doresc sa vad cum e si am inteles ca exsta TGV pe ruta Geneva Berna, asta doar dc gasesc si o oferta buna of course, ca te cam fac la buzunare trenurile pe aici dapa-i trenul asta, dar merita asa o data.
Si poate ne vedem intr-o zi de august pe la Berna, venim noi sa va vizitam o zi asa, insa nu promit nimic pentru moment, dar tare as vrea sa va vad.De fapt imi face placere sa vad pe fiecare mamica si puiutz in parte
Sau poate vii tu la noi, dar acum nu stiu programul cum si cand am putea sa ne vedem, dar poate in august reusim..ori voi, ori noi

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Nikolici ar fi super sa ne vedem . Stiu ca exista oferte speciale si biletul poate fi foarte ieftin daca prinzi asa ceva. Daca nu, poate dam noi o fuga incolo. Ce fain ar fi sa ne vedem.
In august suntem pe aici. In iulie am rezervat pentru o saptamana in Austria la munte si speram sa fie bine.
Acum de cand e la cresa, Anna si mananca mai bine deci masa nu ar mai fi nici o problema.
Trebuie sa ne apucam de cautat un rucsac de dus copilul in spate ca sa ne plimbam cu ea pe acolo.

Piolica am vazut ca vorbeati de preturi borcanase in Ro, pai si aici unde lucrurile chiar sunt scumpe nu costa asa de mult ca acolo. Am auzit ca si scutecele sunt mai scumpe in Ro.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna dragelor

GIulianna

Noi am fost la plimbarea de seara

Tineti-mi pumnii...poate maine avem carut sport

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna searaaaa..... am venit si noi din parc mai devreme, foarte frumos pina am ajuns acasa.....mami nu prea a avut ce sa faca ptr. ca atat o duce pe ea capu' dupa ce i-am dat un iaurt in parc, nu am avut ce face si i-am dat si 3-4 pufuleti (nu da-ti cu rosii) si dupa ce am facut baita si sa mancam cerealele de seara....ce sa vezi.....a vomitat si iaurtul,nu numai pufuletii asa sunt eu mai handicapata....oooffff...

NIKOLICI ai zis ceva ca exista pampersi speciali ptr. baie...ai idee si de unde pot sa ii iau???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

buna fetelor
noi am avut un week-end placut, cu multa plaja si plimbari si ia uitati cu cine ne-am intalnit:

www.flickr.com/photos/25613544@N08/3628159833/in/photostream/" target="_blank">Mikul Robert si Edwin la o vorba
www.flickr.com/photos/25613544@N08/3628972348/in/photostream/" target="_blank">Mikul Robert si Edwin la o plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

NIKOLICI ai zis ceva ca exista pampersi speciali ptr. baie...ai idee si de unde pot sa ii iau???

Pot sa-ti raspund eu pana e pe faza cuscra:

- noi am luat de la Carefoure - 40 ron - 12 bucati - huggies - super frumos colorati - intre 7-12 kg am luat noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Klemi si noi papam pufuleti de vreo doua saptamani si nu am avut nicio reactie....e malai pana la urma , nu vad de ce sa vomite de la ei...

Denisa , Roxi ce intalnire placuta Pup boboceii

Angelyna tinem pumnii pt maine !!!!

Piersicuta

Nikolici ce misto ii plimba pe pici Super tareeee !

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Kilemi si Crina mananca pufuleti si nu are NICIO reactie de la ei...e posibil sa se fi agitat la baie si de asta sa fi vomitat. Stai linistita...fata mea e lacoma din cale afara si intr-o zi a baut suc facut in casa...ii placea nevoie mare dar s-a innecat si a vomitat TOT...de mentionat ca eram in fata unui magazin

BAbytza multam , am vorbit de carut si miercuri il avem

Denisa si Roxana am vazut doi bobocei frumosi foc...normal din asa mamici

Fata mea a tras un pui de somn in parc iar acum e treaza

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Pai si atunci de la ce mai fetelor....adevarul ca i-am mai dat pina acum pufuleti si nu mi sa mai intamplat....mam gandit ca o fi de la aia,unde sunt sarati...dar daca voi zice-ti ca nu, acum ma gandesc ca a mancat de fapt o budinca de la Nestle si un pic de iaurt de la Humana...oare in combinatie astea doua sa fi facut ceva????....nu stiu, acum stau si ma gandesc in fel si chip.......ideea este ca nu mia placut deloc mai ales ca avea si un miros foarte intepator....casi cum ar fi vomitat un om mare

DENISA multumesc mult....maine cred ca ma reped pina in Carrefour

Mergi la inceput

Kilemi ma gandesc ca poate a mancat totusi prea mult pt ea, voma miroase oricum ingrozitor

Fetelor noi va pupam si va spunem noapte buna....deja imi pica capul pe tst

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput