Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 7
baby_boy spune:
www.annabelkarmel.co.uk/recipes/party-meals/party_food_bashful_sausage_hedgehog/" target="_blank"> Un site interesant cu mancarica
Mie mi-a placut sectiunea party food..de abia astept sa-i ornez mancarica lui Raducu cand o fii mai mare..la party-urile cu cei mici
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
Cristina o gramada de retete interesante acolo....dar majoritatea sunt cu bucatele mai mari , altfel nu am facut niciun fas......NU stiu ce o sa ma fac eu cu el.... Ca vrea numai piure fiiiiiiin
Edit : L-am salvat la favorite oricum , ca e bun pt mai tarziu
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
nikolici spune:
babyboy dc Raducu mananca 300 gr ii poti da 2 borcanashe de papica.Eu astept sa ne impartasesti cum ai facut tu ciorbica//supica in camera de hotel la mare.Nu mi zic nimic, caci eu personal nu ma vad facand fierband in camera supici mai ales la resou.
ratonelule mama acum sunt peste mari si tari...fie hai doar peste tari.Dar cand vin iti fac eu un tort si ti-l trimit la pachet.
kllemi exista pampersi speciali de baie, ca slipii.Nu cred ca exista slip care se pune peste pampers.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Piersicutza spune:
Nikolici am citit adineaori ca esti peste mari si tari, esti cumva pe aici prin apropiere? Daca da, hai sa facem de o intalneala.
Voi ce mai faceti? Scuze, dar inca nu am citit tot din urma si nu stiu ce mai face Karinutza .
Babytza tare simpatici sunt copiii in parc si ce bine se tine Davidutzu pe picioruse. Nu stiu dar copilul acesta ma uimeste de fiecare data cu progresele lui.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
nikolici spune:
piersicutza si noi suntem pe meleaguri elvetiene pentru cateva zile bune si intamplator stand pe iarba langa lac, am vazut grupa mica de la cresa plimbata de niste gagigi educatoare.Am ramas frumos impresionata de ceea ce inseamna cresa in Elvetia...Sper ca se observa in poza urmatoare vagonul plin de bebei
http://community.webshots.com/photo/2914623880103956310YRICvT
angelynna82 spune:
pitica mea a mancat sufleu de conopida superrr bun, parca as fi mancat si eu dar....m-am delecetat o salata
intre timp am facut si dus iar acum ma lupt cu ea in brate...vrea la calculator
Nikolici ce poza frumoasa
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
nikolici spune:
piersicutza la fel ca data trecuta suntem la Geneva, aici este acasa.
Off ce viatza pe elvetienii astia si dl tati al nostru cica e patriot si nu vrea sa parasim barca Romanica, cred ca o sa murim patrioti in mizerie.Ma rog...off topic sau floricele pe campii, dar ma cam iau si pe mine gandurile negre de Romanica noastra.
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici babyboy dc Raducu mananca 300 gr ii poti da 2 borcanashe de papica.Eu astept sa ne impartasesti cum ai facut tu ciorbica//supica in camera de hotel la mare.Nu mi zic nimic, caci eu personal nu ma vad facand fierband in camera supici mai ales la resou. |
ce resou mama, eu credeam ca ea o sa faca mincarica la 'aburitor', nu?
Mamica fericita de bebelina Elsa
Piersicutza spune:
citat din mesajul lui nikolici piersicutza la fel ca data trecuta suntem la Geneva, aici este acasa. Off ce viatza pe elvetienii astia si dl tati al nostru cica e patriot si nu vrea sa parasim barca Romanica, cred ca o sa murim patrioti in mizerie.Ma rog...off topic sau floricele pe campii, dar ma cam iau si pe mine gandurile negre de Romanica noastra. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Si cu ce va plimbati pe acolo? Puteti veni pana la Berna? Eu m-as pune pe drum dar singura cu Anna in spate nu am fost decat o ora si pana la Geneva imi trebuie mai mult. Ce zici, exista sanse sa ne vedem? Cate zile/saptamani stati?
Ua ce mi-a placut caruta cu caruturi. La cresa noastra nu au decat o caruta unde stau copiii in funduletz, in principiu copiii care stiu deja sa mearga, ceilalti sunt dusi in carutzul lor personal, pe care-l lasa acolo parintii.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui angelynna82 pitica mea a mancat sufleu de conopida superrr bun, parca as fi mancat si eu dar....m-am delecetat o salata fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Iunie 2009 Crina |
Ma bucur!
Si Edi a mancat astazi sufleul de... mai multe legume
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi