Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

giuli: piscoturi inmuiate in cafea+putin coniac, facut 3 budinci...
pestte piscoturi puse fructe (eu am pus visine), turnata budinca, calda, ornat cu fructe, presarat ness, ras ciocolata....dupa ce se raceste bagi la frigider. se mananca rece, e un tort racoritor, se face in tava inalta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am facut
poze cu pantofiorii si cu ursuletul cel nou pt dintisorul Elsei.
noapte buna!
Vio

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica maine incerc sa il filmez cum se catara pe plasa de la tarc..vrea sa evadeze si cum se cocoatza pe perna sa ajunga la digital sa fure telecomanda de pe el E mortal...imi sta inima in loc

hihihi! asta da soricel! ma inscriu de pe acum la vizionare.
pup!
acum ma duc ca ma asteapta soata sa facem o 'compunere' pe tema 'de ce vrem sa o botezam pe Elsa', ca asa cere biserica... hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Clau suna bine ce zici tu acolo, o sa incerc.

Rox ma enerveaza soacra-ta asta la culme! Zi-i fata sa se mai opreasca cu trimisu', sau sa mai trimita si pe la mine. E culmea, da' alta treaba n-are decat sa faca pachete? Nu de alta da' de cand mi-ai zis ca (,) Cata n-are niciun frate (ca poate ma lipeam si eu) nu mai pot s-o sufar! Da deloc! Ce-o fi pazit, de ce n-o fi facut doi copii?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giuliana crede-ma ca ma gandesc cu groaza cand trimite rulota peste doua saptamani....iti dai seama ce a pus in ea ?????? Vorbeam aseara cu soata...sa facem curat in magazie sa le punem acolo Sa treci pe aici sa facem imparteala

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Miruna, multumesc pt. completarea pe care ai adus-o la ceea ce-mi spusese Anamona. Mi-am cam facut o imagine... Sincer, nu ca asa fi cu fitze, da' io m-am cam saturat de muzici date tare pe care tre sa le asculti ca vrei ca nu vrei ( indiferent ce gen or fi ).

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Noapte buna cucuvele!
... Si pe mine ma asteapta sotul sa facem "o compunere" da' pe alte teme...

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
eu ii dau lapte praf Elsei si ma gindeam cum fac astia acolo. o sa aflu maine. eu o sa o duc pe Elsa la cresa cind va avea 1 an, asa ca pe la virsta aia o sa bea laptic numai dimi si seara.
mi-e putin teama, mai ales ca Elsa va avea 1 an, virsta la care e cam greu sa ne despartim, sper sa trecem usor peste etapa asta.
tu cum o vezi pe Anna cind o iei de la cresa? e bine? esti multumita?

merci pt aprecieri la adresa Elsei. vreau sa vad si eu poze / filmulete cu Anna.
va pup

Bine ca intrebi, sa stii ca am fost foarte atenta la detaliile acestea. De exemplu Anna daca se intampla si plange mai mult are ochii rosii, suspina si sta pe urma suparata mai mult timp. Cand m-am dus dupa ea nu am gasit-o asa deloc. De multe ori nu ma baga deloc in seama. Ultima oara cand m-am dus dupa ea m-a recunoscut imediat, a dat sa planga de emotii dar imediat a inceput sa dea din manute si din picioare de bucurie si radea toata.
Am gasit-o odata cu urme de gem pe bluzita si i-am spus extra educatoarei ca nu vreau sa-i dea nimic dulce si mi-a zis ca a stat la masa langa un copil care a murdarit pe masa.
Am ramas cu ea sa ma sune in caz ca e ceva urgent sau plange mai mult. Pana acum am sunat eu si feedbackul a fost mereu bun. Initial eram sceptica si nu-mi venea sa cred orice-mi spunea mai ales ca n-o stiam pe Anna asa mancacioasa sau somnoroasa dar acum tind sa cred ca educatoarea nu minte. Activitatile de acolo ii obosesc la inceput pe copii pana se obisnuiesc. Am mai observat o schimbare la Anna, acasa ziua adoarme greu si aude orice zgomot, dar de cand merge la cresa unde doarme in dondolo (un fel de hamac de bebe) pe zgomot sau nu depinde de situatie, acum adoarme si acasa in orice conditii. Ieri am pus-o in pat doar ca sa pot vorbi linistita cu o prietena la telefon, vorbeam tare la capul ei si la un moment dat o vad cu degetul in gura si tocmai adormea .

Sa stii ca si eu mi-am facut mari probleme ca Anna nu se va desparti usor de mine caci pana acum nu a stat decat cu mama si cu tata, cu nimeni altcineva nu am lasat-o, dar m-a uimit ca totusi cu antrenament si treptat, in 10 zile a functionat. O parte din mine nu se bucura de asta dar e totusi bine, mai ales cant tb. sa muncesti. Si cand sunt cu ea e la fel de vesela si simpatica ca si inainte.

Poze avem multe pe picasa.google dar ma tot gandesc cum sa le deschid doar pentru voi si nu pt toata lumea. Filmulete, cu camera veche e cam dificil, tot sunt in cautare de una noua. Chiar asa, voi ce camere de filmat aveti?

Pupici pe pleoape si somn usor!

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piersicuta, poti trimite din picasa mail direct la bobocei, ca invitatie, si atunci poate intra numai cine stie parolele de mail

piolica a facut ceva mai smecher, da nu stiu cum

noapte buna, ca sunt varza!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Intai sa gasesc strada pe care stai si apoi facem imparteala

Hai ca m-am gandit, fii atenta, imi trebuie asa: un aspirator, o cafetiera (ca asta pe care-o am e cam pe duca), vreo 5 baxuri de pampersi pentru Edi, cativa slipi de inot (tot pentru Edi) si pentru mine un bilet dus Bucuresti - Stockholm si doua intors Stockholm - Bucuresti. Nu te intereseaza de ce doua intors

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput