Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nu mai pun nicio poza ca n-am cablu. E la frate-miu.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hehehe, giuli, de aia am facut eu tort fara blat:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
(din piscoate:PPPPPPPP)

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

hehehe, giuli, de aia am facut eu tort fara blat:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
(din piscoate:PPPPPPPP)

blog cu basca

Razvan

Zi mai multe.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, te mai prindem pe acolo la sfarsitul saptamanii viitoare?

uff ce zici tu acolo cu muzica e cam nasol.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, am localizat din descrierea ta, merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

muuh, te mai prindem pe acolo la sfarsitul saptamanii viitoare?

uff ce zici tu acolo cu muzica e cam nasol.....

Poate, nu stiu sigur, iti dau numarul meu pe PM. Acum nu trebuie sa gasesti cazare neaparat langa o terasa, eu nu mai am ce schimba. Am vazut ca ai inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Piolica cu laptele initial ma gandeam sa duc lapte muls de la mine dar e prea mare chinuiala asa ca m-am decis sa-i dea ele lapte praf. M-au intrebat ce lapte am eu acasa ca sa cumpere acelasi lapte pentru ea si acolo. Anna nu stie ce-i aia lapte praf dar m-am interesat care este mai bun, am auzit de unul care seamana mai mult la gust cu laptele de mama (zic unii) si l-am ales. Mai rau e ca Anna nu prea bea din biberon si cand o iau de la cresa recupereaza, ma suge de zici ca n-a mancat de 2 zile.
As avea si varianta sa merg la pranz s-o alaptez acolo dar atunci nu-mi fac orele de servici. Oricum, de cand e la cresa, mananca mai bine pireuri asa ca nu-mi fac griji ca moare de foame fara mine.

M-am uitat la filmuletzul cu Elsa, doamne ce scumpete simpatica ai tu acolo. Si noi avem o albinutza in pat si fundite de care tragem la fel. Doar ca Anna inca nu sta in picioruse.

eu ii dau lapte praf Elsei si ma gindeam cum fac astia acolo. o sa aflu maine. eu o sa o duc pe Elsa la cresa cind va avea 1 an, asa ca pe la virsta aia o sa bea laptic numai dimi si seara.
mi-e putin teama, mai ales ca Elsa va avea 1 an, virsta la care e cam greu sa ne despartim, sper sa trecem usor peste etapa asta.
tu cum o vezi pe Anna cind o iei de la cresa? e bine? esti multumita?

merci pt aprecieri la adresa Elsei. vreau sa vad si eu poze / filmulete cu Anna.
va pup

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica muzica daca-i puneai si era dansatoarea number one a boboceilor !!!! Ce suparata e pe ursuleti trage de ei si ii musca si ii bate Pup fata dulce Ahaaa... la sfarsit iti scoate si limba

imi scoate limba??? hmmmm!!! sa vezi ce-i fac maine! o sa-i scot si eu limba, ca sa se invete minte!
pupici.
mai pune niste filmulete cu soricelul buclucas! mi-e dor sa-i vad mutrita aia dulce.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

giuli: piscoturi inmuiate in cafea+putin coniac, facut 3 budinci...
pestte piscoturi puse fructe (eu am pus visine), turnata budinca, calda, ornat cu fructe, presarat ness, ras ciocolata....dupa ce se raceste bagi la frigider. se mananca rece, e un tort racoritor, se face in tava inalta

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica maine incerc sa il filmez cum se catara pe plasa de la tarc..vrea sa evadeze si cum se cocoatza pe perna sa ajunga la digital sa fure telecomanda de pe el E mortal...imi sta inima in loc

giuliana maica , daca ramai fara oale sa stii ca am eu muuuulte de dat Imi trimite soacra-mea mereu...nu mai am pe unde sa le pun

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput