Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce frumoase aminitri mi-ati trezit!
ultima data am fost la mare la concert la fat boy slim, eram insarcinata de vreo doua saptamani asa (teo)

am fost si noi la doi mai, e tare frumos si romantic, stateam la o pensiune marisoara, cu foisor si curte proprie chiar mare-mare (parcam si masinile inautru) si am doar amintiri (si poze) faine.

Plaja e mai ingusta decat mamaia clar, dar si mai pustie, si daca imi aduc bine aminte e destul de abrupta in mare.
anul acesta mergem la euforie... sa vedem ce si cum. am mai fost doar odata acolo, cu firma, am stat la europa cea de fitze si am baut pana n-am mai putut la yachting club pe plasa, de unde s-a tras si acest textuletz.

cam asta e atmosfera mea de mare... n-am idee cum o sa fie cu copiii... si fara nicio tequilla...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La intrebarea cu ia nu stie nimeni sa raspunda?

nu prea am timp de alergat la toate magazinele de artizanat, as fi recunoscatoare sa merg la loc sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza te pup duamna !!!!

Dididi

Paula iar mucioasi ? Uof...sa treaca repede

piolica muzica daca-i puneai si era dansatoarea number one a boboceilor !!!! Ce suparata e pe ursuleti trage de ei si ii musca si ii bate Pup fata dulce Ahaaa... la sfarsit iti scoate si limba

Eu va spun cu rusine, ca am uitat sa o sun pe Lidia sa vad daca au venit azi acasa Am avut azi treaba si am tot zis ca o sun...si am uitat

Anca ce face Carla ? E mai bine ?

Klemi a mai vomitat puiul ?

Lumi sper ca sunteti fara net si de-aia nu ai mai intrat

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babymom bine ca am dat un ochi pe aici. Vad ca te intereseaza 2 Mai. Eu sunt acum la mare chiar aici. Daca mai ai numarul meu ma poti suna, incerc sa iti dau eu un pm. Eu am casa aici dar iti spun sincer ca altfel nu as mai fi venit sa fac vacante aici. Vin de 27 de ani aici iar acum 2 Mai este o umbra a ceea ce a fost candva, mai ales daca vii in sezon si asta cam incepe aici la 1 iulie. Plaja e lata, nisipul cam grunjos, apa se adanceste repejor si in Vama si in 2 Mai. In Vama e muuuulta mizerie pe jos si mai nou un nisip prafos si murdar. Pensiuni gasesti multe, variate cu tot felul de conditii. Sunt cateva magazine, unele foarte bine aprovizionate, am gasit bere made in Australia de exemplu, au doua farmacii, in fine nu e chiar rupt de lume. Nu ai trotuare pe care sa mergi, practic te duci la plaja cu masina sau cu carutul pe DN 1, acum e destul de putin circulat in timpul saptamanii. In weekend e groaznic, urla muzica de la toate terasele din jur, nu manele dar nu imi e rusine nici cu radio 21 care rage din toti porii la astia de langa mine. Majoritatea pensiunilor au curte insa, copii se pot juca fie acolo fie pe ulita din fata, mai vad o vaca, un magar, o atentie, o maslina si preturile, la majoritatea locurilor de cazare sunt decente, am vazut si la 60 RON/noapte, valabile tot pana la 1 iulie apoi se mai schimba treaba. In concluzie pentru o familie cu copil mic 2 Mai poate fi ok in afara sezonului atat timp cat nu ai mari asteptari si cat nu speri sa regasesti parfumul a ceea ce a fost 2 Mai candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

banu, imi pare rau ca te doare spatele.

eu am avut probleme cu coloana de mai multe ori. imi intepeneau noaptea mainile, si uneori picioarele.
(m-au cautat si la inima, si la tiroida, tot felul de idei tampite, niciun rezultat)

la radiografia de coloana mi-au gasit asa: la gat, intre doua vertebre, o lamela de os care le cam blocheaza, au zis ca nu are legatura neaparat cu intepeneala... si lombar, cateva vertebre mai apropiate una de alta decat ar trebui. Asta ar putea indica o usoara hernie de disc.

am fost la o tanti neuroloaga, n-a vrut sa-mi dea trimitere la RMN, m-a trimis la fizioterapie la Floreasca, unde n-am ajuns ca munceam pe vremea aia de-mi sareau capacele...
mai toti mi-au spus mai timid, mai pe sleau... stiti, sunteti obeza (aveam 78kg si nu eram gravida, nici n-aveam sa fiu curand)
cum la fizio n-am ajuns, m-am apucat de regim, am slabit 17kg si nu mi-a mai intepenit nik.
si-am incalecat pe-o sa...

din poveste ar mai fi ca la sarcina cu radu am avut dureri cumplite, si dupa sarcina cu teo la fel, abia m-am tinut pe picioare cateva luni.
n-am slabit inca, dar durerile s-au mai dus.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Miruna

anamona nu imi aduc aminte de unde a luat nerantula ia Sorry

Banu nici eu nu pot sa te ajut cu problema ta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada, si eu tot doar o singura data cu firma la eforie in europa :)))

se pare ca e trendy printre multinationale

ce atmosfera frumoasa descrii tu acolo....
si eu astept cu nerabdare sa vad cum va fi prima vacanta cu tzuki. lumea va fi a noastra cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona eu am vazut la un artizanat in spate la hotel Union, Universitatea de Arhitectura. Erau astea micute la 150-190 de RON. Sper sa intelegi cam pe unde, mai stau putin poate intri si vezi si imi spui daca stii daca nu sa incerc sa iti explic mai clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Salutare!

Fetelor dragutelor, multumesc mult de tot pentru urari! M-am simtit tare tare bine azi. Mai am vreo 50 min si gata, mai astept un an ziua asta.
A, totul ar fi fost perfect daca n-as fi ars blatul de tort . Scrum s-a facut! Sunt o adevarata "arzatoare de oale". Da' nu stiu de ce m-am tampit asa, pe bune ca eram mai rationala inainte. Nu uitam (mai) nimic, ce-mi ... (scuze da' nu-mi vine cuvantul) imi iesea...
De exemplu acum, pur si simplu nu-mi vine cuvantul pe care trebuie sa-l spun, ma blochez! Daca m-ar chema cineva la un interviu acum as fi varza! Chiar am o problema, m-am tampit!
Hmm..da' ia stati putin...eram mai rationala inainte? Inainte de ce? Inainte sa nasc...sau care inainte? Nu stiu, cert e ca eram inainte

Asaaaa, deci n-am mai facut niciun tort, desi crema sade bine mersi in frigider si acum. Am cumparat unul cu fructe, foarte bun.
Salatele au fost de mare efect, carnea (pastrama de oaie, ficat de porc si ciocanele) bine facuta, berea rece .

Pun niste poze si revin.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani _giulianna_!!! sa ti se implineasca toate visele frumoase!

La multi ani, bobocei de 16!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput