Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Intai sa gasesc strada pe care stai si apoi facem imparteala Hai ca m-am gandit, fii atenta, imi trebuie asa: un aspirator, o cafetiera (ca asta pe care-o am e cam pe duca), vreo 5 baxuri de pampersi pentru Edi, cativa slipi de inot (tot pentru Edi) si pentru mine un bilet dus Bucuresti - Stockholm si doua intors Stockholm - Otopeni. Nu te intereseaza de ce doua intors |
Meeey, cafetiera o tin pt mine....si a mea e cam dusa....pampersi iti dau , ca vin vremuri kkcioase si te inteleg, dar cu biletele m-ai bagat in ceata...tu vrei sa mi-o aduci aici pe soacra ??????

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
laureta spune:
Buna si de la noi. Suntem numai fetele pina vineri, tati este in delegatie. Azi ne am plimbarit in parc, am stat si pe iarba, e voie?![]()
Biancu e argint viu, nu mai e asa cuminte. Sta ca maimutza legata de gatul meu ( deja simt furnicaturi pe la coloana
), si nu vrea cu nimeni , adica urla
Avem ocupatie noua, i plac la nebunie cartile Disney de la Adevarul. Sta cu ele si le rafoiesteeeee, sa nu indranesti sa i iei vreo una ca face scandal, adica tavalit urlat inrosit, tot tacamul![]()
E asa de cald, m as balaci non stop in apa
Giulianna La multi ani
Si io ard oale
. Iti dai seama sunt la al doilea cupil , dau faliment din cauza oalelelor
( babytza norocoasoooo)
Iti aduci ubitu?
piolica e superba pitica ta, e ca o piersicutza delicioasa
. Super pantofiori, super pret
bitza ce bine o duce Bighidel![]()
preety super bilant aveti
. De dormit practica mea cu doi copii foarte legati de mine a fost sa i adorm in patuc si eu langa ele tinut de manutza mangaiat pe par. Se ridicau le puneam inapoi jos vorbit frumos mangaiat pina se prind pt ce este patucul![]()
andy_g multa sanatate
iepurila sfatul meu e sa cauti o bona prin cunostinte, e mai sgur zic io
anca babymom multa sanatate la puiutzi
andy.p pupam buba, of
Io ce pap azi? Ma duc la frigi sa vad ce este![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
_giulianna_ spune:
Mwahahahhahhahahaha ce idee buna cu adusul soacreiiiiiiiii. Vezi ca ti se pregateste ceva 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi