Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 7
GArGAritza27 spune:
magditzu multumesc mult pt modificari si promit ca dupa eco intru sa va spun ce a zis tutu

lalitica2000 spune:
magditza, sunt la cotitura si va pandesc atat pe tine cat si pe Felix si pe Rala...astept vesti....
machus, azi este una din zilele in care iar ma napadesc gandurile negre dar ma gandesc la DD si sper sa-mi dea o sarcina usoara si la termen. Mi se pare o vesnicie pana miercuri cand trebuie sa merg la echo sa ascult inimioara.
magdita spune:
Neata dragele mele,
MamiLali
, din pacate in z25 de cm testul e negativ. Asta e, daca e prea devreme sau nu e bebe, ma voi convinge zilele urmatoare. Oricum dureri de spate am de vreo 3 zile si usoara neliniste in burtica. Vedem ce-o fi. Te cred ca nu mai ai rabdare pana miercuri, dar vezi si tu cu ce iti umpli timpul, sa nu mai simti ca trece asa de greu. Iti tin pumnii miercuri sa primesti vesti bune.
si va urez un we placut
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Buna 
va pup pe toate si ma rog sa va fie bine, eu sunt pe aici va citesc din umbra....
numai bine tuturor!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
rala spune:
Lali, nu-mi place sa ma repet dar tu trebuie sa fii in asa fel incat copilul tau sa fie mandru de tine. Mazarichea a a ales sa vina la voi doi pentru ceea ce sunteti: doi oameni care se iubesc, care nu si-au pierdut speranta, tineri, curajosi si veseli. Ramai asa pentru fetita ta pentru ca ea te simte inca de acum.
Magdi, deci suntem chiar in aceeasi zi de cm
. E prea devreme draga mea, mult prea devreme sa se pozitiveze testul. Rabdare... si daca nu e luna asta, mai avem destule in fata.
Mada, asa cum tu te gandesti la noi si ne transmiti gandurile tale bune, sa fii sigura ca nu trece zi fara ca zeci de ganduri ale noastre sa se indrepte spre tine. Multa putere si impacare iti doresc.
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
magdita spune:
Rala
, cum vrea DD. Iti tin pumnii sa vezi II.
Madutz

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
madutzule, asa cum a spus rala, asa cum tu te gandesti la noi, asa suntem si noi. Cel putin la mine nu exista zi fara sa nu ma gandesc la tine, sa ma intreb cum mai esti azi si daca esti mai bine. Timpul le va rezolva pe toate, chiar daca va estompa doar din durerea ta, dar incet incet vei reveni la viata, sunt convinsa de asta si asa si trebuie.
fetelor, cum sunteti voi alaturi de mine si imi spuneti o vorba buna. Intre timp m-am mai linistit si sa stii Rala ca ce mi-ai scris pe email nu mi-ai scris degeaba ca mi-a intrat la tartacuta. Merci inca odata ca imi suporti toti piticii de pe creier ![]()
magditza, eu zic ca nu este totul pierdut, asa ca asteptam ziua de luni. Tin pumnii stransi.
Sa stiti ca eu tot nu m-am inscris la odisee, va astept pe voi sa mergem impreuna ca doar asa am zis.
aerlilian spune:
N-as vrea sa ma hazardez,dar nu pot sa nu va spun...Eu care am un cm scurt,asa cum stiti,sunt astazi in z25 si se pare ca nu am niciun simptom de cm...Am avut cateva pete maronii in z19 si in z20 si cam atat...Astept cu nerabdare sa se intample o minune...Daca nici maine nu am semne de cm,marti voi face un test.Ma rog la Dumnezeu sa vad cele doua minunate liniute...Va imbratisez cu mult drag!