Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 6
GArGAritza27 spune:
Buna
dragelor nu am mai intrat de mult si cu rusine recunosc ca nici nu v-am mai citit de multicel, vreau sa va spun ca ma bucur mult pt toate fetele care au reusit, si sufar alaturi de cele care inca mai asteptam - dar cu siguranta ne va veni si noua randul la burtici.
Citind ultimul capitol sper ca nu am inteles bine sau chiar tutu nu e la sfarsitul acestei luni, pt ca trebuie sa merg la el pt masurarea endometrului...va rog mult sa imi spuneti daca asa e; de fapt i-am scris azi un sms si nu mi-a raspuns...
Pentru a modifica informatiile de pe prima pagina, s-ar mai putea adauga: dupa analize a urmat si rezultatele deloc bune valori ale TSH, FSH. LH si estradiol un pic mai normale ca data trecuta, insa Inhibina B arata clar ca rezerva mea ovariana este foarte aproape de minim, asa ca tutu a propus 4-5 luni de trat cu cycloproginova dupa care ar trebui la sf acestei luni masurarea endometrului sa vedem daca poate sa-mi faca FIV cu ovule donate.
Va rog mult daca stiti ceva de T si programul lui de la sf acestei luni spuneti-mi si mie macar sa nu insist la el sa il deranjez de poamana.
Va
pe toate si sa auzim de cat mai multe teste cu II liniute.
PS: mi-au placut mult pozele de la intalnirea voaastra, si mai mult mi-ar fi placut sa pot sa fiu cu voi.
anaconda2 spune:
Gargaritza , dl dr pleaca joi pe 25 , si se intoarce duminica seara , pe 28 . In orice caz , cred ca va lasa pe cineva in locul lui ptr monitorizari , posibil pe Ioana- rezidenta lui . De regula cand mai pleaca , asa procedeaza , dar acum...nu stiu . Mai incearca un mesaj totusi , poate iti raspunde .
24 + 
GArGAritza27 spune:
Anaconda multam mult pt informatie, imi e de mare folos si cred ca o sa ii mai trimit un sms lui Tutu sa ma duc marti pe 23.
Pupici
magdita spune:
Neata dragelor,
Gargaritza
, bafta multa la eco. O sa fac modificarile pe prima pagina.
Pup gasca vesela 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Neatza fete dragi! 
Magdita bafta la examen azi 
Ana ce a crescut flacaul tau fata de ultima poza, dar cred ca isi ascunde fata lui frumoasa de noi.... cred ca dormea si l=ati deranjat cu ecograful
O zi excelenta tuturor 
rocsy2007 spune:
buna fetelor am vazut pozele suteti toate niste dragute. bebelusii sunt niste scumpi. imi pare rau ca nu am ajuns dar m-am trezit cu musafiri in ultimul moment. n-aveam ce face. sper sa reusesc vreodata sa ajung la intalnire cu voi. va pup.
lalitica2000 spune:
rocsy, cu siguranta vor mai fi si alte ocazii de intalneala poate mai repede decat crezi. La sfarsitul asta de saptamana asteptam tot felul de vesti bune, asa ca in curand o s-o punem de o noua inatalneala
magditza, cum mai stai cu examnele, cate mai ai de dat?
machus spune:
Multumim pentru pozici cu zanici si pui de zanici !!!
Magdita
, super faina povestea norilor! Succes la examen fetita muncitoare ce esti! Sa auzim de 2 linii rosii!
MamiLali, lista e deschisa, pana se insoara marinarul meu veti avea toate cel putin 1 fata- zice prezicatoarea din mine.
Draga mea, atunci cand te napadesc grijile si gandurile rele spune o rugaciune si gandeste la DD si te linistesti. Va fi bine!
surorile cucuietele!!!
Anaconda, sa stii ca si Boflea al meu statea tot cu spatele la noi la ecografii, si sa stii ca si acum adoarme cu o paturica sau scutecel pe fata.
Felix, Georgia, Dye, Adi, Bella, Tamy 

pentru viitoare mamici!
Mada

V-am pupat!!!
p.s. al meu sot ma shpioneaza pe forum si a vazut ca eu caut nurori.

In anul 2008 s-a intamplat
Poze
magdita spune:
MamiLali
, AMR doua
.
Machusicule

, esti shpionata, soacro ???
Pupa viitorul ginere din partea noastra
. Mai am doua examene si scap, si sunt libera la mare
.
Rocsy
, si mie imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi, dar poate avem motiv de sarbatorire chiar mai devreme decat credem
si vii atunci. Vedem, vedem
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!