Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Magdita Multumim pt pozele puse draga mea, toate suntem frumoase si zimbarete, avem si motive .... Bafta si la examenul de maine
lali si eu cred ca la fiecare femeie sarcina are semnele ei, asa ca nu mai cauta mai multe decit ai deja... Oricum dupa cum s-a intimplat la voi minunea, cred ca va fi bine si usor pina la capatul celor 9 luni Abia asteptam sa ne spui cum facea inimioara mazarichei tale....
Felix tu nu ne mai spui nimic? Ceva miros de trandafiri pe la tine zilele astea
Am o propunere fetelor, de cite ori se va ivi cite o gravidutza, sa punem de o intilneala , asa sa o sarbatorim...
Tamy, rocsy,aris, rala,dye , bella, lilisor
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Hello dragutele!

Ce-mi plac pozicile cu bebeii, ma topesc de dragul lor! Fetele, hai sa ne punem pe facut fetite sa aibe cu cine dansa baieteii fetelor!

Eu sunt ok, in asteptari, ori vad doua liniute ori rusii! Orice ar fi, sanatosi sa fim!

Va doresc o zi mult mai vesela decat e vremea!

Pupacesc gascoteca de tutunici,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

MamiLali, simptome am de toate, insa astept sfarsitul saptamanii sa ma testez, asta daca nu sunt navalita intre timp de rusi. Ca asa de asemanatoare sunt simptomele de sarcina si de cm, nici nu va inchipuiti. Insa parca am un deja-vu, parca mi s-a mai intamplat lucrul asta. Cel putin eu asa simt, ca as fi . O fi real, o fi dorinta fff mare. Nu stiu. Vedem. Cum hotaraste DD.
Aditu, asta era un obicei la tutunici, intalnirea si sarbatorirea unei noi gravidutze. Ar fi ff frumos sa ne vedem din nou, cu motiv de sarbatorire.

Pup fetele si fug la invatat, printre picaturi, ca am examen maine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Fete dragi, multumesc pentru urari, Machus esti o dulce. Magdi multumiri pentru poze, si multumiri si celor care le-au facut, Tamy, Bella.
Si eu tot in asteptari, simptome am sau n-am in functie de cum bate vantul. Ma tot gandesc ca n-o sa fac niciun test in we si ca astept cuminte prima zi de intarziere, dar... as vrea eu sa fiu asa de tare.
Va dati seama ce party ar fi sa sarbatorim 3 gravidute odata? Sau mai multe?

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita si Felixuca va tin pumnii, poate da dzeu si ne dati vesti excelente
Rala tinem si pt tine pumnii
Pai ar fi petrecere mareeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdita,bella si tamy - multumim pentru poze. suntem asa o adunatura pestritza dar frumoasa. sa vedeti ce poze frumoase o sa avem cand o sa apara si domnisoarele in rochitze

machus - toata familia pe capul lui tutu,noroc ca nu a facut mama decat doua fete. si eu ashtept nepotzei de acuma. i-am zis si lui T. si cred ca a inteles ca vreau sa fiu bunica pt ca mi-a vorbit de sterilet

mamiLali - of,stiu prin ce treci si ca sa te "incurajez" nu o sa scapi de gandurile astea decat atunci cand o sa incepi sa simti cum se mishca zilnic.adica peste vreo 12-13 saptamani

magdita - bafta la examene. asta e luna nepotzeilor/nepotelelor,da?ati exersat destul ca matushi

felix - pe tine cand putem sa incepem sa te batem la cap sa faci un test?

adriana - sunt convinsa ca intalnirea noastra a fost de bun augur. ia sa vezi peste doua saptamani

lorelix - pai bine mai mama....e a doua oara cand ne dai tzeapa

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lali- si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit duminica, dar vorba ta poate ne vedem cat de curad cu vesti bune de la fete.

Si eu vreau sa vb mai multe cu tine.
Ai zis ca-mi faci o vizita cand esti in zona.

Duminica noapte m-am trezit si aveam greturi - nu am mai putu sa adorm.
Nu mi s-a-ntamplat niciodata asa.
L-am trezit pe sotul meu si i-am spus: am greturi sunt gravida

Saracu - a spus a 2-a zi: ce bine ar fi - sa scapam asa usor

Acum insa am simtome de rushi

In weekend ar tb sa-mi vina.
Asa ca nu cred ca are rost sa fac test.

Era prea frumos sa scapam asa usor.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

aris, sorry!

nu a tinut doar de mine schimbarea de plan
cu siguranta vor mai fi intalniri si va promit c-o sa fiu prezenta

lorelix 18+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magda, multumim de poze. Asa este semnele prevestitoare sarcinii, cel putin in cazul meu, au fost identice cu cele ale venirii rushilor. Astept vesti bune oricand si la orice ora. Spor la invatat si bafta la examen!!!

aris, speram totusi sa scap cat de repede de nelinistile astea macar cand se fac cele 3 luni. Azi, de exemplu, sunt linistita si optimista chiar daca inca nu ma incearca nici o greata, somnolenta sau foame...

elly, n-am uitat ca am zis ca la viitoarea mea vizita pe la tine ne vom vedea la voi la cantina sa pranzim , dar nu am mai fost deloc pe acolo. Putem vorbi oricand iti este tie convenabil. Adresa mea de email cred ca o mai ai asa ca lasa-mi un email si-ti dau nr de telefon in caz ca nu-l ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari. Doamne ajuta sa fie bine .
Va dau un link pe care l-am luat de la Endometrioza, povestea norilor, super fain.

http://www.noob.us/humor/partly-cloudy-new-pixar-short-film/

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput