Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Mai fetelor, ma scuzati, am auzit eu matusica in sus, matusica in jos, am crezut ca este matusica adoptiva cum se poarta la noi pe forum. Sunteti doua dragute! Rala trebuie sa o faci matusica cat mai repede pe Aris! Va pup!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Magdita m-ai facut sa rad draga mea.......... pai sa stii ca eu cred ca duminica am ovulat , cred ca de fericire ca eram cu voi De plecat am plecat insa din alt motiv, as fi vrut eu sa fie sotul vinovatul....dar nu a fost. Au fost nasii meu care s-au trezit in ultimul moment sa faca petrecere de zi onomastica Bafta la examen azi...
Felix drag m-am iubit cu sotul simbata si aseara, ovulatia a fost undeva intre, acum cum o vrea d=zeu... a fost luna cea mai "usoara" de cind ne-am apucat de proiectul bebe. Sotului meu aseara nu ii venea sa creada ca gata cu ovulatia luna asta Dar ne vom iubi in continuare fara stres. Tu esti bine, ce mai faci?
Georgi eu asa te-am vazut draga mea, sper sa vina bebe repede si la tine
Machus o sa aiba flacaul tau de unde alege, ai vazut fetele ce frumoase sunt? iti inchipui cum le vor iesi de frumoase fetitele... o minunatie...
Lali cum te simti?
Tamy, Rocsy,Ana si toate fetele va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ady , pai eu de ce crezi ca m-am bagat pe felie?!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,

Pusei pe prima pagina cateva poze, mai astept sa primesc restul si pe masura ce le primesc, le incarc. Enjoy !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

toate tutunesele!

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnirea de duminica, poate data viitoare. Mi-am schimbat planurile in ultima clipa!
Felix, bb-ul meu face bine..avem 18 saptamani

si sa auzim numai lucruri bune pe acest forum

lorelix 16+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pai normal draga Magdita ca n-ai avut timp sa vb prea mult cu Georgic, pt ca am disperat-o eu, la fel ca pe mess. Promit ca data viitoare nu mai fac!
Da ce bine suna live, mai zanica!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magdita,multumesc pentru pozele trimise pe mail,sunt tare frumoase...Voi sunteti frumoase,sunteti zeite!!!
Georgia, nu pot decat sa intaresc ce s-a spus mai sus,arati senzational,esti luminoasa si radioasa,probabil viata are ceva planuri interesante pentru tine iar acum esti in faza de pregatire!
Felixuc[/red, astept!!!
[red]Aris,frumos copil ai facut,draga mea!De fapt,la cat esti tu de frumoasa,ce putea sa iasa?...Inca imi amintesc cu drag privirea aceea calda si zambitoare cu care -ai intampinat la inseminare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Aseara am reusit, dupa lupte seculare, sa incarc pozicile primite pe mail. Sper sa va placa.
Lilisor, esti o dulce ca intotdeauna, ne coplesesti cu complimente. Te asteptam cu mare drag si pe tine data viitoare.
Va pup si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

georgi, elly-imi pare tare rau ca nu v-am mai prins la intalneala dar din pacate nu am reusit sa ajung mai repede. tare mi-ar fi placut sa va revad, dar simt eu asa ca in curand vom avea iar un motiv de noua gravideala ca sa ne vedem.

magditza, felix, ceva vesti, ca de la Rala astept vesti mai pe week-end.

machusica, ma bucur ca te-am cunoscut atat pe tine cat si pe bebe Bogdan. Foarte frumos costumul de marinel. Ma bag si eu la selectia de nore pe care o vei face pentru bebe Bogdan, ca sunt convinsa ca si eu voi face fetita

tinuta, sa stii ca eu nu m-am ingrasat in timpul tratamentului. Eu pusesem niste kg in plus pe mine dinainte de tratament iar in timpul tratamentului doar am fost grijulie cu ce mananc. Am mai scapat si eu pe alaturi ce-i drept, dar abia pe la mijlocul lui martie am inceput sa tin cura de slabire ca sa pregatesc burtica sa-i faca loc lui bebe

lilishor mama, te rog eu nu te lasa prada depresiei ca pe urma va fi greu sa te desprinzi de ea. Starea ta de spirit este foarte importanta pentru a duce visul nostru pana la sfarsit. Nu stiu daca iti mai amintesti dar eu in perioada fertila eram tare bine dispusa si relaxata de zici ca imi daduse cineva hormonul fericirii asa ca sunt convinsa ca si asta a contat atunci cand s-a produs minunea din burtica mea.

aditzule, eu ma simt bine. sanii s-au mai marit vizibil intre timp iar luni si marti am avut primele greturi. Luni m-am gandit ca pot fi de la ce mancasem cu o seara inainte dar cand ieri m-am trezit tot cu gretui mi-am spus ca sigur sunt de la gravideala. Lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure ca asa nu mai stau sa ma uit toata ziua in chiloti si nici sa ma mai trag de tzitzi toata ziua, desi si tzitzili am inceput sa le simt chiar si atunci cand merg mai repede si imi salta sanii, simt o usoara durere. Greturile sunt intr-o forma usoara, ieri am bagat multa apa cu lamaie si le-am rezolvat. Azi nu am nici o greata de exemplu. incerc sa nu ma mai caut de simptome cum zicea Magditza si incerc sa am rabdare inca o saptamana pana cand voi vedea la echo cum bate inimioarea mazarichii noastre.

o zi faina si usoara va doresc!

Mergi la inceput