Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 3
machus spune:
Si eu am avut sentimentul ca nu ne intalneam pentru prima data. Si cred ca este un lucru extraordinar cum poate comunicarea uni oameni care au o ocupatie/problema comuna la un moment dat. Eram deja prietene dinainte de a sti cum aratam, cum ne imbracam, ce ocupatie avem..
O zic inca o data, din toata inima, sa va dea Cel de Sus puisorul mult dorit. DD ne asculta rugaciunile.
Georgia, nu vreau sa te intristez, dar dupa ce s-a trezit Bogdan si i-am dat sa pape, am mai tras o fuga la terasa sa ne luam "la revedere".
Tamy va fi bine!
Magdita este luna ta!!!
Felix Stii ca marinarul are o balerina ( in cantecul acela pentru copii). Marinerul meu asteapta balerina ta; sau a Magditei....
Va pup pe toate fara exceptie!!!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
mimika spune:
Fete dragi si optimiste, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii, daca puteti, evident. Prietena mea face laparo joi cu Tutu si ma intreba de niste scoruri (mie imi urmareste sarcina). I-am spus ca Tutu nu e spagar, dar stiti voi cum este, "pana la D-zeu te mananca sfintii". Pe PM sau aici, cum vreti voi. Multumesc anticipat!
Si multe imbratisari si incurajari!
26+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
aerlilian spune:
Imi pare tare rau ca nu am ajuns la voi,dar asta o stiti deja si nu e cazul sa reamintesc...Ma bucur ca v-ati simtit bine si...sa mai aveti astfel de initiative!
Cu mine nu se intampla nimic nou...Ieri, in z19 am avut o depresie cumplita,daca ma atingeai cu un deget,plangeam...Nu imi pot explica de ce,ma tem sa nu ma bantuie din nou sindromul premenstrual...
felix76 spune:
Neata fete,
Machusica mamica de marinel! Sa dea DD sa fie cum spui tu si sa fac o balerina. Daca nu e balerina si marinel e ok!
Lilisor nu fii tristuta, te rog eu! Vine ea si vremea noastra, TREBUIE!
Aditu, viteza de crestere a foliculilor numai ei o stiu Eu de obice ovulez tarziu dar la o inseminare am ovulat in z11, a crescut naravasul cu viteza luminii! Bine ca v-ati iubit, asta conteaza cel mai mult!
Liana.berbec, imi pare rau pentru nereusita! Ce faceti mai departe?
Anaconda, asteptam sa vina si Tutu! I-ai zis de intalneala?
Lorelix, de ce n-ai aparut? Dupa invitatia personala nici nu banuiam ca nu vei aparea! Ce face bebe?
Tinuta ne dai un raspuns zilele astea.... Sa fie cel mult asteptat!
Dye Ce faci?
Alina, data viitoare cand ne vom intalni, sigur vei fi bine!
Madutz suntem aici, stii!
Magdi, bafta azi!
Pup gascoteca de tutunici si vreau si eu pozici!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Bella, adresa de mess e aceeasi cu cea de mail, insa nu cred ca le voi putea primi pe mess ca am niste probleme cu calculatorul. Mi-am instalat si dezinstalat mess-ul de cateva ori si tot nu reusesc sa ma loghez de pe mess direct. Eu ma loghez pe meebo sau pe chat-ul din mail, insa acolo nu pot primi fisiere. Dar vreau sa-ti zic ca am primit primele doua mailuri de la tine, deci trimite-mi in continuare asa ca merge .
Lilisor, data viitoare vino la intalnire, ca sigur iti va trece si mama depresiei in grupul vesel . Deci nu ne mai rata .
Mimika, ti-am trimis PM. Bafta la laparo prietenei tale.
Machusicule, eu si Feli facem fetite, asa ca numai putin trebuie sa mai ai rabdare pentru o nora, ca suntem pe val.
Aditu, deci tu ovulai cand erai la terasa cu noi, in loc sa fii acasa cu sotul . Oricum, bine ca totusi nu ati ratat momentul. Acum inteleg de ce ai plecat de la terasa . Iti urez sa fie luna cea mare .
Tamitule, poate reusesti sa incarci cate 3-4 poze si mi le trimiti pe rand. Am povestit mai sus povestea cu mess-ul.
Ana, ma bucur ca bebe e bine. Sarcina usoara in continuare.
Bubulina, te asteptam data viitoare.
Georgi, Feli si restul frumoaselor si va urez o zi excelenta.
Mai astept poze pe mail si le incarc pe prima pagina dupa-amiaza.
Fug ca am examen la 12. Ne auzim mai tarziu.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Hello - pup toate fetele
Eu ma gandeam acum ca nu stiu in ce zi sunt- nu am mai tinut cont.
Oricum astept sa-mi vina si o sa ma duc la monitorizari, dar tb sa faca si sotul eco.
Sunt ff relaxata. Deci sunt pe drumul cel bun.
Oricum nu vreau sa ma relaxez prea mult timp- nu vreau sa treaca timpul degeaba.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
machus spune:
pentru balerine! Vedeti? Deja am inceput ritualul cuceririi!
Am uitat sa mai spun ceva: In afara de faptul ca Aris este o mamica frumoasa si sexy, eu cred ca Rala este sora ei (asa de bine seamana)... este?! sa nu fac vreo gafa.
Ma scuzati ca bantui pe aici si vorbesc pe langa subiect.
Va doresc o zi excelenta! Succes la monitorizari, inseminari, laparo, histero si alte alea!!!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
pamy_ggg spune:
Pupfetele si imi pare tare rau ca nu am putut ajunge la intalnire..dar data viitoare nu mai ratez ...asteptam o noua graviduta sa ne mai scoata din gaoacesi sa sarbatorim.
Abia astept sa vad pozele.
pamy
felix76 spune:
Machusica, nu gresesti, fetele cucuietele sunt surori!
Bogdanelu marinelu!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot