Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, simt cum optimismul meu pleaca pe apa sambetei. Pt ca locuim in Romanica, nici pana acum nu am primit rzultatul de la anatomopatologie pt mama si sunt in incertitudine. Sa mai plec? Sa nu mai plec in Ungaria? Nu stiu ce sa fac. Daca nu primesc rezultatul pana miercuri(rezultat care trebuie sa fie negativ), nu ma vad plecata.
Si toate astea pt ca anatomopatologul e in concediu si se intoarce marti. Dar nu stiu daca o sa lucreze proba marti, ca doar e prima zi, nu?
Nu cunoasteti si voi pe cineva la spitalul ORL Panduri? Cineva pe langa care pot interveni? Nu stiu ce sa mai fac!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele.

Desi visam cu ochii deschisi ca va voi da vestea cea buna cand voi auzi o inimioara la ecograf, nu reusesc decat sa va spun cu sufletul plin de durere ca am pierdut o noua sarcina... A treia... Dintr-un sir de ani ce trec, dintr-un sir de mii de sperante ce s-au naruit din nou...

Acum 2 saptamani dupa un tratament de stimulare am facut un test in ziua 26 a cm si a iesit o linie fffff stearsa. Adica de fapt linia a doua nu se colorase ci se vedea o mica umbra doar de mine vazuta, la un test femina despre care si alte fete spun ca da rezultate fals pozitive din cauza liniei a doua care cand se usuca arata ca o umbra desi nu e sarcina. A doua zi am mai facut un test Barza clar negativ. Asa ca am decis sa intrerup tratamentul cu Utrogestan ca sa nu ma dau peste cap, ca oricum credeam ca nu se intamplase minunea nici luna asta...

Si asa au trecut cateva zile, aprox 4, zile in care am reusit sa ajung si la Manastirea Ghighiu, la icoana facatoare de minuni unde m-am rugat sa ma ajute si pe mine Maicuta Domnului sa imi daruiasca si mie un pruncut in burtica.

Si uite asa vazand ca imi intarzie prea mult, tinand cont ca mie imi venea la 3 zile dupa intreruperea Utrogestanului, am facut un ultim test intr-o dimineata pe la 4 si minunea s-a produs: au aparut doua liniiiiiii. L-am trezit pe sotul meu, eram super fericia, pluteam nu imi venea sa cred ce minune pregatise pentru noi Maicuta Domnului, la doar 2 zile dupa ce m-am rugat sa primesc asa un mare dar...

Si asa am luat tratament la greu, Utrogestan, Magne B6, No Spa, Acid folic si am asteptat sa se faca 5 saptamani ca sa vedem punctuletul la eco si sa incepem tratamentul cu Pregnyl. Am facut si beta hcg la 2 zile, se dubla, totul ok. Mergeam la servici ca pe ace ca nu cumva sa deranjez minunea ce credeam eu cu atata ardoare ca ar putea creste in burtica mea. In aceasta saptamana sotul meu a fost cred ca cel mai fericit om de pe planeta, il intrebam mereu daca crede ca mai e bebe acolo si el imi raspundea ca sigur mai e si ma pupa pe burtica in fiecare dimineata. Noi ne doream sa punem numele copilului Teodor/Teodora si acest prunc s-ar fi nascutchiar la 17 februarie cand se sarbatoreste acest Sfant....

Cum sa fie astea doar coincidente si nu chiar minuni ale lui Dumnezeu prin noi? Cum sa nu cred din tot sufletul meu ca de data asta va fi bine?

Nu am spus la nimeni ca sunt gravi si am programat prima eco la dr. Marinescu, pt a merge in paralel atat la Tutu cat si la mare prof. Marinescu, sa fim siguri ca primim cel mai complet tratament... Si am sunat la Giulesti si am fost programata la prima eco de sarcina chiar pe 18 iunie. Adica de ziua de nastere a mamei mele, care apropo venise in vizita la noi la Bcuresti...

Si in loc sa ii ofer cel mai frumos cadou, eu am mers la eco plina de speranta si acolo totul a luat sfarsit...

In uterul meu nu erau decat niste "formatiuni sonografice goale" de 5 si 11mm, dar atat. Nu s-a pus nici macar diagnosticul de sarcina incipienta, nimic, pentru ca la mine in uter era un dezastru...Si am fost trimisa sa fac beta hcg din nou. Si scazuse de la 305 cu o saptamana in urma la 84, adica a fost clar.

Totul a luat sfarsit... Din nou... Pentru a treia oara... Marti sunt chemata din nou la eco si la un nou beta hcg... Ma rog ca macar sa nu ma chiureteze... Eu am intrerupt tratamentul pentru ca stiam exact ca nu mai e nicio sansa. Si de azi s-a declanasat deja avortul spontan. Fara dureri de burta, ca un ciclu normal. Sper sa se elimine tot pt ca sarcina a fost mica, de aprox 5 saptamani...

Marti dimineata merg la medic din nou. Va rog sa va rugati pentru mine ca macar sa nu ma chiureteze, ca nu mai suport inca o data...

Toate analizele p care le-am facut au fost bune... Ce ma fac fetelor, unde sa ma mai duc sa aflu ce am de pierd asa multe sarcini?

Mai am de facut analize genetice si pe cele de trombofilie, dar o parte din acestea din urma au fost facute la Medlife si au iesit ok...

Anaconda, daca esti prin preajma te rog sa ne spui cum ai ajuns la Fundeni, la cat timp dupa pierderea sarcinilor ai mers acolo la analize, cat ai dat la doctori, ce diagnostic ai, etc.

VA rog sa ma iertati ca m-am lungit insa sunt prabusita si simt ca nu mai am putere sa mai merg mai departe... Gandul ca as putea sa nu am copii niciodata ma inspaimanata, ma ingrozeste, pt ca nu vreau sa accept asa ceva...

VA pup si sa auzim de vesti mai bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Jasmine ce veste ingrozitoare draga mea.......... offf doamne. Sper din suflet sa se elimine tot si sa nu fie nevoie de chiuretaj.
Inteleg ca esti la a treia pierdere de sarcina,ooff doamne, ar fi cazul sa faci mai multe investigatii, analizele de trombo si genetica. Eu nu stiu multe despre ac analize, dar sunt sigura ca fetele te vor ajuta.
Ai zis ca la eco erau doi saculeti goi, deci nu a fost nici un embrion in acei saculeti? Multa incredere in dzeu si putere sa mergeti mai departe

Lilisor sa dea d-zeu sa iasa doua liniute luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jasmine , offf...orice ti-as spune mi se pare banal...Sa-ti dea Dumnezeu putere,sa nu renunti la viul tau,sa mergi mai departe!
Tammy, ma scoate si pe mine din minti asteptarea ta...Din pacate,asta este sistemul sanitar din Romania.Oricum ar fi,tu trebuie sa mergi la unguri,ai plecat pe drumul asta si nu poti da inapoi!Parca stabilisem odata ca mama ta ar fi mult mai fericita sa-ti vezi de viata ta decat sa iti faci griji pentru a dumneaei.Spune-mi,de la ea nu auzi acelasi lucru?
Felix, pe unde umbli,printesa?
Lali , cum stai cu greturile?

Mergi la inceput

Aerlilian, mama nici nu stie ca trebuie sa plec in Ungaria. Vreau sa ii zic dupa ce primim rezultatul. Asa m-am gandit eu ca ar fi bine. Acum nu mai stiu...ma gandesc ca daca plec si rezultatul nu va fi bun, e clar ca e o procedura ratata, caci eu voi fi terminata. Pe de alta parte, am un feeling (cam 80%) ca va fi bine si ma gandesc ca o sa ratez totul numai pt ca nu am plecat la timp. Caci e clar ca voi rata analize- (va trebui sa le refac), concediu etc...
Jasmine, imi pare tare rau pt suferinta ta. Grabeste lucrurile si fa toate analizele ce trebuie facute; la celelalte sarcnini s-a intamplat la fel? Nu exista embrion? Caci daca e asa, mai bine mergi pe analizele genetice in primul rand, si dupa asta sa te investighezi si din pct. de vedere hematologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Jasmine, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta . Probabil ca fetele au dreptate, ar trebui facute niste analize genetice, cel mai bine discuta cu dr.T sau cu dr.Marinescu, ei te pot sfatui cel mai bine ce analize trebuie sa faci. Sanatate multa, putere, incredere si credinta iti doresc.
Tamitu, imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu nimic, insa tu trebuie sa mergi inainte, chiar daca nu primesti rezultatul analizelor mamei tale in timp util. Ai deja analizele facute, programarea pentru FIV, deci mergi inainte, cu incredere ca totul va fi bine.
Lilisor, Doamne ajuta sa fie cu ochisori .
Despre mine, azi z2, n-a fost sa fie luna asta, cu siguranta va fi anul asta. Mergem inainte "cu tupeu" . Cred ca-l bag pe sot pe vit C + zinc, sa marim viteza, ca s-or fi lenevit din martie pana acum .
Feli, noi doua o sa mergem impreuna la odisee, ca prea ne tinem una dupa alta .
Pup fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Jasmi, imi pare rau! Fetele zic bine, trebuie investigatii serioase! Offf, pana la urma e mai greu sa duci sarcina pana la capat decat sa concepi...

Magditu ne tinem de manuta! Va fi bine, vine el soarele si pe strada noastra! N-am nici o indoiala!

Lilisor, iti doresc tot binele din lume si o minune in burtica!

Tamy, chiar daca nu vine rezultatul mamei tale, nu renunta la FIV-ul de acum, te rog! Mamei tale multa sanatate si voua reusita va doresc!

Mie mi-a venit cm dar sunt ok! Sanatosi sa fim ca restul le facem noi mai devreme sau mai tarziu!

Pup gasca de tutunici, nu mai mentionez ca sa nu uit pe careva!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi! sa avem o sapt frumoasa
Magdita nu a fost luna asta, dar sigur va veni curind momentul. Ma bucur ca esti optimista cum te stiu eu si luptatoare Cind ai ultimul examen?
Felix draga mea la fel cum i-am zis lui magdi sunteti niste femei minunate, si vine in curind si minunea, parca o miros eu asa
Tamy la fel cum te-au sfatuit si fetele, nu renunta la fiv draga mea. Unul pt ca eu sunt convinsa ca rezultatul mamei tale va fi ok, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Pe de alta parte indiferent de rezultat viata merge inainte si nu va exista fericire mai mare pt mama ta decit sa ai un copilas. Nu cred ca ea ar vrea sa renunti, sunt sigura ca daca ar stii, ti-ar zice sa mergi cu sufletul impacat ca totul va fi bine. Sper totusi sa afli rezultatul cel bun pina pleci, asa sa stai tu linistita
Rala tu ce vesti ai?
Jasmine inca o data putere multa si incredere in dzeu. Chiar daca se intimpla lucruri pe care noi nu le intelegem, sunt sigura ca dzeu are grija de noi si ne va trimite la fiecare dintre noi un ingeras.
Georgi tu nu ne mai zici nimic despre tine?
Mada sa stii ca si noi ne gindim mereu la tine.
O saptamina buna si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fetelor,
Jasmine, stiu ca nu te ajuta cu nimic vorbele mele, dar este foarte important ca reusesti sa ramai. Esti foarte aproape sa reusesti cu totul. Trebuie doar sa faceti amandoi niste analize amanuntite, eventual ceva tratamente si eu cred ca foarte curand o sa umbli prin magazine dupa haine pentru burtica.
Tamy, numai tu stii ce e in sufletul tau. Usor de zis sa mergi mai departe cu planul tau de fiv, dar si eu cred tot asta. Gandeste-te doar ca daca i-ai putea spune mamei tale ca va fi bunica ar fi poate singurul lucru care ar putea-o scoate din depresie. Cineva acolo sus le aranjeaza pe toate dupa reguli pe care noi nu le intelegem.
Magdi, Felix, ma bucura ca sunteti optimiste. Imi iau si eu niscaiva putere de la voi. Ca doar suntem veterane, macar exemplul de maturitate sa il dam pe aici...
Aerilian hai tu cu vestea buna, iti spuneam anul trecut ceva de o fetita cu parul ondulat? Parca?
Adriana, draguta ca intotdeauna cu cate un cuvant pentru fiecare. Eu nu am nicio veste. Vad ca ma tin tare in decizia mea de a nu face niciun test. Sunt ziua 28 cu ovulatia in ziua 15. Deci maine ar trebui sa fie ziua 1. Sau nu. Vom vedea. Oricum simt ca nu au intrat zilele in sac.
Asteptam vesti bune azi. Eu zic ca dupa acalmia din ultimele zile e cazul sa umplem rapid niste pagini cu felicitari...

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pt tot sprijinul. Tremur de fericire si plang in acelasi timp, caci acum am luat rezultatul si totul e in regula, mama mea nu are cancer!

Deci plec si in Ungaria sa pot veni cu doi bb perfecti in burtica!

Mergi la inceput