Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 17
lalitica2000 spune:
aditzule, asa cum zic si fetele poate este prea devreme si acele pete sunt de la implantare si atunci nu are cum sa iti apara vreo valaorea de sarcina la bhcg. Mai ai rabdare nitel si mai incearca un test de pipi maine dimineata. Tinem pumnii.
cristy, mi-ar fi placut sa te sarbatorim si pe tine azi, dar poate cine stie, vei avea o surpriza placuta cand vei primi rezultatul la pranz ca parca prea frumoasa valoare aveai la endometru ca sa nu fie bebe si vom trage niste urari si pentru tine. tin pumnii stransi ca ce ai vazut tu la 15 minute dupa test sa fie un fel de menstruatie peste sarcina. Te asteptam cu vesti mai tarziu.
Lali
6+ de mazariche
rala spune:
Lilisoaro 

pentru proaspata mami. Mi-ai inseninat cu totul o zi care nu incepuse deloc bine. Fi calma si increzatoare in sansa ta. Ai grija de fetita din burtica inca de acum. Va fi un pestisor pe cinste ca doar e facuta din dragoste mare pe malul marii.
Fetelor daca o tinem tot asa cu cate o gravida pe capitol, nu stiu zau ce o sa ne facem ![]()
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
tinuta78 spune:
FELICITARI LILISOR! Sa ai o sarcina usoara si la termen. O veste minunata. Chiar incheiem cu zambetul pe buze ziua asta de lucru
Super RALA, de-ar fi asa....,o graviduta pe capitol....
Hai sa terminam capitolele mai repede!sa vina randul altei gravidute
( Asta ca incurajare pentru noi celelalte care stam la rand
.
pe toate.
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
Luna asta m-am rugat la DD sa se intample minunea la mine si sa am si eu un pestisor si sa se nasca in aceiasi zi cu mine (ca si eu sunt peste).
Am ratat anul acesta- asta este - dar astept pana la anul in iunie
- ca sa fac peste.![]()
![]()
![]()
![]()
Am 2 colege:
- una este nascuta in aceiasi zi cu mama ei
- a 2a a nascut de ziua ei un baietel

Cred ca acesta este cel mai frumos cadou- sa nasti de ziua ta.
tare mult mi-a dori.
T

Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Elly draga mea, eu zic ca pina la anul vei fi sigur gravi.... nu conteaza zodia, un copilas sa ai in orice zodie sau luna a anului este cel mai frumos cadou..... cine stie ce planuri are dzeu cu noi.
tamaryllis spune:
FELICITARI!!!!!!!!!Lilico, sa ai o sarcina usoara!

Eu m-am certat cu seful meu care nu vrea sa-mi aprobe concediul, cu toate ca i-am zis ca e o problema medicala! Pana la urma m-a inteles directorul nostru si voi pleca maine cu speranta in suflet!
Ce de oameni nesimtiti si rai! De trei ore plang intr-una si nu ma pot opri. Ca si cand fara mine nu se pot realiza activitatile!
2009 este anul in care voi reusi
!
magdita spune:
Tamitule
, da totul la spate si pleaca la drum cu incredere si optimism
.
Daca aveti timp sa cititi, va dau un link super:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871
Eu am ras ieri cu lacrimi
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Tamy mult noroc draga mea, sa fii cu doi bebelusi la purtator
.... doamne ce repede a trecut timpul asta.... drum bun si mult noroc in excursia vietii tale
Magdita super linkul, am ras tareee 
rala spune:
Tamy, tinem pumnii, urmatorul capitol e al tau!
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
lalitica2000 spune:
tamyshor, multa multa bafta la Szeget. Nu-ti mai bate capul cu ce spune seful, concentreaza-te acum doar pe ceea ce ai tu de facut la nea Zadori.
Lali
6+ de mazariche